Tangled-előzetes

Na, nem is kellett vasárnapig várni, a yahoora kikerült a Tangled első előzetese. Így már többet tudhatunk meg a történetből is, konkrétan a nő simán leereszkedik a haján, ha akar. A tolvaj meg csak el akart bújni, csak épp rossz helyen. Oké, ez még nem a teljes kép, ezért ez az első előzetes.

Így HD

Mellesleg Sarah Jessica Parker is szerepel itt. Egészen a végéig nem ismertem fel, de ott a nevetése elárulta!

human
írta
2010. 06. 11. 04:50
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Tangled-előzetes” bejegyzéshez

 1. Szerencsére nem vették annyira lányregényre a történetet mint vártam (volt ez ugye Barbiesban is brr). A grafika nagyon bejön nekem, talán az egyik legszebb amit eddig láttam (CG mozifilmben). Az emberek / állatok is, és a helyszínek is nagyon szépek lettek. A kaméleon meg a ló pedig már most szimpatikus:) A filmet meg majd meglátjuk, a csajt lehet 5 perc után legszívesebben kilógatnám az ablakon a hajánál fogva:) De jónak ígérkezik a mese.

 2. Eszméletlen jóóóó :D …Viszont több előzetest nem is lesek szerintem, mert a rajzfilmeknél ez veszélyesebb…. Ellövik itt a puskaporaikat, aztán kitudja mi marad. Mindenesetre ez így nagyon pozitív, és remélem jó lesz. Imádom a Pixart, de szegények már unhatják, hogy a legjobb animációsakat ők csinálják. Legalább valami kis konkurencia klassz lenne. Kezdetnek mondjuk ez.

  “Relatíve” házon belül lennének mondjuk még mindig… :):) Disney.. Disney…

  Sarah Jessica Parkert meg látom szemfülesen te is észrevetted Human ;)

 3. szerintem eddig ez a legjobb szerepe. a castingosok kitettek magukért.

  de végül is miről szól majd ez a mese? mert nem sikerült kibogozni a cselekményt.

 4. Jaj… Ezt a Jessica Parkeres dolgot csak a nevetésnél értettem meg. Korán van még, de feldobtad a napomat. :D

 5. Hát ez nagyon jónak tűnik XDDD már az előzetesen pusztultam, akkor a film csak jó szórakozás lehet! Erre megyünk az asszonnyal!

 6. Sarah Jessica Parker poén ütött. Made my day. :)
  Egyébként jónak tűnik. :)

 7. csatlakozom a pozitív véleményekhez :)
  a hercegnő különösen aranyos, másabb a feje, mint általában szoktak lenni az ilyen “rajz”filmekben. olyan… kislányos? :D

 8. Érdekes…
  Vajon milyen sampont használ hogy ilyen megterhelő életmód mellett is ilyen szép fényes a haja?

 9. Hát, én ehhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy hihetetlen, hogy mennyit fejlődött az elmúlt 10 évben a számítógépes 3D grafika :) De lehet elég lenne csak az elmúlt 5 évet nézni, mennyivel részletesebb ez már, mint mondjuk a Nemo nyomában volt, a Toy Story-hoz meg nem is ehet hasonlítani…

  Egyébként meg jónak tűnik, biztos bevizsgálom idővel :)

 10. A Nemo Nyomában szerintem rossz példa, mert az igazi korát szinte megelőző mestermunka. Inkább vegyük a másik Disney-t, a Vadkalandot. A Pixar művek nem egy szint a többi animációssal :):) Külön kategória. Viszont most nem rég néztem a ToyStory 1-et, majd 2-t, na ott jobban kijön a különbség :)

 11. Játékot is akarok:)..Ügyességi,sok akrobatikával,felváltva a csajjal és a sráccal..a csaj a hosszú hajával pókhintázhatna,meg ilyenek..na:)

 12. Ez tényleg gyönyörű… :) Eddig nem nagyon vártam a filmet, de ezek után kezd érdekelni, sőt! :D Remélem, tényleg nem lőtték el az összes poént már most… Az agresszív kaméleon meg rulz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.