Bay az írósztrájkra fogja és más Transformers 3 infók

Az USA Today-en megjelent egy cikk, amiben Bay és a producer és nyilatkozik. “Van alapja a kritkáknak, de nehéz volt összehozni a filmet az írósztrájk után” mondta Bay. A producer meg konrkétan elismeri, hoyg túl sok mindent tettek bele.

Jelenleg ezeket mondják: a főellenség Shockwave, az Ikrek keveset lesznek (kamu?), és a 3. résszel kerek trilógiát rakhatunk majd a polcra. Na persze lesznek majd még Transformers filmek, nem nyírja ki örökre a világot.

A pillanatnyi zárórészben előkerül majd az űrverseny, amit az USA és az Oroszok folytattak, ennyit lehet tudni.

13 hozzászólás a “Bay az írósztrájkra fogja és más Transformers 3 infók” bejegyzéshez

 1. mi az hogy az ikrek keveset lesznek benne?
  nem úgy volt hogy egyáltalán nem lesznek benne a következő remekműben?

 2. Ha nem lesz benne a betépett anyuka, meg az idegesítő kis robot, már 1 pontot javít nálam a filmen.

 3. de Shockwave-t nem szedte szedte le roptuz az a masodik reszben amikor volt egyiptomban a csata ?

 4. Csak átfutottam a cikket, de az ikrekről ezt írják: “They are basically gone.” – Kb annyit tesz nekem, hogy nem lesznek benne.

  hankock: Shcokwave nem hiszem, hogy olyan kisformátumú szereplő lenne, hogy Röptűz pár mp alatt elintézné. Sztem másik szereplőt láthattál.

 5. háát szerintem bay-t el kéne felejteni :(
  van egy olyan sanda gyanúm, hogy vele nem fogunk jó transformers filmet kapni, akárhogy próbálkozik…
  amúgy meg primus vagy unicron jöhet, na jó csak vicc :)

 6. Gabesz83: pont azt írtam, basically az az, hoyg fel fognak ám tűnni, de lehet tényleg az elején elhullanak vagy ilyesmi, ez majd kiderül.

 7. Keményvonalas TF-rajongóként az eddigi információk és a rendelkezésre álló idő tükrében nem sok jövőt jósolok ennek a filmnek… Az előzőre majdnem kétszer ennyi idejük volt, mégis láthattuk mi lett a végeredmény. Szerintem a legjobb amit tehetnek hogy lecserélik az egész rendezőgárdát, és kezdik elölről az egészet egy normális rendezővel, normális történettel és normális szereplőgárdával. Az első film se volt tökéletes, viszont a második már kimerítette a hullagyalázás fogalmát. Robotharcot alig láthattunk, viszont az egész amerikai haderő felvonult a röpke 2 óra alatt, holott a fene se volt kíváncsi rájuk. Körítették mindezt hótgagyi történettel és bugyuta poénokkal, amin max. kínomban tudtam röhögni. A harmadik részre nagyon össze kell kapják magukat hogy valami élvezhető dolog süljön ki belőle. Öböl Mikit ismerve erre elég kicsi az esély…

 8. CSé, Nem tudom te hogy vagy vele a de speciel ha már robotharc, akkor az Optimus vs 3 álca az erdőben simán veri a TF1 összes robotharcát…

 9. Gabesz83: én egy szóval se mondtam hogy az a robotharc amit láttunk a filmben az nem volt kielégítő minőségű. Mindössze az erre szánt filmidőt keveslem. Ha beülök egy olyan filmre, ami elvileg arról szól hogy két, idegen bolygóról származó robotfrakció tagjai gyepálják egymást, akkor engem egy másodpercig sem érdekel hogy az amerikai hadsereg tökös legényei milyen típusú tankokkal meg vadászgépekkel villognak. Nem tudom Neked mi a véleményed erről, de én a huszadik begördülő tank meg elsuhanó vadászgép után már azon voltam hogy felállok és kimegyek a moziból. Mondom mindezt annak ellenére, hogy kvázi a rajzfilmsorozaton meg a képregényeken nőttem fel. A Bay-féle TF-feldolgozás amúgy is ezer sebből vérzik, ha ezen a faktoron javítanak még akkor is kétlem hogy sikerül a második rész okozta sokkhatást orvosolni a harmadik filmmel. De ne nekem legyen igazam…

 10. Látod ez a különbség. Én nem mélyültem ennyire bele a TF univerzumba, ezért én örömmel vettem, hegy gyerekkorom egyik kedvenc játékából látványos (számomra az) fimet készítettek. Megan Fox meg nekem inkább pozitív élmény, mint negaatív, szóval valszeg a 3. felmre is vevő leszek. Én a számítógépes játékadatptációkban sem a történeti hűséget keresem, hanem 2 óra szórakozást a moziban.

  Másrészről, meg általában a robotharcok, valamelyik robot halálával végződnek általában a filmben. Hamar elfogynának a szereplők, mert még vjmi kevés robotot muattak be igazán. És ez hiányzott a 2. részből nagyon.

 11. rengeteg transformer van, ha minden filmben meghalna örökre 10, akkor is bazisok filmet hozhatnának össze. Nyilván Optimust és 1-2 álcát nem lehet örökre elintézni, de simán hullhatnának a félig híres robotok

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.