Sir Billi-előzetesféle, avagy Sean Connery visszatér

Simán le lehet gagyizni ezt a videót, de azért gondoltam hozzáteszem, hogy a kicsi Skócia egyik független animációs stúdiója rakta össze. No meg ott van az is, hogy nem kisebb hangot szereztek a főszereplőnek, mint Sean Connery. Ez lesz a skótok első egészestés animációs filmje, gondon a Sir emiatt egyezett bele.

human
írta
2010. 06. 25. 04:46
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Sir Billi-előzetesféle, avagy Sean Connery visszatér” bejegyzéshez

 1. Más filmekből tűnnek fel jelenetek/kosztümök. Easter eggek miatt nézős, még ha nekem kicsit gagyi is az animáció.

 2. Nekem nem tetszik a képi világa. Keverik a fotó alapú háttereket a rajzfilmszerű elemekkel. A karakterek shaderelése elég fura:S

 3. az animációval nincs túl nagy gondom, kezdőnek tűnik, ja, de hukerz, a lényeg, hogy jó lesz conneryt újra hallgatni, ő simán viheti a filmet, ha a rajzolt karaktere annyira nem is :)

 4. A skót Kis Vuk. Szerintem nevetséges és kínos. A gördeszla meg totális WTF

 5. Hát ez a trailer egy rakás sz@r. Minden elemében, kezdve a fos a narrációval, a tré történeteten át, egészen az ocsmány képi világig. Fünkéhez csatlakozva, a KÍNOS a legjobb szó az egészre.

 6. Szerintem így is úgy is felülmúlja a Kis Vukot. És nincs semmi baj vele, valahol el kell kezdeni:). Remélem meghozza nekik a kellő sikert a továbblépéshez.

 7. ugyan az a technika, képi megvalósítás mint a kis vuk-nál, ennyi. bár pár év azóta eltelt.

 8. Technikailag, igen 3D….de itt legalább nem lóg ki a csont a karakterből, nem törnek össze a modellek. Valamint a karakterek mozgása is sokkal szebb mint a Vukkocskában, még a talán a részecske rendszer használata is kifinomultabb…habár a Vuk porfelhőire már annyira nem emlékszek.. Csak azt a fény sziluettet nem értem a karakterek körül.így akarták még jobban elkülöníteni a háttértől a karaktereket,hogy pluszban hátulról meg van világítva?Nem tudom. A történet hirtelen másodjára se fogott meg. A gördeszkás nagypapiról, az extrém nagyi jutott eszembe a Pirosszkából. Divatosak lettek a zúzó nagyősök.

 9. Eléggé rusnya tényleg az animációja. De azért 2:20-nál ott a poén, ha már Connery: James Bond Aston Martinja a Goldfingerből :D

 10. Hát én egy trailertöl elvárom, hogy felkeltse az érdeklődésem de itt semmi ezután inkább úgy éreztem bár másst csináltam volna ebben a 2 és fél percben..

 11. :I
  lehet, hogy a nagyon kicsik a célközönség?
  de tényleg nagyon egyszerűcskének tűnik

 12. A felhő másoknak is feltünt, hogy túl gyorsan mozog végig a trailerben? Így olyan nem oda illő.
  Az animáció nagyjából 4-5 évvel ezelőtti kalandjáték szintjén áll, biztos nem Avatar költségvetésből csinálták, a sztori elsőre gyengének tűnik, úgyhogy legközelebb több sikert a készítőknek :)

 13. HAt szerintem tanuljanak meg egy kicsit.

  Ez igy nagyon nem koherens.

  A fenykeret a karakterek körül, a nehol fotorealisztikus, neha meg 5 evvel ezelötti MMO-bol valo modellezes (pl azok a hazak a levegöböl)…

  A sztori se fogott meg, a karakterek nem szimpatikusak, mert csunyak…

  Ugy szar ahogy van, pedig en aztan nem szoktam iylenen kiakadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.