Hatodik év

Elérkeztünk ide is, 6 éves lett a filmbuzi. Már feketepontokat kap az iskolában. Továbbra is köszönet mindenkinek, aki olvas, ajánlja a siteot ismerőseinek, linkeli a blogján, megnyomja a like gombot (a posztok alján van), ír twitteren, követi a random hülyülést, meg minden.

A filmbuzi eltelt évének legolvasottabb filmbeszámolói sorrendben ezek voltak:

 • Avatar
 • Pandorum
 • 500 Days of Summer
 • District 9
 • Inglourious Basterds

Ide most képzeljetek el egy kis (vagy több) ömlengést, mert azért internetévekben ez már baromi sok. Mellesleg egy másik mérföldkő is a napokban volt, mégpedig az RSS-en követők száma átlépte az ötezret. Van, hogy nem jól jelzi, feedburner akadozgat mostanában, de többnyire 5000 fölötti a szám, amikor épp jól működik.

És most cake. Is a Lie. You Monster.

human
írta
2010. 06. 23. 23:52
megjelenés
56
hozzászolás


56 hozzászólás a “Hatodik év” bejegyzéshez

 1. Boldog születésnapot és még sok sikeres évet!
  Most mi kaptunk ajándékot, nem az ünnepelt. Oh, you monster. :D

 2. Kitartás és csak így tovább! Boldog szülinapot.

  Mostanában kevesebb filmet nézel, vagy csak én érzem úgy, tévesen, hogy nincs annyi kritika, mint régebben?

 3. Köszi a sok melót, ami ezzel a bloggal jár!
  Füle érjen Yodáig, és még sokat kívánok! :)

 4. Gratula, bár mostanában hiányolom a kritikákat, sok posztert, ajánlót kapunk, de kevés a kritika.
  Remélem a nyár hoz neked is egy kis szabadidőt human :)

 5. napokban néztem meg a 2007, 2008 top10 összeállítását itt az oldalon, illetve kerestem vmit és így találtam újra rá, és azon gondolkoztam ott akkor, mennyi filmes estém, emlékem van, meg jelenetek a fejemben amikről nem is tudtam hogy még meg vannak, de néha elég egy címet vagy egy színészt újra látni az oldalon, hogy újra előjöjjön ez a sok kedves történetet vagy mi, na szóval sok ilyen emléket még nekem és nektek is.
  Boldog 6-ot!!!

 6. Boldog Születésnapot!
  Az véletlen vagy geek tudatosság, hogy az oldal születésnapja Joss Whedonéval esik egybe?:)

 7. Gratulálok, Human, már évek óta követem a blogot, a napi rutin része lett és nagy szerepe volt abban, hogy eléggé belemerüljek a filmek világába. Ez az első hozzászólásom, valószínűleg nem fogok sokat kommentelni ezután sem, de mindenesetre minden nyálas túlzás nélkül köszönöm, hogy ezt csinálod, nekem tényleg sokat adtál vele. Csak így tovább és hajrá. :)

 8. Ez egyáltalán nem egy nagy szám. 6 év? mi az? az imdb hány éves szerinted? Ezt kiírni, hogy dicsekedj vele… elég szánalmas

 9. Nem nézem az oldalt, csak kb egy éve, kommentelni meg aztán végképp nagyon ritkán szoktam, de a hírportálok mellett a Filmbuzi az, amire egyből kattintok, ha betölt a böngésző. Sokat, boldogat, még legalább ugyan ennyit a négyzeten!

 10. Heppi borszdely!
  Tudom, h szulinapost nem bszogatunk, de ha lehet keres az uj evvel kapcsolatban es idod is van ra, akkor picit tobb filmbeszamolot szeretnek latni.

 11. Happy birthday!
  Én már követem az oldalt néhány éve és azt kell mondjam egyre jobb lett. Csak így tovább!
  És kösz a Portal trailert, azt hittem a bejelentésen kívül nem lesz más itt, meglepett és örültem (vagyis leesett az állam, lol)! :D

 12. Már megint eltelt 1 év? Észre sem vettem. Biztos az élvezetes kritikák, ajánlók, és persze a sok-sok komment miatt. Boldog 6ot, és köszi mindenkinek aki hozzá tesz az oldalhoz, vidám perceket adva :)

 13. le a kalappal, szép teljesítmény!

  ps a rosszmájúaknak: csinálj komolyan pár hónapig egy filmes blogot, akkor rájössz mekkora meló. én tudom, ki is égtem. csináld egy évig, és nem fogsz hőzöngeni. csak a respect marad. ;)

  szóval hajrá, hajrá!

 14. Most miattad megint fel kell rakjam a portalt és játszanom!
  SZERETLEK TÁRSKOCKA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.