Real Steel, avagy a boxoló robotok

Megérkeztek az első képek ebből a fura filmből. Az usatoday teljes cikkel jött a témában.

Az egyik főszereplő Hugh Jackman és egy olyan világról szól, amiben nincs emberi box, csak gépek csapnak össze. A kép alapján edzők segítségével felkészülve. Mivel két napja kezdték a forgatást, így ha nem lenne leírva a cikkben, akkor is nyilvánvaló lenne, hogy nem csak cgi, hanem felépített robotok is lesznek benne.

első Real Steal képek

human
írta
2010. 06. 16. 05:10
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Real Steel, avagy a boxoló robotok” bejegyzéshez

 1. A menetek között meg izgulhatunk, hogy sikerül-e olajat cserélni, vagy helyrehozni az elektronikát. :)
  Ezt nem gondolják komolyan! Mondjuk a Railroad Tycoont is komolyan gondolták…

 2. Egy mesterséges intelligenciával rendelkező robot, drámai története az olajcseréről, küzdelemről, akaraterőről. Június 12 től DVD-n megjelenik a nagyobb Tescokban.

 3. Eddig kedveltem ezta Jackman ürgét,mert ugy alapjában jó arc,meg király és satöbbi, de egy ilyen förtelmes ötletszegény mz/x kategoriás hányadékhoz hogy adhatta a nevét. Szégyen -gyalázat igy megcsúfolni egy fényes karriert :P

 4. Ho, ho, ho! Lassítás, satufék, cimbi! Fényes karrier??? Hol? A három X-men, a “Szökőkút” meg a Prestige? Hát az aztán… sok film. Ne röhögtessél már!

  Amúgy meg a Van Helsing, a Kardhal meg a többiek kifejezetten Oscar-díjas remekművek voltak, igaz?

 5. komolyan ennyire le kell írni rögtön egy filmet?

  mentem a posztokat nevekkel, ha kijött a film, egyeztetek :D

 6. Szerintem meg van benne potenciál! Egyébként nyugodtan ki lehet nevetni, de mi még simán megérjük azt, hogy robotokat fognak a ringben összeugrasztani, és marha nagy üzlet lesz.

 7. Régen is volt valami robotokkal verekedős film, anno még gyerekként csíptem is! Kiváncsi leszek erre is. ;)

 8. Tankraid: Az a Robot Jox volt annak idejen azt hiszem! Nekem biza tetszik ez a kep! Varos!

 9. Robot Jox nagy film volt, megnézném újra de nem találom :-) ebből is lehet akármi, alapötlet hülyeség, de sose az a lényeg.

 10. Gyerekek! Robotharcokat már hosszú évek óta rendeznek! Igaz hogy ott alapvetően távirányított keréken guruló harckocsikról van szó, de úgy gondolom nem kéne hozzá sok hogy valódi lábon járó robotokat vethessenek be egymás ellen. ha ilyen szempontból közelítjük a sztorit, máris barátságosabb lesz. Továbbá, az a megszámlálhatatlan cyberpunk manga mese meg pont ezekről szól. Robotok, emberek, technológia. Simán hihető az elképzelés, csak ne rontsák el olyan cgi-vel mint ami a Transformers filmekben látható, mert az már józan ésszel is és egy kiló toleranciával is, enyhén szólva nevetséges.

 11. Ennyi alapján szerintem sem kellene még leírni, faja látvánnyal tuti lehet ez még!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.