Majdnem film: Star Wars: The Old Republic Hope

Ez most nem durva trailer, hanem egy 5 perces felvezetőfilm az egyik új Star Wars játéknak. Brutálul akcióznak benne. Ha Lucasnak lenne töke ilyesmi lett volna az új trilógia?

Nyugi, visszaszorulnak majd ezek a videók, csak épp msot van a legnagyobb játékshow, azt erre előbújtak a földből 1 hétre.

human
írta
2010. 06. 18. 03:43
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Majdnem film: Star Wars: The Old Republic Hope” bejegyzéshez

  1. Fasza animáció. Ennek a játéknak a cselekményeit időben hova kell tenni a filmekhez képest?

  2. az eredeti SW feeling a játékokban él tovább. azaz inkább csak a trailerekben, de akkor is.

  3. Ja szerintem is odaver, és a fénykard visszatartás meg a kámeháme már tényleg sok, de nem annyira, mint a gránátos jelenet:) De ezektől eltekintve nagyon üt a cucc!

  4. Szerintem úgy ahogy van, leveri az új trilógiát.
    Azt hiszem Lucas bácsi tanulhatna ezekből a videókból.

  5. nekem az tetszett, h ilyen tájat még nem igen láttam a star wars cuccokban, a harc pazar volt, de a végén mikor az a ‘katona’ felkel az milyen zene? a játékhoz készült mert az jó fajta :)

  6. Az ez elötti Jedi vs Sith trailere a játéknak szerintem sokkal jobb volt ennél. A Force unleashed viszont egy bóvli játék, ez viszont Bioware, és tuti ütős lesz.

  7. Egyetértek Blake-el, jó lett ez a trailer is és hosszabb, mint az előző, de az mégis nagyobbat ütött. Nem tudom az is volt-e anno a filmbuzin.

  8. Nekem a Force Unleasheddel az volt a legnagyobb bajom, hogy borzalmas volt a pc átirat. KotoR-ból az elsővel játszottam, de hiába a pazar sztori és zene, a végére már erőteljesen ásítoztam, főleg a harcrendszernek köszönhetően. MMO-kért megint csak nem rajongok, szóval nekem eddig 3-ból 3 szájhúzás, de a videók azért ütnek.

    Tényleg, mintha az erővel tartaná vissza imho is:)
    Ettől még nem tartom kevésbé túlzásnak.
    Ejj a régi szép idők, amikor a jedi lovagok még nem voltak szuperhősök:)

  9. Egyébként ja, az előző vidi szerintem is jobb ennél, de azért ez sem sokkal marad el mögötte.

  10. az elején mikor feltüntek a Bioware és LucasArts logók már tudtam hogy nem lesz rossz.

    Most hogy végignéztem: a játékhoz nem jött meg a kedvem (nem nagyon vonzanak az mmo-k), de egy sorozatként simán nézném több évadon át.

  11. Ez ütős volt.
    Kotor 1 és 2 örök kedvencem.
    Ezzel csak az abajom, h az MMO-kért nem rajongom, de lehet, hogy msot kivételt teszek.
    Am az előző sithes jedi templomos harcos trailer nagyobbat szólt, de ez se marad le mögötte.
    Am ha Lucasnak tényleg lenne töke csinálna ilyen előzményfilmeket. Mentesen Anakintól, Obiwantól nyáltól, úgy ahogy az Old Republic-kal foglakozó játékokban is van.

  12. Egyébként szerintem is jobb volt az előző (ami időben amúgy jóval ez után játszódik), de még így is sokkal jobb, mint az episode I-II-III együttvéve…
    Az Erő pedig már csak ilyen szuperhőscsinálós dolog, ha valaki ügyesen használja és ismeri. :) Ha minden igaz (bár erről felénk, sw-kockáéknál megy a vita:)), a jedi csaj (bizonyos Satele Shan, a KotOR-os Bastila leszármazottja) korának egyik legnagyobb mestere, afféle korabeli Yoda, csak egy fokkal töcskölnivalóbb kiszerelésben. :D Csak azért mondom, hogy ilyen kardmegállítós kunsztokat nem tud ám minden jedi, meg sith nagyurakat se kámeháméz össze csak úgy akármelyik prosztó kis farokarcú padawan… :D

  13. A játékról pedig annyit, hogy két héttel a premierje előtt pénzzé teszem az összes ingóságom, két hétig bevonulok egy szállodába, ahol non-stop bulizok, qrvázok és kokózok, majd kirúgom a csajom, elbúcsúzok az összes ismerősömtől és a társadalomtól úgy egyáltalán, otthagyom az egyetemet és tarantinoi snitt: fekete képernyő, fehér betűk: The Old Republic… :D

  14. Tarantinoi vonalon maradva: human nem vevő a sármomra. :D
    Amúgy blabla bla értsem: száradjak az anyám köldökébe az offtopikjaimmal, vagy téged fikázzalak a rohadt öregapám redvás rongybatekert f@szán (via fizikatanárom) és ne itt? :)

  15. nem, csak zavart h mindenki ezzel jött, pedig nem fogok minden előzetest kitenni hiszen ez mégsem játékblog, és az előző nekem nem adta a filmest.

  16. Jaja jóval régebben játszódik a filmeknél…ergo sokkal több jedi, az erőt áthatóbban ismerő kardforgatók, simán lemagyarázza a “szuperhős” maszlagot. Ezerszer inkább ilyen hősöket, mint a buzigatyás Amerika “szétröhögöm-magam” Kapitány meg egy két gay ismerőse! És igen kibaszott starwars-buzi vagyok :D

  17. ez kurvara nagyot üt :) mindig a filmek ujranezesere tamad kedvem az ilyen game trailerek utan. kotor meg kotor2 nagyod adta sztem, bar a harcrendszer lehetett vna jobb is, elég unalmas volt így maga a harc, de am kifogásolhatatlan remekművek. erröl a jatekrol meg még nem is hallottam sajna :/ btw estére lerántom a force unleashedet, bar nem vmi jokat hallottam rola, de megint ramtört a star wars láz :D

  18. Kenny van der Puncimilla: az előző trailer az bizony ez előtt játszódik, hiszen pont abban láthatjuk azt, hogy visszatértek a Sithek, ennek a videónak az elején, meg hogy már jó pár bolygót el is pusztítottak azután :)

  19. Csak egy gond lett volna azzal ha ilyen formában kerül kiadásra az új trilógia. Mindenki “sírt” volna (ahogy tulajdonképpen most sem tetszik a többségnek az új) mi ez az isteni erőkkel megáldott hiper-szuper képességű jedik meg a teljesen más hangulat az eredeti trilógiához képest. Az szép és jó dolog hogy sikerült kétszer 4-5 percet összehozniuk akciójelenettel de hogy egész estés moziban kedvelné-e a közönség úgy mint a régieket, én személy szerint kétlem.
    Hozzáteszem én szeretem mind a régi és mind az új trilógiát és ilyen filmet is elnéznék mint ez.

  20. Csak hogy pontosak legyünk: nagyjából 3967 évvel játszódik a yavini csata előtt. :)

    Mellesleg kegyetlen jó trailer, várós nagyon.

  21. Nagyon jó az előzetes! Jó lenne ha Lucas bácsi csinálna egy trilógiát erről a sztoriról! Szerintem tuti siker lenne!:)

  22. Ez az előzménye a templomosnak. Itt tudod meg hogy miért is kell maszk a sith-nek!

    Ui: ez a “kotor 3” !!

  23. Azért azt is tudni illik hogy az Erő használata nem merül ki ugrálásban, apróbb tárgyak mozgatásában, lökésben, húzásban és elmetrükkben… Yoda táp a filmekben, de előtte olyan mesterek éltek, akik nem csak dumáltak, hanem harcoltak is. Voltak akik a jól bevált fénykard nélkül. Hogy egy force push-sal megállítja a kardot, az semmiség. Hogy egy csatahajót lehúz a földre az erő segítségével, az már kunszt. És az hogy egyes sith-ek ismerték a halál utáni élet titkát, meg testet tudtak váltani, mint a flancos goauldok, teljesen elfogadott, mert bennevan a star wars világban. Csak a film egy nagy mese volt, és ezekre az apró kis dolgokra nem tért ki. Jar-Jar-t bezzeg belerakták pff :D

  24. hirnalon: Jól mondja Tindalos, a trailerekben látható sith (Darth Malgus) itt amortizálódik le úgy, hogy aztán a jedi templom támadásánál látható létfenntartó szerkentyűk kellenek a kis életfunkcióihoz… :) A Hope-trailer még a köztársaság-sith birodalom közti háború harcainak egyikét mutatja be, amely háború végét jelenti a másik (a jedi templomos) trailerben bemutatott harc, mikor is Coruscantot váratlanul megszállják a sithek, és fegyverszünetet kötnek a köztársasággal (Treaty of Coruscant).

  25. A videó állat (inkább isten király zsír állatosan fasszányos, majdnem olyan katartikus mintha egy új film előzeteset látnám.

    Sajnálom viszont, hogy a Mandaloriai háborúk vége után játszódik, pedig szívesen indítottam volna egy mandaloriai karaktert. Viszont azért kurva nagy pozitivum, hogy végre nem a Clone Wars erában van (Nem tudom Lucas mit van rá buzulva arra az időszakra, szerintem mesze nem a legjobb korszak, még a két animációs sorozat elmegy (Gendy Tartakovskis csont nélkül, az új CG-snél azért néha rezeg a léc, de animációs mozifilm meg képregények végtelen halmai már sok)

  26. MStipee – Ez szép és jó, csakhogy azoknak a Yoda előtt élt mestereknek a történetei már yoda története után lettek kitalálva:) Nekem az original trilógiában senki nem húzott le csatahajót az égből, csak hát ugye ez jellemző manapság, hogy mindenből egyre nagyobb, és erősebb, amíg végképp túlzásba nem viszik a dolgot. De mondom ez a vidiben még elment, igazából maga a játék lesz az, ami majd igazán tele lesz túlzásokkal a sok csilli-villi képesség meg minden után. De hát ez van, MMO:) Ettől még lehet jó, ahogy ez a trailer is nagyon jól meg lett csinálva!

  27. Kár hogy nem ez nem film :D mert nagyon jónak néz ki, akkor tuti nézős lenne, de ezek a lövöldözős játékok nem az én világom :)

  28. DeadMan: Igen, lehet hogy ezek a sztorik már yoda létrejötte után készültek, de ha jobban megnézed van értelme…a jedik egy tipikus hatalmi hullámvasutat járnak meg aminek mindig a mélypontján általában vagy egy sithes megmozdulás van, vagy vami más karasztrófa. A jedik ereje folyamatosan gyengül és erősödik, tehát ez nem az erősebb és erősebb dologról szól. Eléggé összetett ahhoz a SW univerzum h ilyen banális hülyeséget nem fognak elkövetni.

  29. Kár hogy ez egy MMO játék lesz. Igazán elnézném még akár egész estés filmnek, vagy akár sorozatnak is. Vagy legalább egy SP résszel rendelkező játék lenne, esetleg olyan mint a Kotorok. Noh mindegy. Nem lehet minden tökéletes.
    A legfőbb baj, hogy MMO játékoknak története annyira nem szokott lenni. Tehát most így beharangozásnak, marha jók ezek a filmek és a történet szál a játék megjelenésekor meg is fog szakadni…

  30. Bírom hogy a szitek mindíg kopaszok, és félig gépek. :) De amúgy jó nagyon, várós játék, csak nagy kár hogy online játék lesz elvileg. Amúgy meg játékokvan szerintem Darth Malak volt a legcoolabb szith nagyúr. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.