Smurfs-előzetes, megjöttek a törpök

Csütörtök van, úgyhogy a tegnap ígért Hupikék törpikék-teaser be is futott. Vége a tippeléseknek, a paparazzi felvételekkel ellentétben most már tényleges képanyag alapján lehet majd dönteni.

Lá lá láláláláá. Megtörpölt titeket ez a Hupikék színű trailer?

Yahoonál HD

human
írta
2010. 06. 17. 04:42
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Smurfs-előzetes, megjöttek a törpök” bejegyzéshez

 1. Töpörödöttöm amerikai hülyeségnek néz ki.
  Olyasmi fejlődéstörténet, mint a Taxi-Amerikai Taxi.
  Belgiumban nemzeti büszkeség a törp rajzfilm.
  Nem szoktam trailer alapján ítélkezni, de ez aranymálnás förtelem lesz…

 2. Gyerekeknek, gyerek lelkületű felnötteknek törpös film lesz ez… akkorom mondani szórakoztató. :D

 3. scripter: kapaszkodj meg, az eredeti rajzfilmsorozat is amerikai (Hanna&Barbera) – persze az alapul szolgáló képregény tényleg belga

  amúgy: betiltani! Niel Patrick Harris ide vagy oda, ez sokkoló

 4. Teljesen mindegy, hogy milyen lesz a film, magyarul élvezhetetlen lesz, a szinkon miatt…Az eredeti gárdát ilyen-olyan okok miatt nem lehet összehozni, szóval részemről oda az eredeti bája a mesének.

 5. Hát ezt trailernek nem nevezném, csak olyan” hééé… hülye népség, lesz majd egy ilyen is jövő nyáron” féle reklámfogásnak.

 6. Wooo, teljesen bezsongtam! Ez várós, ez nagyon várós! Pont, mint a SzENY illetve SzÉNy 2, vagy mint a tvájlájt szaga…

  A zene jó volt a trailer alapján, mert megerősítette azt a gyanút, hogy gagyi lesz az egész…

 7. Tenger, Szvinx, Eifel torony stb…
  Ez mind olyan, ami szinte napi szinten tűnt fel a rajzfilmekben. Hókuszpók ablakából is pont ezeket lehetett látni.
  Te jó ég, mit művelnek itt?:S
  R.I.P. Smurfs R.I.P.

 8. Szóval ez a tipikusan, nesze semmi fogd meg jól. Még semmivel sincenek készen, csak befestettek egy két híresebb helyet kékre. Megmondták, hogy meg leszünk szmörfölve, és 3 törp lebegett egy taxin. Ebből így semmit nem lehet levonni. Persze azonkívül, hogy az ég világon semmi köze nem lesz az eredeti Törpökhöz.

 9. hát ez inkább teaser mint trailer, de annak is szar… “valamiért” az alvin és a mókusok förmedvény ugrott be róla

 10. Arra azért kiváncsi lennék, hogy Aprajafalva helyett milyen meggondolásból lett Time Square?!

 11. ezt törpömre mondom, törpborzalom. és szerintem a törpök is gagyin vannak megcsinálva… ja és már ez is az a kategória, hogy felvettek pár hókuszos jelenetet, azt máris nyomatnak trailert az el nem készült filmből. jeeeeeee.

 12. Van egy olyan gyanúm, mivel nem egy 100 millió dolláros büdzséjű filmről van szó, ezért az olcsóbb verziót valósították meg, így a helyszínek adottak és nem kell díszlettervezésre és kosztümökre kunyerálni, úgyse kapták volna meg az arra szükséges büdzsét. Inkább ne lett volna az egészből semmi, mint ez. A franciák 3 élőszereplős Aasterix filmet csináltak és költöttek rendesen, nem merült fel egyiknél se, játszódjon napjaink Párizsába, mert annyiba egyetértettek, hogy ha az első nem lesz sikeres, mégis a rajzfilmeket, képregényeket tükrözze, de még se volt megalkuvás, ha végeredménybe a filmek nem is tetszettek. Amerikába nincsenek kompromisszumok, csináljunk pénzt belőle, akármennyire nincs köze az eredetihez (lásd pl: Garfield film).

 13. Gyerekkoromban nagyon szerettem a Hupikék Törpikék rajzfilmet, viszont ez az élőszereplős film totál hidegen hagyott eddig is. A trailer-t azért megnéztem, de nem változott a véleményem. Talán majd ha kiadják DVD-n, vagy ha a TV adja majd pár év múlva, akkor megnézem.

 14. Az eleje alapján elmehetne egy avatar előzetesnek. Lehet amiatt csinálták a filmet, mert a másik kék is mennyit hozott?

  Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez a valami igazi… NY? Agyam eldobom.

 15. Botrány. iszonyat gagyi ez a kék effekt, meg hogy Nyban vannak. Neil Patrick Harrisnek ennyire kell a pénz vagy mi?

 16. ja és tuti lesz benne egy jelenet amiben valami Lady Gagara vagy ilyemire táncolnak.

 17. pfffff… gagyi törpök, töpörödött nyomorék törpök… nagyon béna a pofájuk.

 18. Gyerekkorom színfoltjai voltak a kék kis törpök, kár elrontani egy ilyen fimmel…

 19. háhá, in 3D résznél elég hangosan röhögtem fel…
  if you can’t make it good, make it 3D…
  :D

 20. Ezt most miért?!

  Hank Azaria olyan szépen át volt formálva Hókuszpókká, remélem ez még mindig csak valami izzítás, mert ha a törpök a mesevilágból átkerülnek a Nagy Almába és a történet modern, amerikai színezetet kap teljesen elveszik a varázs.

  Az animáció első blikkre simán gyalázatos, hasonló színvonalúval alázták Garfield-ot.

  A helyükben meg sem próbáltam volna ilyen effekt-törpöket létrehozni, inkább visszanyúltam volna a Roger nyúl a pácban megoldásáig, klasszikus rajzos animáció és élőszereplők.

  A trailer, simán borzalmas!

 21. Na végre láthattam a trailert! Továbbra is úgy gondolom, hogy ez egy nagy kupac sz@r lesz, amire nem fogok pénzt adni, hogy moziban nézzem, de még a vinyón a helyet is sajnálom rá, hogy lehúzzam. Lehet, hogy majd valami szar bulin megnézem kissé ittas állapotban… kb ennyi

 22. Mi töpörödött hókuszpokoló törpjóélet ez???? Törpre nem kellett volna filmet csinálni ebből, teringettét.

 23. Hát ez igazán semmitmondó trailer volt. De valóban minden jel arra utal, hogy nem lesz ez jó.

 24. Így is van, így kell eladni! Hanna Montanával karöltve énekelgetve bevásárolni valami rózsaszín belvárosi ruha üzletben, és majd a három törp lesz a zsűrije! :) :)
  A Garfield és az Alvin és a Mókusok is hatalmas csalódás volt, akkor miért maradna ki ez is a sorból! Kiváncsi leszek szerencsétlen Snoopy-ból majd mit csinálnak! :S

 25. Supul_:Et_Flow:

  Ezeregy dologba bele köthettél volna, de sikerült a legindokolatlanabba :)

  Amúgy minek ide NY? :(

  Eredetibe okoska Tarantino lesz, nem rossz :)

 26. Ez lesz az új trend…a Mortal Kombatot a valódi világba helyezik, kivéve belőle a misztikumot, a törpök New Yorkban nyomulnak, mert a gombaház már nem ütős…Mi lesz a következő? Thomas, a mesterséges intelligenciával ellátott gőzmozdony öntudatra ébred, én bűnüldöző szuperfegyver lesz belőle, á’la Knight Rider?
  Vagy akár a Warcraft filmváltozatát is le lehetne forgatni Szabolcs megyében, egy átlagos hétköznapon, még nagyon CGI sem kéne hozzá.

 27. Most akkor nem Tarantino lesz Okoska?
  Kár, mert akkor legalább nyomhattak volna valami ilyesmit:

  MR. PINK SMURF: Y’know, what’s the point of living… if you don’t have a dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick?
  MR. BLUE SMURF: How many dicks was that?
  MR. WHITE SMURF: A lot.

 28. nekem a törpök tetszenek, korrekt cgi, sztem nagyon aranyos fantasy-szerű valamit lehetett volna belőle csinálni, de a modern korba, pláne new yorkba tenni… wtf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.