A Social Network teasere, avagy a Facebook film

Nos emberek, ez nagyon teaser, konkrétan egy képkocka van talán összesen a filmből. Csak a hangok próbálják felkelteni az érdeklődésünk. Nem, neked sem a fejedben szóltak, tényleg a videó szólalt meg.

Fincher rendezi és a főszereplő Jesse Eisenberg. Na meg a Facebook kezdeteiről szól, ha eddig nem esett volna le.

Ezen poszt alján is van like gomb, mára ide, vagyis mindenhova jutottak, bevették/te a webet.

15 hozzászólás a “A Social Network teasere, avagy a Facebook film” bejegyzéshez

 1. Justin Timberlake hangját megismerem. Ne4m tom elképzelni milyen filmet lehet készíteni a facebookról:)

 2. Most arról a facebookról van szó amin mindenki felteszi a képeit elvagánykodja h itt nyaraltam wazzz,és nekem több ismerősöm van?? ERRŐL FILMET?

 3. Kezdeti gyanakodásom ellenére ez a teaser (bár nem mutatott sokat) felkeltette érdeklődésemet. Kezdem sejteni, miféle film lesz belőle.

 4. És ha facebook? Felőlem a koalák életéről is szólhatna, elég hogy Fincher.

 5. …lelki szemeim előtt már látom mi lesz a folytatás >>>
  MSN – The Truth
  SKYPE – The empire
  ICQ – The Conspiracy
  …jaj.. :)
  Na de komolyra ferdítve: Fincher egy zseni , nem hiszem hogy hibázik.

 6. Hát nem tom. Mivel Fincher, ezért megnézem, bár biztos hogy nem moziban. Csak azt nem tom még, hogy az a téma, ami egyébként tökéletesen hidegen hagy (Facebook, Twitter, Iwiw, MySpace, stb.), az fog-e érdekelni 2 órán keresztül. Bár ha valóban itt az emberekről fog szólni, akik a dolog mögött állnak, akkor Fincher-t ismerve tényleg jó kis feszkós-fekete humoros dramedy lehet a dologból.

 7. Gondolom ez valami kitalalt akcios-üldözös-korrupcios-intrigalos limonade lesz.

  Valoszinüleg semmi köze nem elsz a Facebook-hoz, mint olyan, csak ezzel a nevvel lehet eladni.

  Nem hicem, hogy a Facebooknak olyan kalandos keletkezese lenne. Egy pattanasos faszkalap megcsinalta oszt csok. Az iwiw-nek sincs valoszinüleg semmi csodalatos törtenete.

  Az mondjuk, hogy allitolag a titkosügynöksegek, apeh, meg sok mas szervezet figyeli, azt el tudom kepzelni es abbol mar lehet filmet csinalni.

  Egyszerüen a popkulturat hasznaljak ki.

  Amugy iwiw nem elöbb volt, mint facebook?
  En facebookrol evekkel az iwiw utan hallottam elöször.

  Lehet Finchernek az iwiw-et kellett volna megfilmesitenie.

  Ja es utalom a Facebookot, meg a twittert, meg az összes ilyen faszsagot.

 8. Hunnenkoenig: pedig van története, nem simán egy pattanásos megcisnálta a valósgban sem

 9. Hat most utananeztem.

  De. Egy pattanasos, unszimpatikus kis köcsög megcsinalta. Ennyi. Utana valoszinüleg nehanyan jol pofan akartak verni, mivelhogy egyesek szerint lopta az ötletet.

  Eddig ennel kalandosabb törtenetet nem talaltam rola.

  Mondjuk eleg tenyerbemaszo kepe van, es az sem szeretteti meg velem, hogy allitolag meg most is a földön alszik egy matracon egy alig berendezett szobaba.

 10. Miért unszimpatikus köcsög? Mert létrehozott valami eszméletlen zseniális dolgot ami, akárcsak az iwiw, msn, myvip, myspace, meg a többi sok “szar” (amiket bár az emberek előzeretettel szidnak, alapvetően mégis használják) egykét szóból megváltoztatott egy rakás dolgot az életben? Kicsit több van a témában, mint pattanásos köcsög megcsinálta, és az idióta nyaralós képek megosztása, és valszeg mindazokon túl, hogy az oldal kitalálása, létrehozása, felfuttatása, a kitalálók és közreműködők életének megváltozása, adott egy rakás érdekes apketus, amibe bele lehetne menni, bár ezeket nyilván nem fogják túlzottan feszegetni, és inkább az életút cuccokon lesz a hangsúly, pont az érdeketelen és elzárkózó nézők miatt. Szerintem ez egy baromi ügyes húzás, filmet készíteni a facebook témáról. Ügyes, és érdekes.

 11. Én asszem sejtem miféle film lehet, láttam egy ilyesmit anno a Microsoft és az Apple szárnybontogatásairól is, az teljesen szórakoztató volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.