Hivatalosan is Conan

Nos, ez már nem a paparazzik keze munkája, hanem egy hivatalos promókép a Conanból. Ezt gondolják komolyan a stúdiónál, és terjesztendő anyagnak.

The New Conan

human
írta
2010. 06. 22. 04:33
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Hivatalosan is Conan” bejegyzéshez

  1. Hehe! Ronon. :D
    Remélhetőleg nem kaliforniai, mert akkor lecsap rá a ménykű :D

  2. Meg se ismertem. Ha nem tudnám, hogy ki a színész, az életben nem jöttem volna rá.

  3. Úgy látszik, hogy talált egy fésűt és most szép bongyor fürtjei vannak…
    imdb-n a szereposztásban ott van Bob Sapp.
    Csak nem az lesz a csúnya rossz ellenség akit majd ő fog leverni?:O

  4. Esküszom neketek, hogy néha csak azért csinálnak ilyen remékes, folytatásos dolgokat – direkt szarul – hogy azzal még jobban kihangsúlyozzák, hogy az eredeti/elöző mennyivel jobb volt! :D :D :D

  5. Bob Sapp jó hír. Ő sztem nagy figura! …azért remélem, nem őt kell majd levernie ennek a Conannak, mert az nem fog neki sikerülni. :-)

  6. Inkább a gyíkember főszerepe kellett volna neki…

    Sebaj, FILM+ -ra jó lesz így is.

  7. De elég viccesen fog kinézni Bob Sapp mellett.

    Vagy majd alúlról fényképezik a szörfösünket, hogy nagyobbnak tűnjön.

  8. Egy 80 kilós nyüzüge ember fogja alakítani a Conant a NAGYDARAB, erős barbárt? Teljesen hiteles!…

  9. 95 kg, ami azért a nyüzüge felett áll. Ez persze nem wrestler méret, de 2010-ben ez nem is jellemző, a 80-as évek volt a durván hatalmas testépítők “színészi” korszaka. Most sokak számára taszító lenne, ez még befogadható, a feje barbáros lett, inkább itt csorbuljon a film, mint a tartalmon.

  10. Mit nyafogtok annyit? Még 1 percet sem láttatok a filmből. Szerintem semmi baj nincs a csávóval. Nem ezen fog mulni. Arnold jó volt, de kétlem hogy a barbár időkben teljesen kigyúrt fickók futkároztak mindenhol. Ez inkább tünik természetesnek.

  11. Áhh..ez nagyon szar. Nem is érdekel Conan, így meg főleg nem hogy ez az ősember játsza.

  12. nemtom mi ez az ősemberezés itt… mintha Arnoldnak olyan civilizált fejszerkezete lett volna :D

  13. “nemtom mi ez az ősemberezés itt… mintha Arnoldnak olyan civilizált fejszerkezete lett volna :D”

    Mellesleg ezt én sem értem. Pont azért jó a szerepre mert ősember feje van. Mégis milyen legyen egy Conan a barbár?
    Ilyen oldalra fésült hajú porszívóügynök fejű manus?

    És igen meg kell nézni Arnoldot egy Conan os palkáton. Neki is eléggé baltával faragott arca volt rajta.

  14. azért abban a korban szerintem nem mászkáltak 130 kilós kigyúrt faszik, így hihetőbb

  15. Nem tudom, h ki mit szólna hozzá, ha mellé állna egy majd 2 m-es, így kinéző pasi… és ha jól tudom Howard is rendszeresen puhány városiakról beszél, azoknak ez is eléggé hatalmas lehetett :)

  16. Nem az izomzatával van baj, szerintem teljesen rendben van… de Conan egy ÉSZAKI barbár, a képen látható fickó pedig inkább hasonlít Tarzanra.

  17. “haha, ekkorka izmokkal?”
    Ezt nem értem. Igen, volt úgy, hogy feltűntek emberek a vásznon, akiknek nehezükre esett megvakarni a tarkójukat. Akkor az volt a divat. De a bicepszkörmérettől nem függ semmi, még az erő sem, egy határon túl. Én erről a képről egyáltalán nem arra a girnyó szörfösre asszociáltam.

  18. Nem értem,hogy ezzel a képpel mi a baj, mert a régebbi képen ugyanez a faszi volt? akkor egy elég csoffadt valami volt,itt azért ugy tünik felszedett vagy 10 kilót minimum. Erről a képről kb akkorának tünik mint Van Damme fénykorában. kb. 40 es karja megvan körméretre. Szerintem simán rendben lesz, feljavította magát a pasas ,mint Gylennhall a Prince of Persiára. Relásiabb szerintem is mint a szétkokszolt Arnold stílus. A régi Conan inkább egy képregény karaktert testesít meg. Ez meg reálabb. Amugy Tarzannak jobb volna ez tény.

  19. Barbáros. Megfelel.
    Bővebb vélemény előtt legalább várjatok meg egy egészalakos képet, ha már magát a filmet nem is…

  20. Én csak azt sajnálom hogy ha barbár akkor Conan, olvasgattam már több fantasy regényt sok jo barbár figurával (figurákkal). Tényleg ennyit számít egy név?
    Csinálhatnának egy filmet egy egész törzsnyi barbáros filmet egy rakat nagy darab emberrel akik egy rakat saját maguknál 2x nagyobb fegyvert forgatnak.

  21. “Csinálhatnának egy filmet egy egész törzsnyi barbáros filmet egy rakat nagy darab emberrel akik egy rakat saját maguknál 2x nagyobb fegyvert forgatnak.”

    Csinálhatnának de akkor azt már nem Conan nak hívák. Ez meg itt a CONAN. Ilyenformán ebben nem lesz rakat barbár rakat fegyverrel. Sőt még rakat sem lesz. Kirakat meg pláne nem!

  22. Bandido nem értetted meg amit mondani akartam. Én egy nem Conanos barbáros filmet szeretnék, de olyan nem készül.

  23. Előszőr is Conan eleve egy prehisztorikus korban ábrázolt figura. Ráadásul egy kitalált korban létezett. Szóval nem létezett. De mondjuk el lehet úgy képzelni mint egy nagydarab vikinget.

    Igen, azt még megértem, hogy azt mondjátok miért van széjjel szálkásítva az izomzata, hisz nem voltak fittnesgépek, súlyzok akkoriban. De nagydarab, batár emberek mindíg voltak. Mai világunkban ők a kidobóemberek, a pankrátorok, stb. Nehéz csontozatú, nagydarab fószerek.

    Az összes képregényben ezért ábrázolták nagynak, izmosnak mert így tudott tekintélyt parancsolni. Miért volt lebarnulva? Mert nem voltak szoligépek, csak a jó öreg napfény, és nem volt napfaktor 8000 ( lásd Robotzsaru 1. )

    A régi Conan film pedig nem csak az osztrák miatt lett maradandó, hanem a hangulat, a karakterek, a zene, a tempó, a vágás, a történet, és a rendezés miatt. Szóval qrva magas a léc, lehet überelni. Nesze nektek kritika!

  24. “A régi Conan film pedig nem csak az osztrák miatt lett maradandó, hanem a hangulat, a karakterek, a zene, a tempó, a vágás, a történet, és a rendezés miatt.”

    De mekkora igazság! És mekkora film volt!

  25. Köveket a kézbe mert kezdem.

    Szóval a régi Conan-filmek legnagyobb gyengéja pont hogy Arnold volt 3 szál hajával idegesítő akcentusával és bugyuta megszólalásaival. Aki ismeri Robert E. Howard műveit az szerintem elképedve nézte az egyébként tökéletes habár cselekményében a különböző novellákból összeollózott alapvetően szar storyvezetásű filmet. A belőle készült sorozat szintén szomorúan idézte a Herkules és barátai jellegű hülyemitológiás látványosan polisztirol-kardos irányvonalat. Éppen ezért nagy várakozással tekintek az új film elé mert ez a karakter méltatlanul mellőződött eddig a filmes megjelenéseket tekintve. Ami nem a szájízemnek való maradéktalanul az a főszereplő aki mellesleg élettörténet filmben tökéletes lenne pl. a korai zamorai tolvajévek bemutatásához. A Conan-filmek legnagyobb kérdése egyébként a a főszereplő mert mind fizikumában mind egyéb téren hoznia kéne az író által leírt karaktert. A minap kezdtem el nézni a legújabb Spartacus sorozatot és óriási megdöbbenésemre megláttam benne azt a Conant aki szerintem kiváló lenne erre a szerepre. Az illetőt Manu Hanningnek hívják és tessék bátran imdb-re csekkolni különösképp a képekre hogy rájöjjetek miről beszéltem. Mellesleg a gladiátoros sorozatban is jól teljesít nem az agyatlan egymondatos figura.

    Tudom, leülök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.