Ragadozók, dátummal

Ezt a magyar posztert most kell, csak úgy. Semmi extra, az amerikaira írták rá magyarul a címet, de a dátumot is odavésték akkor már, így most mindenki tudhatja. Várhatunk rá bőven, hiszen minden csúszik az olyan csütörtökök miatt, mint a múltkori, amikor is a Furry Vengeance volt a főpremier, a nyár közepén.

Ragadozók poszter

20 hozzászólás a “Ragadozók, dátummal” bejegyzéshez

 1. Jó film lesz, csak győzzük kivárni!! Mert biztosan moziban nézős. Vajon hány perces lehet?

 2. Alig varom! Itt (London) jovoheten jon ki, mar megvan a jegy! Ket hettel ezelott talalkoztam Howard Berger-vel (aki a creature efx-kert volt felelos a filmben, amugy a ficko egy make-up legenda) az utcan, aki egy nehany napos forgatas erejeig latogatott Londonba!!! Emlitette, hogy milyen kellemes volt Nimroddal dolgozni, es siman dolgozna meg vele! Azt is emlitette, hogy igaz, hogy az eredeti Stan Winston design is feltunik a filmben, de azert mertek uj Predatorokat is krealni, es “you’ll see!” VARJUK!!!

 3. pelogi: valszeg a kinti forgalmazó döntése, ha emlékszel akkor a kis thrillerénél, a Vacancynál sem emelték ki a magyar poszteren

 4. Kick-Ass előtt volt trailere, ott se írták ki Nimródunk nevét. Rodrigezzel jobban eladható. Ha siker lesz (főleg anyagilag gondolom), akkor következő filmjénél már talán rávésik a nevét a poszterre.

  Maga a plakát nem annyira jön be, mint a fekete predator alakos változat.

 5. Egy nappal a szülinapon elött. Asszem meglepem magam egy jeggyel XD na jó jönnek még barátok is. :D

 6. Igen, Rodrigez nevevel jobban eladhato. Meg sajnos a Nimrod nev valami egeszen mast jelent angol nyelven (eleg pejorativ). Sok amcsinak az Antalrol is inkabb az anal jut eszebe. :(

 7. Azért a magyar plakátra tényleg kiírhatták volna nagyobb betűkkel…:(
  105 perc már most kevés nekem:P

 8. Én jobbat mondok!
  Bécsben élek, és az egyik helyi rádiónál foglalkoztak a filmmel. Rodriguez-t rendezőként nevezték meg, azt hittem nem jól hallok.
  Azért mert még nem ismert annyira Nimród neve, azért nem kellene félreinformálni az embereket.
  Egyébként itt július 7-től lesz látható.

 9. scorn
  Van hogy ausztriában is késik legalább 1-2 hetet egy-egy film, de volt már rá példa, hogy hónapokat késett, pl Surrogates

 10. Bármennyire is szomorú de szerintem nem ez az első eset, hogy le*zarják a rendező nevét. Tény, hogy Rodrigezzel jobban ellehet adni, de ez olyan, hogy Nolant sem dícsérték a “Batman:Kezdődik” előtt, csak így megemlítve néhol, mert ők sem hittek a sikerben.

 11. Nagyon várom! De ez a plakát……. soha nem mondok semmit a plakátokra, de ez, annyira színvonalon aluli….. És a szöveg….. nekem az alien filmek junak eszembe róla, nem a predator.
  No se baj, a film legyen jó. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.