Megkapta a teaserét a Paranormal Activity 2 is

A Napfogyatkozás premierje még egy dolgot elhozott: a Paranormal Activity 2 teaserének premierjét, amit a tinilányok elé toltak szépen. Így ránézésre maradnak a házivideós képi világnál. Aki még nem látta a Paranormal Acivity-t de tervezi megnézni, az vigyázzon, mert egyértelműen bemutatják a végét. Legalábbis a több végéből azt, amelyiken elindulva folytatni fogják.

20 hozzászólás a “Megkapta a teaserét a Paranormal Activity 2 is” bejegyzéshez

  1. Valojában nem nyügüzütt le az első rész pedig szeretek ijedezni. Szerintem a több féle befejezés ellenére amit a mozikban adtak hát elégg kiszámitható volt. A youtuben még szerintem meg lehet nézni az alternatívokat.
    Nem várunk sokat az új résztől se csak extra szivdobogást.

  2. Erre én csak azt mondom: de sz@r! :D
    Lépések és akkor ott van a csaj! :D Most komolyan, szellem lett belőle, vagy csak simán valami őrült megszállott?
    Az első rész befejezései közül ez volt a legbénább, de igazából csak ezt lehetett folytatni.
    A film nyilván ismételni fogja önmagát, csak a helyszín lesz más és gondolom több és durvább riogatás lesz benne.
    Azért meglessük majd, mert miért ne? :D

  3. Jaj nehogy durvuljanak a riogatások. Az első rész attól volt jó, hogy sima átlag zajokkal rémisztgettek, amik a saját lakásodban is megvannak. Leszámítva bár logikai bukfencet, a Kör óta a legjobb horror volt az első film.
    Persze nem olyan intenzív film, de aki nem várja el egy akció film pörgését minden filmtől az jól szórakozik.

  4. Ezt a teasert rendesen elbaxták! Miért kell megmutatni az “ijesztgetőt”? Amúgy szerintem az 1. rész pár jó jelenettől eltekintve egy nagy kövér 0 volt, ettől se várok sokat! Ez nem is lenne, ha a sok ostoba jenki nem emeli piedesztálra az első részt!

  5. Meg fogom nézni, mert a téma bejön, de nagyon remélem, hogy jobb lesz, mint az első, mert azon kb. 2x, ha megijedtem, amúgy unalom volt az egész.

  6. Nekem nagyon bejött az 1, igaz másodszorra kicsit unalmasabb , mert tényleg nagyon el van nyújtva a dumálós / lelkizős rész…
    A 2. részről annyit : remélem jó lesz , de itt már felesleges túlságosan optimistának lenni…szerintem…
    (Érdekesség: megnéztem az asszonnyal is…kb.a 30. percnél feladta , nem bírta tovább , annyira megijedt…)
    :))))
    [nem viccelek]

  7. nkeem az elsőből annyi maradt meg hogy könnyesre röhögtem magam mikor kicsúszott a csaj a lepedő alól.

  8. Jah 15ezer dollar az elso reszre a masodik,se fog tobbol keszulni,az a csaj meg ott all feketeben,hat ezzel mar nem sokra mennek.Semmitmondo silany elso resz utan a masodik ra is csak az amerikaik ulnek be.Ez amerika ahol ha valami hulyeseget kitalalsz meg penzed is lesz belole mert anniyra sokan vannak.

  9. Hát akárki akármit mond, én éjjel egyedül a szobámban néztem meg úgy, hogy full rávoltam hangolódva a témára, és azért voltak részei amiken beparáztam. Nem volt annyira szar, mint amennyire oltják, gondolom ez a menő mostanság. Persze, a 2. rész már csak mega epic shit lehet, meg hülye amerikaiak, meg hülye készitők, akik 15 000 ből tudták több milliót csinálni.

    “Ez amerika ahol ha valami hulyeseget kitalalsz meg penzed is lesz belole mert anniyra sokan vannak.”

    Na ha te olyan okos vagy találj már ki valami jobbat, kaszálj több milliót, menni fog biztosan.

  10. Előszőr énis tök keményen aztmondtam hogy olcsó baromság ugyan már de azt tudni kell hogy én az ördögűzőt is megnéztem aznap és ott megmondják hogy hajnali 3kor jönnek a csúnya dolgok és aki figyelt paranormálban ott is kb oan tájt történik valami .Na szóval köv éjszaka felkelek rémálmom volt izzadtam minden a paranormálban azt a részt álmodtam meg amikor rohan le csávesz a kamerával , szóval felébredek hajnali 3 óra 0 perc van és nem viccelek megállt az órám persze szar mert állandóan beakad meg minden baja van de most pont most a szemét 3kor állt meg és rémálombol keltem fel. Na az az éjszaka 6 ig rettegésből állt én annyira még nem féltem és azóta nem nézek horrort lelki békém érdekeében :P

  11. nekem tetszett a jó film. aki egy kicsit sem izgult rajta, az vagy fényes nappal sörözve nézte meg 10 haverral röhögve, vagy hiányzik belőle mindenféle együttérzés és empátia. (ezzel senkit sem akarok megsérteni)

    SPOILER
    az nagyon komoly amikor a csaj a lábánál fogva kiesik az ágyból, és azt hittem hogy annyi, aztán csúszik tovább
    SPOILER OFF

    van egy ilyen film, hogy paranormal entity. annak semmi köze akkor ehhez?

  12. Johnny ott a pont , full igazad van.
    Kezdjük ott ,hogy ez egy nem valami hatalmas költségvetésű film a “nagyok”-hoz képest de azt ne felejtsétek el, hogy a moziban való megjelenése után már lepipálta a fűrész 6-ot. Nekem személy szerint nagyon bejött a film, este 5.1ben azért elég para egy néhány rész …
    Az 1 ott van , reméljük a 2 is jó lesz (y) .

  13. Ennyi beszarit már. Azt megértem, hogy a hirtelen hanghatásoktól meg lehet ilyedni, meg nyílván aznap este mikor lefekszetek azon elmélkedtek, hogy vajon van-e valami az ágy alatt, ami beránt titeket oda, vagy megmarkolja a lábszáradat, vagy a paplan felpördül, de hogy az egész életetekre kilegyen már, az nem semmi.

  14. hát az 1. egyáltalán nem volt félelmetes én spec. elaludtam rajta..de komoly x”D…a legkiábrándítóbb h valós történetnek mutatják be…tom h ez azért van mert erre mindenki felkapja a fejét h: OMFG ez megtörtént? úristen látnom kell áááá!!!! -.-” de azért ez elég cink sztem :S…a bemutatót látva nem sok minden derül ki a 2. részről de azért kíváncsi vok rá..max ismét alszok egy jót …nem veszítek semmit :D

  15. Hát én ezt megtartottam volna magamnak XD
    De amúgy mikor fog megjelenni a 2. rész ??

  16. Most néztem meg az első részt. Egyedül, így éjszaka, nagyjából annyi időtájt, amikor a jelenségek voltak a filmben és egyszerűen csalódtam. Én tényleg nem szoktam fikázni ok nélkül, de ebben a filmben a legnagyobb félelmem az volt, amit saját magamnak generáltam, abból kifolyólag, hogy vártam mikor szarat már be. Ez a film 0, a Hívatlanok jól meg tud ijeszteni, de ez nem. Az tetszett benne, hogy az egészet egy kamerán keresztül láthatjuk, mert így megvolt a reális, hétköznapi érzet, de például a csávó kiakasztott már; ki is röhögtem, amikor a közös képükön az ő arca van összekarmolva.

  17. Nekem tetszett az első rész.

    Remélhetőleg 21.-én már adják a mozikba, mert már kíváncsian várom a 2. részt is. Remélem ugyanolyan jó lesz mint az első. =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.