Lehet a Hostel 3 jó?

Egy fő információ: Eli Roth-nak semmi köze nincs hozzá. Előfordulhat, hogy a helyére érkező producerek, Mike Fleiss & Chris Briggs jót hoznak össze Scott Spiegel (Dusk Till Dawn 2) rendezővel? Ha azt nézzük, hogy valószínűleg egyenesen dvd-re készül a folytatás, akkor nem. Azért csak valószínűleg, mert a stúdió főleg olyan filmekkel foglalkozik, de ki tudja mi lesz ebből.

Az a hír is járja, hogy Vegas-ba helyezik a történetet, ahol is egy legénybúcsú fog szerencsétlenül elsülni. A forgatókönyvet Michael Weiss (The Butterfly Effect 2) szállítja.

human
írta
2010. 07. 02. 06:07
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Lehet a Hostel 3 jó?” bejegyzéshez

 1. Ha az eredeti szálon futna tovább a történet, akár még jó is lehetne! De így semmi értelme! Kapunk egy trancsír filmet, amire ráaggatják a Motel címet, hogy jobban eladható legyen, aztán meg köze sincs az első filmekhez!

 2. Első még elment, de a második nem jött be. Nem tudtam eldönteni, hogy néhol paródiája e a műfajnak vagy komolynak szánták. Harmadikat meg fogom nézni. Ha a háttér dolgokat mélyebbre készítenék, még érdekes is lehetne.

 3. Az első hatalmas adag szódával elment, a második nekem úgy tűnt, hogy Roth cop-pastezte az elöző rész forgatókönyvét, csak a neveket ceruzával átírta. Innen csak jó irányba lehet elmenni.

 4. a Butterfly effect 2 vmi borzalmas, szal forgatókönyv necces. nagyon rég láttam, de úgy emlékszem h nekem tetszett a Motel 2 is, bár az 1 jobb volt ez tény. de itt már csak felesleges bőrlehúzást látok.

 5. Tipikusan az a kategoria a Hostel,ami ha moziba megy úgyis ,ha egyenesen DVD-re úgy is. Ez ugyanis nem költségvetés függő film. Csak a komolyabb effekteket felvonultatni akaró filmeknél szempont hogy be akarják e mutatni moziba, mert akkor jobban összekapják magukat. De itt a lényeg,hogy kellően elborult,elmebeteg szadista legyen, legyenek benne ötletes emberszétkapási lehetőségek,én elégedett lehetek vele. Az előző kettő se volt nagy költésgvetésű, mégis a legjobb thrillerek közé sorolom.

 6. A sztori:
  ne ne kérem ne…. arggggghhhh…. szorty … nyisz-nyisz….
  Huh megusztam…. ki ez itt mögöttem?…. arghhhh fojt—–fojt…. szplacss…
  Vége.

 7. Lehet,hogy megint egy veres film mint a tobbi film de lehet hogy valami jo film lesz.Remelem 1-2 hostel dolgait osszevegyitve + meg valami ertelemes story es akk kesz is a jo film!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.