Andrew Garfield az új Pókember

Lehet pont a szárnyrakelt főszereplős pletyka miatt, de a nem tökölt tovább a Sony, és bejelentette az igazi újonc Parkert. Megijedtek a szóbeszéd negatív visszangjától? Nagyon helyes. Szóval a végleges név: Andrew Garfield.

Természetesen a PR anyagban ‘blabla, láttuk a Social Network-beli anyagát és elájultunk, tudtuk, hogy ő lesz az igazi Parker, aki tökéletesen át tud majd szuperhőssé alakulni.’

Andrew Garfield az új Pókember, ez meg egy kép róla

20 hozzászólás a “Andrew Garfield az új Pókember” bejegyzéshez

  1. Nah így már nem is lesz olyan rossz. A remény tovább él…:)
    Jamie Bell sem lett volna rossz választás,majd kiderül.

  2. Tehetséges a srác…de valahogy ez neki inkább visszalépés (nálam legalábbis), szegény Tobey-nak is milyen nehéz kimászni a pókember skatulyából.

    De hátha na.:)

  3. jááj,a szerencsétlen gyerek a parnassus-ból.kicsit málészáj,de lehet hogy aztán jó választás lesz

  4. Hihetetlen hogy ez nekik a nagy változás. Egy 27éves fickóval játszatni egy 16éveset. És az egész korai korszakra koncentrálás??? – Sztori: valaki szabotálta a rögbicsapat edzését? Póki megy, és kinyomharcolja a dolgokat? Nem vagyok benne biztos hogy az újragondolás miatt Ben bácsi él vagy hal ? Söt ezt még MJ tuti hogy nem Pókival megy a prom bálba. Nagy változtatások vannak a levegőben.

  5. Blade78: Peter csak az ultimate univerzumban 16 éves (már lehet, hogy ott sem, a képregényt nem nagyon olvasom). Az Amazingben, ha jól tudom már egyetemi prof, vagy valami ilyesmi…

  6. nekem a pletykaparker se lett volna szar, de ha woody allen játszaná akkor se tudnák elvenni a kedvem talán:D

  7. Iwashi
    Lehet hogy a rendes 616os univerzumban már prof, meg van vagy már 25-26 éves, de ők nem ezt a korszakot akarják megvalósítani, hanem a kezdeteket, ahol Peter még 15-16 éves, szóval nem volt semmi értelme megint egy már majdnem 30 körül járó srácot beválasztani Peternek, vagy ha így tettek akkor ne tököljenek az eredettel hanem nyomjanak egy in medias rest és kezdődjön a film úgy, hogy Venom és Vérontó gyilkolják New Yorkot, de szép is lenne, vagy pl a Sinister Six épp fogva tartja hősünket, vagy bármi de az eredetet szerintem már az is kívülről fújja aki egyetlen pók képregényt sem olvasott.

  8. A parnassus film számomra ez miatt a gyerek miatt volt iszonyú kín végignézni. Baromi ellenszenves volt.

  9. Amikor meghallottam, hogy reboot van a láthatárón, egy okból örültem neki: Venom kap egy újabb esélyt. A 3. részt úgy rontották el, ahogy kell. Az egész filmnek Venom kellett volna, hogy legyen az alapja, erre az uccsó 20-25 percben feltünik majd ki is nyírják. De aki spiderman fan az tudja, hogy hihetetlen lélektani hatással volt Peterre a lény, talán a legdurvább ellenfele volt ( ott van Vérontó is, de ő már olyan Venom utánzat, nincs a karakterében kreativítás). Meg különben is, nyílván egy 17-18 éves Peterrel szélesebb körben tudják értékesíteni a filmet. Ezzel nincs is gond. A nagyobb gond az lenne, ha tényleg a Gyík lenne a fő monszta. Gondolom a régi főgonoszokat már nem akarják újra ellőni, talán egy kettőt (Venom, Octopus), de a mostani filmbe a Gyík nekem nem nyerné el a tetszésem. Ez olyan elcsépelt ötletnek számít, mint a 3. részben a Homokember felbukkanása… mega epic lol. Majd késöbb kapjon szerepet, amikor már Connor dokiról is többet megtudtunk 1-2 film után. Ez a srác meg még mindig ezerszer jobb, mint ha Jamie Bellt vagy Josh Hutchersont választották volna.

  10. A tinivonalat azért erősitik, mert a mozilátogatok legnagyobb része már 20 év alatti kis suhanc, így ésszerű, hogy nekik csinálnak filmet.

    Az hogy ki lesz a főszereplő, lényegében tök mindegy, csak jól játszon, és az hogy milyen a feje formája, ne befolyásoljon már egyeseket, mert nem hiszem, hogy párotoknak választjátok öt az életetek végégig, míg a halál el nem választ.

    Az hogy milyen lesz a film azon még ne mélázzunk, mert a harmadik rész megtekintése előtt az előzetesekből azt hittem, hogy az évtized egyik legjobb filmje lesz, erre ilyen förmedvényt kaptunk.

  11. De miért? egy tini nem ül be olyan filmre amiben 20évnél öregebbek játszanak vagy mi? Azért ez vicc.

  12. na ő már szimpatikusabb. ettől függetlenül azért kíváncsi leszek nagyon filmre, hogy basszák – illetve nem – csinálják meg. Él a remény, ah vki írta előttem

  13. Ha Woody Allen játszaná legalább nyomná Peter a poénokat. :D Milyen jó is lenne az, mert hát Parker nagyobb szájhős, mint Tony Stark, csak hát ez a filmekből sajnos annyira nem derült ki eddig, pedig a képregényekben olyan oltásokat nyom, hogy lefordulok a székről annyira röhögnöm kell. xD

  14. Eddig úgy volt hogy az lesz a nagy új elképzelés hogy a Pókarc tinikorát mutatják be, és arra koncentrálnak. Erre betesznek egy Tobey-korabelit..
    A koncepción meg nem nagyon tudnak változtatni, a Pókember képregény sose volt épp valami sötét alkotás, és ha marad a régi irányvonal akkor meg minek.
    Ennek a rebootnak így semmi értelme.

    (azt meg se említem hogy az eddig három film se volt borzalmas, legalább is az első kettő semmiképp se)

  15. ööö jól értem hogy amiatt lesz új főszereplő mert Tobey pofátlanul magas összeget kért mert azt hitte hogy úgyis megtartják, de aztán pofára ejtették? vagy ez teljesen független attól?

  16. vorian: mivel nem az eddigi 3 filmet folytatják új színésszel, így független attól. Szerintem az az irány nem tetszett a stúdiónak, a rendező is otthagyta őket

  17. Engem hidegen hagy ez az egész reboot dolog! Jobban örültem volna, ha az eredeti szereplőkkel készül egy új rész…

  18. Nem a főszereplővel volt itt a probléma, hanem az egész filmmel.

    Nolan-szerű vérfrissítés kellene a témának.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.