Resident Evil, már történet is van

Kijött a rendes trailer végre. Ezúttal nem a kamerára és a 3D-re verik, hanem megmutatják, hogy Alice beugrik Umbrelláékhoz egy délutáni teázásra, miközben zombik hörögnek. Vannak jobb részek a bemutatóban, de ez a földalatti bázis, hát izé.

A youtube videóknál többnyire ott a HD link is.

29 hozzászólás a “Resident Evil, már történet is van” bejegyzéshez

 1. Ó… anyám. Gangbangbe megrapelték a kedvenc sorozatomat.
  Ugye volt a harmadik rész… meg volt a RE5. Úgy látom mivel semmi mást nem tudnak kitalálni, ezért egybegyúrják a kettőt és szarnak a “continuity”-re, azaz a folytonosságra. Pontosítok: Nem összegyúrták, hanem folytatták a hármat és csak apróbb részeket vettek át a játékból (na meg a Mátrixból) és így nagyon nagyon kusza.

  Bevallom: Ez egy baromi jó sorozat lett volna, ha nem lenne RE. Na most hülyén hangzik, de ha más néven, más karakter nevekkel így felépítették volna nem-RE alatt, akkor jó lenne. Így viszont… hát tudjátok mi a véleményem.

 2. Amióta csak megy a promó hogy nyomják a latest 3d technologie-t lamest nek érzem. Ez valami kimagaslóan gagyiság (RE1 bejött)

 3. Azért ahhoz tul sok benne a resident evil elem,hogy ne csak a címen múljon a dolog.Ha más volna a címe,és a nevek de ugyanez az egész,akkor hitvány resident evil nyúlásnak tünne.Igy viszont hitvány próbálkozás mindegyik rész ugy nagy átlagban. Ez a rész is tul van acsarkodva Jovovich által, tul van vagánykodva,ezekben a hiperszuper nevetséges szerkókban, olyan műanyag hangulata van, nem tul életszerüek az öltözékek,az ennek a filmnek az egyik legnagyobb baja szerintem,a látvány sem tul életszerü.Nagy giccs ez az uj is,Went-et jó ujra látni ,szimpatikus fickó.Talán kiváncsi leszek,hogy egy ilyen témában hogyan állja meg a helyét, mit hoz ki magában Scofild karaktere után,mert másban még nem láttam, ezért biztos nézős lesz. Blade 2 vámpír nyúlás nagyon nagy kár egy zombis filmbe.

 4. Szerintem nagyon gyenge lett a végére a Resident Evil sorozat, tipikusan már csak erőltetik. Az meg, hogy a bemutató tanúsága szerint mint össze lopkodtak a Pengéből, a Mátrixból meg a Holtak hajnalából az egyenesen félelmetes!!! :O

 5. Egy-két CGI azért frankón meg van csinálva, de a legtöbb jeleneten látszik, hogy nem tündökölnek a kameramanok….

 6. Hát én szeretem ezt a számot a trailerbe (APC-Outsider Renholder mix) és én mindig is sokkal toleránsabb voltam a filmek terén, biztos megnézem de minimum 3dbe, legalább a látvány legyen meg.

 7. kár érte, de azért az még érdekel, h Alice mire képes :) (unicum!)csak pozitíívan!!..

 8. abbahagyhatnák már végre hogy Milla Jovovich állandóan olyan rohadt keményen néz a kamerába mert ő olyan rohadt kemény,meg azok a menö fejek amiket bevág..hihetetlen,nagyon nemáll jól neki.

 9. Gyorsan leírom én is a véleményem. Tehát, a filmekből én csak az 1. részt láttam, az jó volt, de a többi nem érdekelt, pedig meg van. A játékkal nem játszottam, ezért engem nem érdekel, hogy mennyire tér el a kettő egymástól. A CGI szerintem rendben van, Scofield miatt lehet, hogy megnézem. Annyira biztos nem lehet sz*r, mivel tudtommal ez már a 4.rész lesz, tehát az amcsiknak biztos bejön. Szerintem a 3D miatt tuti kaszálni fog, pont mint a Véres Valentin ami elég gyenge film lett, még is a 3D miatt sokan megnézték.

 10. Mikor a kardot pörgeti,aztán a képességével az embereket hanyigálja eeelfelé,nekem az jutott eszembe,hogy itt egy Jedivel állunk szemben :)

 11. háát, nekem az az igazság, h nem játszottam a játékkal és filmből is csak az egyet láttam, az nagyon bejött, de amikor elkezdtem a másikat le is állitottam, mert nagyon szarnak tűnt.. én mivel látvány/akció film buzi vagyok ezért nekem elég várós. és ha lehet akkor mág moziba 3Dbe, különben semmi nem fogott meg benne, mm ebben a trailerben max a látvány, de az se mindenhol..

 12. jááj, de sokat játszottunk az első résszel anno 1997-ben, 1998-ban… soha nem gondoltam volna, hogy ennyire elb*sszák ezt a szériát…
  gyász ez a trailer, filmek közül talán még az első úgy ahogy elment – persze köze nem volt hangulatilag a játékhoz -, de az újabbak már iszonyatosak, és ez alapján, ez sem hozza el a megváltást

 13. Ki a fene gyártott annak a böhöm zombinak olyan a hatalmas fejszét?
  Vulkángépágyú nem vált be akkor ez be fog?

 14. K.rva jó kis bemutató ez!!!!
  Nagyon várom már és no torrent CSAK Moziba! :D
  De most komolyan miért jutt eszébe mártix az embereknek? A lassitások miatt vagy van egy fökompjuter programm ellenség ami elemeket csinál az emberekből amit én nem vettem észre vagy egy fehér nyúl? Vagy aki matrixot lát ebben a trailerben az bevette a piros tablettát? :D

 15. hát azért itt ott beköszön a mátrix.. nem csak a régebbi plakáton… hm..

 16. Mármint ami film lassitásokat használ hogy a 3d hatásokat 2dben jobban kifejezze az már matrix…????
  Ne b+ de asszem a Prince of Perzsia az teljes Matrix átirat……..
  XD
  Söt asszem a Max Payne is, söt talán 1-2 háborús film is.
  Söt lehet nem is matrix hanem pocahontas és a matrix is az avatárt másolja.
  Megnéztem megint a trailert és rájöttem a napszemüveg viseleése szobában az már a mátrix jele. Ugyhogy igazatok van a zombiapokalipszis az mátrix átirat én kérek elnézést.

 17. nem, pl aza mátrix amikor a néne kizuhan és közben lő felfelé, képkockáról képckockára nyúlva a mátrix 2-őt

 18. Nos akkor remélem soha nem néztek Jackie Chan vagy John Woo akciókat még a kora 90évekből mert még a végén kiderül hogy a matrix ezeket nyúlja le.

 19. hú most újat mondtál! Mindjárt azt írod, hoyg a Ghost in the shellt is?

  Nehéz megérteni, hogy a Mátrix 2 azon jelenete sokkal sokkal ismertebb a fiatalok között ezért az ugrott be mindenkinek? És azt bizony kockáról kockára tolják itten.

 20. off: nem megérteni nehéz, hanem gáz, ha valakinek bármiről a Mátrix 2-3 jut eszébe. Mint ha azok említésre méltó filmek lennének.

  on: a RE játék nem érdekelt sose, most néztem meg az első három filmet, és nekem bejönnek, ahogy ez is :)

 21. de ha már ezzel donbálóztok, akkor írjátok be azt a címet amiből a MÁtrix 2 vette azt. nem azt hogy “ebből és ebből meg ebből” hanem amiben a konkrét zuhanós jelenet van

 22. …gáz, ha valakinek bármiről a Mátrix 2-3 jut eszébeMint ha azok említésre méltó filmek lennének. -Bizony hogy említésre való filmek, sőt, ne is hasonlítsuk a RE-hez, vagy fordítva. Köszi.

 23. Egyik kedvenc filmes beszólásomat idézném:

  “Ez nem egy húgyozó verseny!”

  Felejtsük már el a Mátrix-nem mátrix koppintást, a plakátnál már kiveséztük.
  Mila J. még mindig jó buksza, és jól áll neki ez az Alice, de sajnos, ami a játéknál jó volt, az a filmen igen csak bénácska: főleg a fazon, aki villámgyorsan mozog a napszemben, meg az umbrella labor.

  Az első rész után nagyon rossz irányba indultak el ezzel a President evillel… sztm, és ahogy elnézem, haladnak tovább ezen az úton. 3d a faxom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.