13 hozzászólás a “Kiposzterezik a Social Network-öt” bejegyzéshez

 1. Még mindig nem értem miért kell Fincher-nek (!!!) facebook filmet rendezni… Imax minőségben persze

 2. valószínűleg érdekli, ez a mostanában nagyon felkapott téma, szóval csinál egy filmet, miért ne!?
  én kíváncsian várom, bár nem tudok sokat a facebook-ról, hál’ istennek még elkerült. (mondjuk ez a “lájkolás” eléggé idegesítő :))

 3. nem értem, miért baj, ha facebookról csinál filmet. Ugyanúgy megoszlatja a népet, mint mondjuk a dohányzás.
  Kiv vagyok, mit hoz ki belőle

 4. Ha megvágja a végére,akkor kíváncsi vagyok rá.Jesse Eisenberg meg jó srác,és ennyi egyenlőre nekem elég,hogy adjak egy esélyt neki.

 5. Hát jó sokan fognak csalódni a filmben szerintem, biztos nagyon sokan vannak azok akik ilyen thrillert várnak ettől nagy csavarokkal, csak azért mert Fincher rendezte a Harcosok Klubját vagy a Hetediket.

 6. Obi1:

  Fincher rendezte a BB különös életét is, attól még, hogy a legtöbb filmje thriller, nem jelenti azt, hogy ettől is hatalmas fordulatokat várunk…
  Érdekes ötlet, kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle.

 7. Obi1: Igen, de Fincher rendezte a Benjamin Button különös életét is, amiért vesén rugdaltam volna, szóval nálam már nem annyira húzós név.

  Jesse Eisenberg viszont nagy kedvencem mostanában, úgyhogy várom azért.

 8. Szerintem Fincher be akarja bizonyítani, hogy nem ment el végérvényesen a “vén fasz” típusú rendezők irányába, hanem tudja 10 évvel ezelőtti cool-ságot, még mindig.

 9. dave: Bár én szerettem a Benjamin Button-t, szerintem David Fincher pont ezzel, meg a Social Network-kel fog elindulni a “vén fasz” rendezők irányába. Biztosra akar menni, fél, és nem mer olyan egyedi, különleges filmeket letenni az asztalra, mint mondjuk a Harcosok Klubja.

 10. Hát bizony szivárványszín betűs ünnep lenne minden mozirajongó kalendáriumában a nap, amikor Fincher ismét Palahniuk-könyveket kezdene megfilmesíteni, és/vagy a The Game-hez meg a Hetedikhez hasonló jéghideg, jégéles, zseniális thrillereket.

 11. lehet kevesen vagyunk, de szerintem jó hogy másban is kipróbálgatja magát, akármennyire is kedvenc a game hetedik fight club trió

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.