Castingolnak: Apes, War, Guns, Superman. Díszletet építenek: Hobbit

Épp Don Cheadle és Freida Pinto (Slumdog Millionaire) kapta meg a felkérést az új Majmok bolygójába. Nem biztos, hogy elfogadják.

McG következő filmjében, a This Means War-ban már nagyon úgy néz ki, hogy Chris Pine lesz az egyik főszereplő. A másiknak pedig Sam Worthingtont akarja a stúdió, de ő még nem írt alá. A film két kémről szól, akik összevesznek egy nőn.

A Girls, Guns & Gamblin’ csapata: Christian Slater, Gary Oldman and Dane Cook. A történet meg valami krimit takar majd, casinóból való lopással, őrültekkel. A cím jó, meglátjuk.

Egy ponton majdnem Kutcher lett Superman, ebben az interjúban beszél róla. Ááá.

Egy tuti, ez a Hobbit valamikor el fog készülni. Vagy nem. A minap ugye megtudtuk, hogy Peter Jacksont győzködi a stúdió, de ha semmiképp sem vállalja, akkor már 3 rendezőt is kinéztek a helyre. Közben pedig épül a díszlet.

8 hozzászólás a “Castingolnak: Apes, War, Guns, Superman. Díszletet építenek: Hobbit” bejegyzéshez

 1. “Egy ponton majdnem Kutcher lett Superman, ebben az interjúban beszél róla. Ááá.”

  Hát ez jó viccnek hangzik… :D
  Amúgy továbbra is Tom Wellinget várom az új Superman filmbe (tudom, hogy hiú ábránd, de akkor is…).

 2. hát, ezek lehetnek akár a LotR díszletei is, nincs nagy különbség a 2 között:D

 3. Remélem ezt a Kutcher dolgot, ők sem gondolták komolyan.

  A Hobbitot meg nagyon várom, és remélem ezek tényleg annak a díszletei és nem a még megmaradt LotR díszletek amiket éppen most szednek szét :D.

 4. Ha Christian Slater és Gary Oldman őrültet játszanak abból rossz nem sülhet ki. Remélem most sem jár kevesebb vérrel és kevésbé cool párbeszéddel a találkozásuk, mint legutóbb! :)

 5. A Gyűrűk Ura díszleteit annak idején lebontották vagy elégették (a “Galadriel tükre”-jelenethez), ezek új díszletek.

 6. Én nem tudnám elképzelni Tom Welling-et Superman-ként, hiába ő Clark a Smallville-ben.

 7. Na, legalább tényleg csinálnak valamit a Hobbit filmmel, nem csak dumálnak róla :)

  Gandalf: de meg is maradtak díszletek nem? mert meg lehet őket nézni Új Zélandon (v azok már ilyen turistáknak való verziók?), meg Galadriel tükre az a Gyűrű szövetségében volt, de a hobbitházak a Király visszatérben is voltak. Bár mondjuk mivel egyben forgatták le az összes filmet lehet nem sokat számít :))

 8. kai:
  A díszlet helyére utólag raktak a terület tulajdonosai valamit, hogy legyen mit mutogatni a szervezett turistautakon, de egyébként tudtommal nem hagytak ott semmit.

  Legutoljára forgatták az égő Hobbitfalvás snitteket, addigra már A Király visszatér jelenetei is megvoltak (ezért is érdemes volt a három filmet egyszerre forgatni).

  Hogy 100%-ig a teljes díszletet égették-e le, vagy csak nagy részét, nem tudom pontosan. Mindenesetre most nem csak olyan helyekre raknak most hobbit-lakokat (szmiálokat), ahol voltak, hanem újakat is gyártanak új helyekre. Azaz, hobbitfalva A Hobbit-filmekben kicsit nagyobb és sűrűbben lakott lehet majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.