10 hozzászólás a “A Transformers 3 forgatása körül rajzanak a lesifotósok” bejegyzéshez

 1. nem hiszem, hogy a lányt játszó színészen fog múlni a film minősége, szerintem. én legalábbis ugyanúgy megnézem, mint az előző kettőt, hátha itt már sikerül alkotni valamit (erős kételyek vannak bennem ezzel kapcsolatban, de hát próbálkozni kell :))

 2. olyan furán jo az a nő. mmint ezen a képen tiszta lapos a segge, v nemtom, de nagyon rosszul néz ki szegény rajta. viszont a promoba meg olyan dugnám volt :D

  vigyorgo nigger meg :DD a transformersbe megan seggén kívül eddig is csak a tgyalogosokat bírtam, meg az AC130asaikat :)

 3. 3. rész óta gyakják az álcákat az amcsik. Azt hinné az ember, hogy mostanra előálltak már vmi emp szerű fegyóval az rpg helyett. Amúgy Megan is dísz volt ez a csaj is az.

 4. Azt én értem hogy Michael Bay fegyvermániás meg az amerikai katonákra rejszol éjszakánként, de azért a harmadik részre mostmár a robotokat is engedhetnék szóhoz jutni, nem?

 5. Az első képen a stukker kb tök úgy néz ki mint a Quake-ben az az elektromos impulzust kilövő “villámfegyver”, a két szarva miatt :)

 6. Furcsa, hogy Bay az utóbbi időben nem szereti színésznőknek osztani a női lead-et.

 7. Tiszta bolygó neve halál! :D

  Lehet, hogy nem is vigyorog, hanem grimaszol, mert a többiek kibasztak vele és valami öntött vas szart adtak a kezébe, ami vagy 45 kg! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.