Teaser a Rango-nak

Miről van szó? Fogalmam sincs egyelőre. Annyit tudni, hogy Gore Verbinski (Karib-tenger kalózai trilógia) rendezi ezt az animációs filmet, aminek most bereklámozták a weboldalát egy WTF videóval.

human
írta
2010. 06. 10. 05:23
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Teaser a Rango-nak” bejegyzéshez

 1. Hát nem tudom, én végigizgultam az egészet:
  – most felrobban a hal
  – most elüti egy kocsi
  – már csak 2 másodperc van, tuti beadnak valami durvát

  Nagyon el lett találva…. :)))))

  El ne hidd már, erre ennyi a reakció tényleg, hogy MI A F.SZ? :)))

 2. Ez tényleg csak figyelemfelkeltés. Természetesen emiatt senki se menne be a moziba.
  Ellenben lehet h nagyobb eséllyel nézi meg a többi “normális” anyagot a filmről, így azokkal együtt talán igen :)

 3. “Ezzel a videóval el is érték, hogy ne nézzem majd meg. (moziban)”

  mindig meglep, hogy vannak ennyire befolyásolható emberek, akiket a marketingesek rángatnak ide és oda. hiába hallja, hogy jó a film vagy érdekelné valamiért, nem ő dönt, hanem valamelyik aktakukac PR-os helyette.

 4. “mindig meglep, hogy vannak ennyire befolyásolható emberek, akiket a marketingesek rángatnak ide és oda. hiába hallja, hogy jó a film vagy érdekelné valamiért, nem ő dönt, hanem valamelyik aktakukac PR-os helyette.”

  Na pont én vagyok az aki nem befolyásolható.
  Ha olvasok egy kritikát és azt írja, hogy ez a legszarabb film amit valaha látott. Engem viszont valamiért érdekel akkor megyek és megnézem. Kritika ide, vagy oda.

  Erről viszont egy szót sem lehetett hallani.
  Ahogy a cikkben is van “Miről van szó? Fogalmam sincs egyelőre.”

  Tehát csakis a trailer re tudok hagyatkozni. Az meg egyáltalán nem keltette fel a figyelmemet. Sőt inkább idegesített. Ha meg ilyen idegesítő “kedvcsinálót” tudnak összehozni akkor ne számítsanak rá, hogy fizetni fogok érte a moziban. (Mert ugye nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem fogom megnézni. Csak azt, hogy moziban nem fogom megnézni.)

 5. de ez nem is trailer, Bandido. ez egy vicc, egy fricska, egy vizuális sokk, hogy kapd fel rá a fejed és jegyezd meg a cuccot. érted, szerintem te sem hiszed, hogy egy felhúzós játékhalról szól majd a film. ez alapján LEHETETLEN eldönteni, érdekel-e, nem?

 6. Teljesen világos ha hiszed ha nem.
  Rájöttem, hogy nem arról fog szólni a film 90 percen keresztül, hogy a felhúzós játékhal “úszik” a sivatagban.
  De ez akkor is idegesítő.
  Ne mondd, hogy nem futotta volna egy ötletesebb kedvcsinálóra?

 7. Én röhögtem, szerintem poén. Mondjuk felmentem az oldalra ahol perceken át gyalogkakukkok meg ördögszekerek csapattak ugyanezen háttér előtt de a hal nem jött aztán kikapcsoltam. De lehet ott még lenne valami meglepi, de én nem vártam meg.

 8. Valaki így reggel nagyon ideges lett.
  Ez a videó szerintem nagyon ütött így elsőre, és már kiványcsi vagyok a folytatásra is, és szerintem senki se várja, hogy kikerüljön a fél film a premier előtt vagy egy évvel, annak majd úgyis az utolsó két hónapban jő el az ideje.

 9. ezzel pont azt érték el az embereknél, amit akartak: összeráncolt homlok, fürkésző tekintetek, szájat elhagyó wtf. az ilyen vidiknek tényleg nem az a lényege, h berángassanak a moziba, hanem az, h látogasd meg az oldalt, nézd meg a többi trailert, utána már minden adja magát :D én főleg a rendező nevén lepődtem meg..

 10. Tényleg WTF, sztem eddig az év legnagyobbja. Én mindenesetre figyelni fogom az anyagokat

 11. szerintem nem túl nagy wtf. lehet azért mert az írásból kiderült hogy wtf lesz és így már vártam, na mi lesz? és csak egy szar hal beúszik. hát “zseniális”. ez nem jó értelemben wtf csak egy szar. :)

 12. Pl. az az értelme, hogy itt lett róla egy bejegyzés, sokan megnéztük a videót, és billentyűket nyomogatunk le az anyaggal kapcsolatban. Akár még a címét és megjegyezzük, és ha látunk egy ilyet: rango trailer, akkor azt mondjuk, jé ez annak az aranyhalas baromságnak a trailere, csekkoljuk. Sok embert az se fog érdekelni, viszont mások meg úgy lesznek vele, hogy erre akár még érdemes is lenne beülni. Bingo.

 13. Végül is a marketing tanárom is azt mondta anno, hogy a szar reklámok is elérhetik a céljukat sőt… Mert ugye arról még többen megjegyzik, beszélnek mint egy átlagos reklámról.
  És íme itt a bizonyíték fentebb.

 14. Ares90: félreértettél. te most leírtad, hogy mi az értelme egy teasernek. de én azt kérdeztem, hogy ami ebben a teaserben van, na annak mi az értelme? mert az nem sok van sztem. Amit leírtál az meg nyilván minden teaserre igaz, szal igazad van.

 15. Leírtam, hogy konkrétan sok embert fog érdekelni a trailer, mert az izgatja a fantáziájukat, hogy mifene ez a hal. És nem azért, mert egy animációs film teaserét láttad, hanem konkrétan emiatt a dög miatt :D Szerintem. Volt már sok ilyenre példa a hazai marketingtörténelemben is, ami így hirtelen eszembe jut: Djuice, vagy Magyar Vándor előtti reklámok. Arról is sokat beszéltek az emberek, és érdekelte őket, hogy mi lehet ez a valami, amit reklámoznak. Engem legalábbis érdekel, hogy mi lesz ebből. Lehet, hogy a trailert megnézve már egyáltalán nem fog érdekelni a cucc, ki tudja. Kicsit utánaolvastam, hogy mi lesz ez és elég jó nevek vannak mögötte.

 16. Szeretném jelezni hogy quicktime-on fennvan egy egymondatos leírása a filmnek ami alapján a film egy identitászavaros kaméleonról fog szólni.Valószínűleg ez magyarázza az “úszó” hal effektust.

 17. Hogy ezen mekkorát röhögtem most. És már több, mint egy hete kinn van? Nem is tudom, hogy csúszhattam át felette. Nem tudom, hogy maga a kész mű milyen lesz, de az a teaser nagyon ott van. Imádom az ilyen elborult dolgokat. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.