A Karib-tenger 4. részének történetéből

Tegnap a netre került a film főbb története. Természetesen a Fiatalság forrása lesz a fő cél, de ezt már tudtuk azt hiszem.

A lényeg, hogy Sparrow régi szerelme előkerül (Cruz), de hőn szerett kapitányunk nem tudja eldönteni, hogy ez vonzalom, vagy a csaj csak a Fiatalságra hajt. Bonyolítja a helyzetet, amikor a nő Feketeszakáll (Ian McShane) hajójára, a Queen Anne’s Revenge-re kényszeríti. Jack hirtelen nem is tudja eldöteni, hogy a nőtől vagy a másik kapitánytól féljen jobban.

Ezen kívül még annyit, hogy Barbossa is visszatér.

Mindezt természetesen Disney Digital 3D-ben (haha) élvezhetjük majd.

human
írta
2010. 06. 22. 05:09
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “A Karib-tenger 4. részének történetéből” bejegyzéshez

 1. Jajj már ezek a 3ds filmek hihetetlenek…
  Amúgy a harmadik részen bealudtam, olyan unalmas volt. Szóval nem nagyon várós.

 2. Miért kell eröltetni ezt a qrva 3D-t?
  Ha egy film 3D akkor legyen igazi 3D mint mint az Avatar volt vagy a Tron lesz és ne ilyen utólag szerkesztett kamu 3D.

 3. Visszanéztem a korábbi bejegyzéseket, de nem látom nyomát annak, hogy konvertált lenne. Ettől függetlenül én sem vagyok híve, eddig az Up-on és a Cloudy With A Chance-en kívül nem volt olyan 3d-s film, amit 2d-ben is élvezhetőnek találtam volna, élőszereplős 3d meg egyáltalán nem (a korábbi Pirates-epizódokat pedig alapból nagyon untam), sebaj, valamelyik tendencia majdcsak megdől előbb-utóbb, mindössze előítéleteim vannak (bűűűn :P) azzal kapcsolatban, hogy egyik vízválasztás sem ennél a filmnél fog bekövetkezni. (Csak ne akarna a franchise olyan idegesítően epic lenni, az első film “olcsósága” véleményem szerint sokkal szórakoztatóbb volt.)

 4. Értem én, hogy minek csinálják, de ez már nagyon fölösleges nekem. Persze 3D be meg Depp okán úgyis kaszálni fog…

 5. Jó hír! Utánanéztem és nem konvertált lesz hanem 3D-ben fogatják. Így már moziban nézős lesz.

 6. Az a gond, hogy szerintem nem a 4. rész a lényeg, hanem egy új trilógia készítése. Elismerem a világ óceánjai rengeteg lehetőséget kínálnak, de szerintem most ezzel a 4.el azt akarják elérni, hogy 5-6 is legyen.

 7. igen, azt akarják, de reméljük nem olyan cliffhangerrel mint ami a krakenes volt.

 8. amíg depp játszik addig érdekel. az előző részek is az ő karaktere miatt voltak jók.

 9. egyértelmű ha depp nem játszik benne akk bukott a film mielött le lenne forgatva, de igazából az se lenne jó ha csak depp lenne benne mert az olyan…áá nem is tudom tehát az egész casttal kéne dolgozni akkor lenne valami siker bár úgy vélem h ez a negyedik rész felesleges…

 10. Barbossa visszatér, Turnert meg hagyják megrohadni a Bolygó Hollandin? Nem vagyok Orlando Bloom-fan, de az ő karaktere szívta a legnagyobbat az egész trilógiában, kicsit sajnálom :)

 11. Nekem a 3. rész is tetszett. Turner története tényleg kicsit keserű szájízt hagy magaután, főképp, hogy a 3. részben nagyon eltolták a karaktert a negatív szereplők irányába.

  Én egyelőre várom. És majd a minősége ledönti, hogy a többit is várom-e. :D

 12. A harmadik rész nyitójelenetében a gyerek felakasztása annyira felkavart, hogy utána egyáltalán nem tudtam élvezni a filmet. Remélem ilyen etikátlan dolgot nem tesznek a negyedikbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.