AZ a helyzet, hogy mehetnénk sikítva szörfölni

Alakul a Scream 4: úgy néz ki elvesztették Lake Bell-t és Lauren Grahamot, ez utóbbi castingolása tökre növelte a várakozásom. Poén, hogy mindezt a forgatás megkezdése után. De nincs gond, így legalább jöhetnek új színészek, hogy ők is szerepelni fognak már a folytatásban: Adam Brody, Marley Shelton, Alison Brie, Mary McDonnell és Erik Knudsen. A végén levő lesz a nagy horrorfilmtudor.

A District9 szerű Monsters bemutatásra kerül amerikában. Sundance-en sokan szerették. Trailer még nincs, csak egy nulla hivatalos site. Meglátjuk, de kisköltségvetéses, szóval nem világmegváltást várunk.

Sean Penn fogja alakítani Dorian “Doc” Paskowitz-t, a még élő szörflegendát. Életrajzi film, író már van: Paul Feldsher.

Az AZ új feldolgozásának forgatókönyvírója egy SK rajongói sitenak nyilatkozott. Aki nagyon várja mi lesz a filmmel, az olvassa el.

Úgy néz ki Meryl Streep fogja Margaret Thatcher-t alakítani. Rendezőnek Phyllida Lloyd (Mamma Mia) néz ki. Föként a Falkandi háborús 2 hónappal fognak foglalkozni. De ez még csak terv, hivatalosan senki nem írt alá.

2 hozzászólás a “AZ a helyzet, hogy mehetnénk sikítva szörfölni” bejegyzéshez

  1. Monsters felkeltette az érdeklődésemet. Még lehet belőle jó meglepetés. Az nem baj, hogy nem mega pénzekből készült, ha a hangulata mindent visz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.