Mátrix-poszter

Hopp, várjunk csak, hiszen ez nem is Carrie-Anne Moss zuhanós jelenete, pedig. Na meg a felirat sem Mátrix, akkor ez lehet, hogy tényleg az új Resident Evil-film posztere. Nagyon tolják, hogy 3D, mert muszáj.

Resident evil-poszter

23 hozzászólás a “Mátrix-poszter” bejegyzéshez

  1. Alig várom, hogy lássam: hogyan rúgnak még egyet a, már a földön fekvő franchiseba! JEEE!

    Mondjuk Scofieldre kíváncsi leszek :D

  2. A poszter tényleg kissé (köhm :-D) Mátrix-utánérzéses, de attól még a film majd lehet jó, mármint az eddigi szintet szerintem simán meg fogja ütni, és nekem akkor az már pont elég. Igénytelen lennék? Nem, csak ezzel a szériával kapcsolatban… :-D

  3. vajon miért nekem is az volt az első gondolatom, hogy micsinál a trinity egy resi plakáton?

  4. Akármi is van imádom a világvége utáni filmeket ha meg zombik is vannak benne +pont.
    A sorozatnak remélem kerek normális lezárása lesz ez. Mert még a franchiseban rohadt sok lehetőség van.
    3D miatt meg tuti moziba nézős. Remélem világpremieres mert ha nem ugye akkor…. sejthetitek mit teszek.

  5. vajon őt ki fogja elkapni ha itt nincs Neo? :D lehet az utolsó képkockát rögziti a poszter? :D

  6. A poszter amúgy tényleg gyenge.

    Szerintem a legrosszabb rajta ez a “igen mi háromdések vagyunk és a szöveg elé pakoljuk bénán a lábat” dolog.

  7. De balfasz mód tartja a lábát, tök igénytelen. Egy két lassított felvétel miatt megnézem a filmet, de szerintem is ultra gagyi kategória lesz.

  8. Blake szerintem a legtöbb fanyalgó is amit van oda hogy amit elvárt azt a játék alapján feltett mércéhez viszonyitja. Hiába volt epic a game… azt nem igazán lehetett átültetni 90percbe ugy hogy bevigye a nézőt a moziba.
    1 rész 33millió lett belöle 102
    2 rész 45millió lett belöle 129,3
    3 rész ??millió lett belöle 147,7

  9. A poszter az igen, egyértelműen Mátrix koppintás, de attól még lehet jó a film, az első három is az volt, még ha voltak is bennük hibák. A 3D miatt pedig biztos moziban nézős!

  10. Nekem tetszett mindhárom rész, talán a második volt gagyibb… Nem érdekel, hogy minek a feldolgozása, szerettem a játékokat is, és teljesen kellemes kikapcsolódásnak tartom a filmeket. Szombat esti zombiirtás Millával. Ennyi és nem több. Nem kell ide epic elvárás, hogy tökéletesen hasonlítson a játékra, és rendben lesz. Szerencsére ez legalább valami és nem csak a címmel próbál eladni egy gagyi filmet. A Silent Hill is jó önmagában, még ha nem is hű a játékhoz. Viszont a Dragon Ball, Chun Li Legendája, Mortal Kombat folytatások (az első még jó volt) nem igazán jöttek be – mert csupán ismerős karakternevekkel s címmel igyekeztek valamit eladni, ami üres.

  11. Az első rész b-kategóriás gagyi volt,a második az expasi Nemesis-el ökörség,a harmadikban aztán Milla pszi-képességei tették fel a habot a tortára.
    Inkább egy reboot-ot forgattak volna negyedszerre, bár lehet az már a kutyát nem érdekelte volna. Ezzel legaláb még bebukni tudnak majd.

  12. Nem kell sokat varni ettol a filmtol ez a lany semmit nem tud egy nagy 0 szinesz.Szep es kesz.A tobbi film se miatta volt erdekes

  13. és ha számba vesszük a tényt hogy a Mátrix filmben mi mindent koppintottak össze Wachowskiék szinte képkockáról képkockára – jelen példában szereplő jelenet is – különböző, főleg ázsiai származású filmekből/animékből tulajdonképpen bocsánatos bűn ez amit itt műveltek!

  14. ettől a filmtől én csak jól kidolgozott hatásvadász 3D-t várok, remélem azt meg is adják

  15. szerintem meg pont nem szép.
    karakteresnek karakteres arca van, de nem az a tutajos csaj.
    persze ripley-t se azért szeressük mert egy bombázó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.