Megjött a Tűz népe

Ez az új jelenet csak amolyan színezék ahhoz a kiszivárgott hírhez, hogy a Last Airbender eddigi költségei a 280 millánál tartanak. Ebből a film került 150-be, a marketing pedig 130-ba. Na mi ez, ha nem durva? Innen lehet jól pofáraesni.

Most akkor a jelenet.

10 hozzászólás a “Megjött a Tűz népe” bejegyzéshez

 1. Remélem nem lesz bukta, mert az előzetesek alapján nagyon jónak néz ki. Amúgy most csak 1 részt forgatnak le vagy mind a hármat?

 2. A 0:23-nál kezdődő beállítás szerintem elég direkt The Lord of the Rings nyúlás, meg nincs is nagy köze atmoszférájában a rajzfilmhez. Remélem, nem orrba-szájba epikusan csatázós, fellengzős hangvételű film született, mert az eredeti sorozat ismerőinek az már magában fail volna.

 3. Hogyan és miért kell 130 millió dollárt (30 milliárd forintot) reklámra költeni?

 4. már amikor láttam a fekete havat teljesen átjött a hangulat, mint a rajzfilmben. nagoyn eltalálták a dolgokat. az hogy mennyi pnz ment reklámra…. nevetséges. szerintem a tv spotokra ment el a 90%a

 5. Sokka nem jön át… :S

  Ez a LotR-stílus meg jogos felvetés. Ne mááár…. :S Nem akarom előre temetni a filmet, de már lassan annyira tartok tőle mint amennyire várom…

 6. A Superbowl-on az egyszeri félperces tvposzt volt 3 millió dollár, már csak a többi 127-et kell kitalálni.
  Más filmekre is elmegy ennyi reklámra, sőt a 150 millió budget sem számít már soknak, ha teli van CGI-vel, ezért sem értem a csodálkozást.
  Pedig nagy az esélye a buktára, mert azzal a hülye Twiligth-tal lesz egyidőben, és arra fog menni a sok kis ratyi tini.

 7. Nincs kedve valakinek összerakosgatni a filmet az eddig megjelent trailerekből? Nme hiszem, hogy már sok hiányzik, hogy kint legyen legálisan az egész film YT-on. :D

 8. Nem olyan rossz húzás eggyűt adni a Twilight-Eclipse-szel, Jackson Rathbone miatt mert pl. nekem ő jobban tetszik mint Pattinson…és a saga mostani részében J.Rathbone-nak(Jasper) nagyon jelentős szerepe lesz, talán még azoknak is tetszeni fog akik eddig nem szerették a Twilight-tot.
  (Olvastam a könyvet, de nem írok többet róla.)
  Viszont én már rengeteg embert ismerek akik szerették ezt az animációt, s alig várják a filmet…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.