Eat, Pray, Love-előzetesek

Rögtön kettő, mivel anno az első lemaradt. Biztos valami nagyon rossz hét volt, de nincs gond, pótoljuk a régit is. Az író és rendező Ryan Murphy, aki a Nip/Tuck és a Glee beteg világait tárta eddig elénk. A főszereplő Julia Roberts, beutazza a világot ebben az Elizabeth Gilbert életén alapuló filmben.

The Dog Days Are Over, hangulatos trailerek.

Ez utóbbi HD-ben a Yahoonál.

human
írta
2010. 06. 19. 04:06
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Eat, Pray, Love-előzetesek” bejegyzéshez

 1. láttunk már ilyen filmet, de szerintem egészen jónak tűnik. javier bardem miatt kicsit vicky christina barcelona feeling (mivel az is jó film volt, számomra várós).

 2. aszittem azért nem került ki eddig poszt róla, mert rühelled a főszereplőnőt

 3. Ekoz: áh, olyan azért ritkán van, csak tényleg volt valami azon a héten szerintem.

 4. Nagyon jó feel good filmnek tűnik, csak miért Julia Roberts?
  Ennél már csak vmelyik Sex és New York -os főszereplő lett volna rosszabb… :(

  Scarlett Johanssont pl. sokkal jobb lett volna, ő már úgy is jó párost alkotott egyszer a férfi főszereplővel (Javier Bardem).

 5. Én nem igazán szeretem Julia Robertset, de ez a film tényleg jónak néz ki. Főleg Bardem miatt. De nem hinném hogy moziban fogom megnézni

 6. Teliszájas vigyorával Ms. Roberts egzotikus nyaralását nézhetjük végig. Nem tudom ki az ügynöke, de nagyon azon van, hogy megutáljam a csajt. Most komolyan, ki akar együtt érezni Julia Robertsal, amikor felfedezi a világ csodáját a maga számára. Valaki olyan kellett volna, aki jóval több empátiánkat bírja, természetesebb, ismeretlenebb, ezért könnyű vele azonosulnunk és nincs ott az a mögöttes gondolat, hogy a csaj minden évben tesz egy hasonló körutazást civilben.

  Nem a film hibája, a castinggé, végtelenül ellenszenves érzéseket ébreszt, ha egy olyan valaki érzi jól magát, akinél nincs átmenet, nem felfedezést tesz, csak megismétli a mindennapi gondtalanságát a vásznon.

 7. Nekem is a Vicky izé Barcelona jutott róla eszembe. Vajon ez ugyanolyan unalmas lesz, csak Erica Roberts békaszáját kell néznünk?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.