Rövidfilm: Batman: City of Scars

Akik nem tudnak várni, azok most csillapíthatják Batman éhségüket. Persze 27ezer dollár volt a teljes költségvetésük, és kezdő színészek (vagy még azok sem), szóval nem kell nagy durranást várni azért, csak amolyan érdekesség.

human
írta
2010. 06. 22. 14:32
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Rövidfilm: Batman: City of Scars” bejegyzéshez

  1. szerintem jó lett. nem kiemelkedően jó, de simán élvezhető az anyag. bárcsak lett volna rá több pénz

  2. Teljesen jó volt. Látszik rajta a lelkesedés és a törődés a hangulata is megvan és ez a legfontosabb

  3. Volt ami nagyon tetszett, és volt ami nagyon nem. Lassú észjárása mondjuk a bombánál. A motor lámpája viszont szerintem hibátlan jó volt :). A végén pedig a lassú számot remélem többen észre veszik, hogy mennyire jó. Ugye a Harley Quinn-t játszó kisasszony énekli és hát annak se volt ügyetlen. :)

  4. a jokert alakító arc nagyon nagyon gyenge volt,tudom h nem profi színész meg semmi de akkor is teljesen élvezhetetlenné tette nekem…mondjuk ledger olyan hivatkozási alap lett h utána már nehéz jokert alakítani

  5. Molnár Pali (hazánk fia? :)) szerintem jó volt Jokernek, jó utasításokat kapott az apró őrült mozzanatokra, amit tisztességesen elő is adott – bár a fizimiskája elég amatőr volt. Heath Ledgert nem hiszem, hoyg bárki felül is tudná múlni Joker szerepében.

    Ahhoz képest, hogy amatőr film, remekül kihasználták a lehetőségeket, ahol lehet kendőzték a nehezen megvalósítható jeleneteket (pl. a bunyót főként biztonsági kamerán keresztül láttuk, így nem volt feltűnő a műbunyó).

    Remek kezdeményezés – sok filmes diák tanulhatna belőle apróságokat, amik fontosak és hasznosak.

  6. Nagyon hangulatos filmecske volt valóban, Batman sztem qrva jól nézett ki, és a vége-zene gyönyörű!

  7. NAgyon tetszett!!! Hiaba, meg mindig Batman a legkoolabb szuperhos, es az is marad! Remek munka!

  8. Sztem nagyon jól megoldott alacsony költségvetéses film a Batman-ről, igaz a Joker tényleg picit kilógott a sorból, de nem csoda Ledger után. Valahogy eszembe jutott a régi Alien vs Predator vs Batman című rövidfilm :))
    De ettől függetlenül, grat, még több ilyen “amatőr” munka simán jöhet, hátha végre egy kis színt visznek Hollywoodba :))

  9. Ugyanaz a baja mint minden Bat in the Sun produkciónak. Nagyon erősek vizuálisan, állóképeken. Mozgásban Batman hihetetlenül rosszul nézett ki. A bunyós jelenet egyenesen kínos volt. A fickó alkata egyszerűen nem engedett meg egy rendes dinamikus ökölharcot. A legyengébb azonban továbbra is a forgatókönyv. Ha már ennyi pénzt beleölnek miért nem adaptálnak vagy egy jó képregényt vagy keresnek rendes írót? Annyira szájbarágós és 90-es évek borzasztó kínos kemnyfiús volt a narráció, hogy nem is bírtam nézni. Sokkal kisebb költségvetéssel lehet találni sokkal jobb filmeket, mert akik készítik tudnak valamennyire filmet készíteni. Ebben a formában kár a pénzért.

  10. Jaj, csak a Nolan féle Batmant ne folytassak. Kiől mindent, amit Batmanben szerettem. Nekem még ez is jobban tetszett, mint az ő Sötét Lovag filmje.:D

    És Jokert és elhagyhatnák már, itt pl tök jó volt, hogy megjelent az a Bábus csávó is. Nem értem miért nem lehet már Jokert hagyagolni. Kezd unalmassá válni számomra, de nagyon.

  11. Mit ölt ki Nolan Batman-ből Jason?
    Csak mert én is kicsikorom óta imádom és olvasom és azóta várok ilyen Batman filmeket mint amiket Nolan rakott le. Nem Schufakker ölte ki inkább a denevérből a lelket?

  12. Hol a batmobil, hol vannak a szuper kis kütyűi, amik például a Burton féle Batmanben is benne voltak??? Hol van az a denevér alakú repülő???? Hol van a denevérbarlang.

    A Nolan félében egy kivilágított üres raktár volt csak. Arról a fura, formátlan, minden egyediséget nélkülöző tankjárgányról már ne is beszéljünk. Hol van a komor Batmanes hangulat???

  13. Re: Jason 2010. 06. 24. 13:19

    “Hol van a komor Batmanes hangulat???”

    Te ezt komolyan is gondolod? LOL..

    Nolan Batman-jében pont ez a jó, nyomasztó és realista.
    Sokkal sötétebb a Burton félénél.
    Dark Knight-ban meg Heath Ledger élete legnagyobb alakítását nyújtotta, nem csak szerintem.

    Ez a kis film meg bűn szar volt, 25 másodpercet bírtam, Joker-es beletekeréssel együtt.
    Ez pont arra jó, hogy még türelmetlenebb legyek a Batman 3 felé.

  14. “Nolan Batman-jében pont ez a jó, nyomasztó és realista.”

    Realista meg végképp nem volt. Ki az a h*lye, aki felgyújt egy halomnyi pénzt??? A másik, hogy ha nem kell neki a many, akkor mégis miből fizeti az embereit, mert azok spec normálisak voltak és nem viccből álltak mellé.

    Realista e az, hogy a gyilkosokkal teli hajó életbenhagyja a másikat. Persze…

    Attól még, hogy Heath Ledger jól játszott a film még nem lessz semmivel sem több egy képregényfilmnél. Nekem is tetszett a játéka, de a film a pali halálának köszönheti kultuszát és nem a minősége miatt.

  15. na erre aztán sok szükség van megint, maradjatok inkább a fenti rövidfilmnél.

  16. Amikor Batmant itt először mutatták, frankón úgy nézett ki sztem, mint Michael Keaton. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.