55 hozzászólás a “Ím vala: a törpök” bejegyzéshez

 1. A törpök elég jól néznek ki azt kell mondjam, de ha elviszik őket New Yorkba, akkor csak nevetni tudok az egészen. Megint annál a problémámnál vagyok, hogy valószínűleg már megint csak a címet vették meg a készítők, mert a Töpszli avatárok New Yorkban filmre valószínűleg senki nem lett volna kíváncsi:) Ha esetleg ez csak promo, és rendes törpös filmet kapunk, akkor visszavonom, de gyanítom nem ez a helyzet.

 2. sajna nem ez a helyzet, pár nappal ezelőtt volt egy vidi a forgatásról és ott “hókuszpók” vmi bazinagyépület előtt szerencsétlenkedett.

 3. Pedig jó lett volna ha a törpök a gombaházak között csapatják.
  Megint megerőszakolnak egy mesét.

 4. Hát remélem nem Alvin és a Mókusok szintű maszlag lesz, bár nagyon úgy érzem h igen :/ Mindenesetre a trailer után vmivel többet tudunk majd :)

 5. Ha már Törpök, Aprajafalván kellett volna maradniuk. Nem jön be nekem sem ez a NY-sztori. Persze, lehet, hogy aztán kellemeset csalódok, de nincsenek ilyen elvárásaim.

 6. Maga a figurák jól néznek ki, de ezen a Hupikék Törpikék a Times Square-en szituációtól nevetnem kell XD Annyira nem illik össze a kettő. Ennek valami fantasy világban lenne a helye nem az egyik legnagyobb metropoliszban:)

 7. Ez még mindig nem tud érdekelni, pedig azt hittem, hogy ki tudnak dolgozni valami jó kis filmet (félig CGI-re gondoltam) Aprajafalvában. Na a trailert még mindenképpen megnézem, de a filmet… hát azt kizárt.

 8. kalap f*s. nem túl bíztató. ha egy amerikai történelmi filmet gyaláznának meg így, abból biztos felháborodás lenne…

 9. Hogy a bánatba’ jön össze a hupikék törpikés mesevilág new york-kal? Ezek az amcsik már csak úgy néznek meg valamit is, ha azt “elviszik” nekik new york-ba? Szánalom. Tényleg megerőszakolják a mesét. Simán játszódhatna aprajafalvában is. A mai technikával kib@szott jól meg lehetne csinálni. De nem, az amcsik new york-on túl nem látnak. Azt is el tudom képzelni, hogy szerintük a Föld csak egy országból áll (usa), az univerzum közepe new york és mindenki angolul beszél (a földönkívüliek is).

 10. Eleve hogy jön az az ötlet, hogy a Hupikék Törpikékből csináljanak ANIMÁCIÓS Mozifilmet?

  Már maga a mese sem ragadja meg úgy az embert, nem értem ezt az egészet, de már akkor sem értettem, amikor az első ezzel kapcslatos hírt olvastam…

  Összefoglalva: Vicces…! :S

 11. a törpök így első pillantásra egész jóra sikerültek, persze ez nem fogja megmenteni a filmet

 12. Mi a lottyadt lófaszt keresnek a Nagy Almában? Biztos az a barom írta aki a Jöttünk, láttunk, visszamennénket is adaptálta az usákoknak. A törpök Aprajafalván laknak basszus. Egy fiktív világban.

 13. Gondolom olyan módon kerülnek NY-ba, mint a Bűbáj c. filmben a szereplők. Lehet, hogy a film Aprajafalván veszi majd kezdetét…

 14. Törpilla valami bronxi prosti lesz akit Törpapa felkarol és amikor az oltárhoz kiséri akkor lelép a ribanc… ja az más :D

 15. A törpöket holtan találják New Yorkban és csak Mac Taylor és helyszínelő csapata tudja kinyomozni a bűnügyet. A szálak egy közismerten beteg alvilági archoz Hókuszpókhoz vezetnek, aki többször hangoztatta, hogy legszívesebben megenné őket. És a végén kiderül hogy az egészet Sziamiaú irányítja a háttérből…

 16. Én azt mondom teljesen mindegy a helyszín, egyszerűen nem lehet visszaadni a régi rajzfilm hangulatát. Próbáljátok elképzelni, h az eredeti helyszínen folyna a cselekmény, vhogy nem hiszem h sokat dobna ezen a filmen. Gagyi lesz, így ránézésre.

 17. Csak nekem nem teszenek ennyire a törpék?
  Szerintem egyszerűen borzalmas, törpapa hogy néz már ki!

 18. Ez ritka nagy bukás lesz. A lottó ötösöm legyen ilyen biztos, de akár a fél herémet is rá merném tenni.

 19. Scorpion82: én jővőre szavan foglak fogni, szerintem is bukás lesz egy olyan világban, ahol az alvin és a mókusok 1-2 meg a bay-féletransformers filmek nagy sikerek.
  Nem baj, még egy herével is lehet gyereket csinálni. :)

 20. Ezek a törpök nagyon sz@rul festenek…egyből ilyen Kis Vuk szintű “gagyi” érzésem támadt a kép láttán…meg én sem értem ezt a NY-os történetet…(én sztem mindkét herémet rá merném tenni, hogy bukta lesz :D)

 21. vagy a sex és new york 3.
  a csajok perelnek egy plasztikai sebészeti műhiba miatt

 22. Én szerintem ez úgy jó lehet hogy kellő öniróniával Bűbáj mintára csinálják, kicsit kiforgatva a dolgokat. Ha komolyan gondolják akkor viszont totálgáz. El nem tudom képzelni hogy úgy jó lehet.

 23. Ernesto, a TF-t ezzel hasonlítod össze? Érdekes, szerintem nem egy kategória :)
  Az Alvin első részéről ordítva okádós kritikákat olvastam csak, a másodikról meg nem is tudok semmit, szóval erről nem tudok nyilatkozni, de ha blockbusterek lettek volna, arról azért tudnék. De ha tévedek igazítsatok ki.
  Amúgy igazad van, a gyerekek 6 év alatt lhet imádni fogják, de egy táposabb Pokemonon, Inuyashán, Yugioh-n és Avatar-on (nem a film, hanem a rajzfilm) edződött óvodás is lehet már röhög a hupikékeken.

 24. Főleg azért gondolom, hogy bukás lez, mert a Garfield-dal se nagyon jött össze ez a dolog,pedig abban jóval több potenciál lett volna ahhoz, hogy jó film lehessen belőle.

 25. Nekem csak három kérdésem van a világ animációs filmgyártásához: nem tud már senki sem rajzolni a földön? A mai kor emberének csak számítógépes szemét animáció jár? Muszáj ezt erőltetni, vagy Amerikában ennyi az igény?

 26. rcs2003: Dehogynem tudnak rajzolni. Erre van az anime, jómagam már csak azt nézek.

 27. Gyönyörű CGI meséket hoznak nekünk sorban, és távolról sem nevezném ‘szemét’-nek őket. Persze sok van ami említésre is alig méltó, de a Pixar filmek szinte egytől-egyig fantasztikusak és más stúdiók is hoznak ki szép, tartalmas filmeket. Emellett a cgi-hoz is kell tudni rajzolni. Ugye nem gondoljátok, hogy ezeket a ‘számítógép’ rajzolja? :D Kismillió concept festmény, karakterterv, storyboard, színterv, stb. készül egy ilyen filmhez is. Az animáció és a renderelés az utolsó lépés.

  Természetesen nem vitatom el az anime létjogosultságát sem és a tradicionális rajzfilmeket is nagyon szeretem, örülök ha olyan is érkezik. De könyörgöm ne legyünk már sznobok és maradiak sem. A cgi egy másik technika csak, semmivel sem jobb v. rosszabb mint bármi más. Egy film értékét nem az alkalmazott technika szabja meg…

 28. Mindemellett: Ezek a törpök borzalmasak, az ötlet rém gyenge. Ez konkrétan Kis VUK jellegű vérlázító gagyizmus. Ez tényleg szemét. Torrenten sem érdemes. Tényleg nem is értem az ilyet. Egy halom pénz és NY ahelyett, hogy csináltak volna egy kerek aprajafalva történetet.

 29. Scorpion82: hidd el, nagyon sok közös van a transformerssel. Mindkettejüknek:
  1. ugyanaz a technika, élőszereplők és melléjük varázsolt CGI karakterek.
  2. az alapja gyerekeknek készült rajzfilmek és képregények.
  3. a belőle készült filmek még hülyébb és kisebb értelmiszintűbb gyerekeknek való.

  rcs2003: ne a CGI technikát szidd, hanem azt akik már elcsépelten használják.

 30. Húú ezt most minek kellett csinálni, olyan mint az Alvin és a mókusok az is gyenge lett.

 31. Majd meglátjuk milyen lesz, de New York óriási baromság.
  Mellesleg nekem tetszett az Alvin :-)

 32. Miért kell NY-ban játszódnia? :O Utána meg csodálkoznak az amerikaiak, hogy oda gyűlnek a terroristák meg a támadásaik…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.