Legend of the Guardians ismét

Az előző trailerre most kicsit még pakoltak ezzel az új, teljes előzetessel. A rendező Zack Snyder, a trailer pedig teljesen hozzá illik, ha az eddigi filmjeit figyelembe vesszük. Lassítások, bazijó animáció, aranyosnak tűnő karakterek.

Ez a trailer engem durván megvett most, egyszerűen tényleg várom tőle a filmet.

Yahoonál HD

Kár hogy kihagyták a poént, miszerint a Happy Feetet gyártó stúdiótól, és a modern Dawn Of The Deadet rendezőtől.

19 hozzászólás a “Legend of the Guardians ismét” bejegyzéshez

 1. Látszik, hogy nagyon szépen van megcsinálva, és profin, de nekem ez még mindig a Harry Potter spinoffja, nagyon jó kritikákat kellene elolvasnom hozzá, hogy megnézzem.

 2. A sárkányszelídítős animáció előtt láttuk 3D-ben az első trailert, leesett az állunk. Sírnivalóan gyönyörű. Tilos kihagyni.

 3. Nekem amúgy is a baglyok a kedvenc állataim, szóval már ezért is mennék, de ez a film valami észbontóan gyönyörű. Én is az így neveld a sárkányod előtt futottam bele, és 3D be még bombasztikusabb.
  Must see.

 4. Meg kell nézni! Nagyon bejövős. Sajna, hogy nem hat rám a 3D. Ki kéne találni valamit azoknak akiknek vele született szemtengelyferdülése van mert így Avatarból sem sokat élveztem:(

 5. Nagyon szép az animáció, igazán szemetgyönyörködtető, úgyhogy amiatt biztos megnézem majd, de a történet az eléggé vérszegénynek tűnik, bár gondolom nem az lesz a lényeg:).

 6. Bírtam Zack Snyder eddigi filmjeit. És technikailag ez a film is vérprofi, egyszerűen gyönyörű az animáció, de a tipikus sablon történet (álmodozó gyerek hős lesz és megment mindenkit,) , csak most baglyokkal nem igazán hat meg, ettől még bőven lehet jó film, csak engem nem érdekel.

 7. szépnek szép, profi kivitelezés már a trailer alapján is, így nyilván ha valamin elbukik, akkor az a történet lesz… a forgatókönyvírók eddigi munkái alapján határeset, így én is az első kritikák után döntöm el, hogy érdemes-e rááldozni másfél órát…

 8. geronemo: néhány év múlva úgy is lesznek a szemüveg nélküli tv-k, és azok teljesen más elven müködnek, nem azon hogy becsapják a két szemet.
  De a lényeg, hogy szerintem nem a 3d-n van, hanem a nagy technikai bravúr az animációk kidolgozottsága, nyílván ezt egy üresfejű átlagmozinéző nem tudja felfogni, ezért is nyomják nekik mindig orrba-szájba a “3d” szám-betű szavacskát.

 9. Film, beszélő baglyokkal? Mi jöhet még, már voltak pingvinek, egerek, patkányok, sertés is. Ennyire nincs miről filmet csinálni? Erre pazarolják az idő, ezt is mindenki csak azért fogja megnézi mert vmi állat a grafikája. Tényleg, grat jól megcsinálták. de baglyok :S

 10. Nekem bejön, sőt, egymás után 2x megnéztem a trailer-t HD-ben, tényleg gyönyörű.

 11. Azért látszik, hogy a rendező úr ( aki egyébként király)
  itt sem hagyta ki a jól bevált 300-as fílinget, ahogy azt a Watchmen-be is belerakta.Biztos ebbe is lesznek OLYAN lassítások

 12. Na ne higgyetek a trailereknek, sokkal több lesz a története! (csak azért mondom, mert olvastam az egyik könyvet)
  Baromi jó és a hangok is nagyon jó színészek vannak, persze a legtöbbjük Ausztrál, mint a Happy Feet-is mivel Ausztrál filmek :D A Zenéről ne is beszéljünk… Nagyon jó lesz kihagyni öngyilkosság!

 13. Nállam az Expendables után a legjobban várt film! A viharban repülő bagoly lassított felvételénél szinte erekcióm volt..! :)

 14. :) Ez most komoly? Baglyok csatáznak? Elmebeteg egy drogos állat lehetett aki ezt kitalálta. Jézusom, hogy lehet egy ilyet végignézni?!

 15. Hiddel nem csak csatázni fognak, hanem beszélni is. Wooou ezt egy animációs film, egy könyv adaptáció!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.