Pletykagyár: Jackson, Neveldine/Taylor

Először is, Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Tudjuk, hogy tervezik a folytatást/rebootot. Konkrétan Goyer a forgatókönyvön kotlik, Cage szerint pedig reboot kéne (ezzel elismerte, hogy kihagyták a pár évvel ezelőttiben a ziccert. Na most erre jön a friss pletyka, hogy a Crank 1-2 és a Gamer rendezőivel tárgyal, a Neveldine/Taylor duvóval ült le az asztalhoz a Sony. Persz enincs kőbe vésve, de baz, ez lehet üthetne, akármilyen is volt a Gamer, itt jó az író egyelőre.

Bár már nézik, hogy Del Toro helyére költ ültethetnének, de egyelőre még az a fő célja a Warner/MGM csapatnak, hogy magát Peter Jacksont ültessék a Hobbit rendezői székébe.

Ja igen, van hivatalos hír is, miszerint a Thing prequelszerűje 2011 április 29-én érkezik kinn a mozikba.

2 hozzászólás a “Pletykagyár: Jackson, Neveldine/Taylor” bejegyzéshez

  1. A Gamer épp rossz példa mert valami borzasztó részek voltak benne az MMO közösségekről. Kicsit olyan rész volt mint mikor CSIban a nyomozók mindenen megütköznek és a fejüket csoválják. A Gamer erőssége az fps feelinget nyújtó részek azt annyi.

    Peter Jacksont ültessék a Hobbit ez egy hihetetlen ötlet csak egyezzenek meg. Imádkozom majd ezért

  2. eléggé 10 évvel ezelőtti volt a Gamerben egy két rész ( CSI amugy a nerdök bosszúja,rájöttem) de a ghostriderre nagyon ráférne egy reboot mert potenciál lenne benne, és az előző film nagyon nagyon vérszegény volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.