Így zúz az új Conan

Nem tököl sokat, ha épp bibis a válla akkor leveri azon aki okozta.

human
írta
2010. 07. 04. 13:51
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Így zúz az új Conan” bejegyzéshez

 1. Bizony, Schwarzenegger ágyékkötőjébe bele kell majd nőni, meglátjuk, méltó feldolgozása lesz-e (bár sokak szerint az eredeti meggyalázása volt a könyveknek).

 2. nekem még mindig ez a srác egy jobb kötésû úszómester a paláról, mint sem egy 8-szoros Mr Olympia:)

 3. Vajh miért hiányzik a szteroidos embertömeg az elöre fanyalgóknak? Jó pár film volt a közelmúltban aminek az újragondolás illetve egy jó szinész választás új életet adott.

 4. Nagyon összekapta magát ez a srác, mint az előzőből,ebből is látszik hogy megfelelő a szerephez./szerinem/. Én várom ezt a filmet, nem a főszereplőn fog mulni. Az előzőben is tettek valami misztikumont, Doom amikor átvedlik kígyóvá, remélem ebbe is tesznek valami jobbféle CGi szörnyet vagy hasonló faszságot, ne pedig egy egyszerű szimpla galdiátor féle ember ember ellen barbársztori legyen, valamivel dobják fel_!

 5. blade78

  látom te nagyon otthon vagy a koxolás témájában és úgy érzed megmondtad a tutit a szteroidos embertömeggel…

 6. Bakker komolyan a szövegértés nuku…….
  Tuti vagy nem tuti nem igazán fantasyszerű (életszerű)Swarci éhező rabszolgakölyökből 110kg szinizom harcos barnitókrémbe borulva x:D

  Kicsit oFF de azért odairok….
  uhhh ember… zOMG nézzd meg a Bigger Stronger faster dokumentunfilmet (érdemes)az után….

 7. sztem elmegy, + azért Momoa se kisdarab gyerek, ennyit számít az a + 10-12 cm magasságban, súlyba meg kb. egyben vannak/voltak Svarcival, Svarci pár kilóval több volt fénykorában (talán vagy 5-el) de ezt nyeljük már le, nem mindenki lehet Mr. Olimpia

 8. tessék? Schwaz simán 100 kiló fölött volt, a mostani srác meg 90 nél nem több.De ez pont elég.Kb akkora ezen a képen mint Van damme a börtöncsapdában,vagy stallone a Rambo 1 ben, bar az kissebb volt Stallone akkor.

 9. blade78: Olvasd el Robert E Howard miképpen festette le Conan-t és megérted.

  zOMG: Több önéletrajzi filmjében mesél róla, hogy anabolikus szteroidokat használt , orvosi felügyelet mellett.

 10. Na végre akcióban! Igen én így eltudom képzelni azt a conant akit a könyvekben olvastam bár még egy kevés izmot elviselhetett volnaXD de én várom..

 11. bigyibogyo

  persze hogy koxolt mint minden profi testépítő nem is erről szólt a dolog :)

 12. arról szól a dolog hogy mindig ugyanaz a kommentfolyam. Nézzétek meg az előző Conanos posztokat, teljes ismétlést nyomtok.

 13. hm. kezd meggyőző lenni, és most így nem is túúúl csoki a szerephez legalábbis nem tűnik ezen a képen annak. :)

  de azért az a szemöldök még mindig befigyel :D

 14. Meglátjuk mi lesz ebből, az első rész (és az eredeti Robert E. Howardos novellák) az egyik kedvenc fantasym a mai napig. Annyira nem bizakodok mint a Predators, Expandlebes esetében, de egyre jobbak a képek és egyre kíváncsi is vagyok.

  Rourke meg Pearlman úgy is jó lesz. Legfeljebb nem jó film lesz, de legalább “guilty pleasure”.

 15. StormshadoW, Svarci 106 kilo volt amikor csúcson volt, Momoa meg le is nyilatkozta, hogy mennyi/mennyi lesz a forgatásra, 100-105 körüli volt (csak fontba beszélte), Atlantis idején volt 90 kiló és azért szemmel látható, hogy ahhoz képest izmosodott keményen.

 16. blade78 2010. 07. 04. 16:12

  “Jó pár film volt a közelmúltban aminek az újragondolás illetve egy jó szinész választás új életet adott.”

  Melyikek azok?

 17. De hát ha Conan regény hős, akkor miért veszekedni azon, hogy ki mekkora szteroid izmokkal zúz a vásznon?

 18. Akik visszasírják az abszolút nem reális Arnoldot, azok gondolkodjanak már el a dolgon… egy harcosnak inkább kitartás kell mint ezer kiló izom ami csak akadályozza futásban/mozgásban/lovaglásban mindenben.

 19. jaycoleman: tök igazad van, végtére is a könyvben nem a hatalmas erejét éltette minden 10. oldalon az író. Várjunk csak, de!

 20. Abba miért nem köt bele senki, hogy milyen fehérek és ápoltak a fogai, pedig biztos nem volt neki whitening fogkrémje :P

 21. Darth Maul szerű fekete, rothadó fogakkal, meg Hulk izmokkal megnézném azért XD

 22. Arnoldnak a kisujjában több karizmája van, mint ennek kompletten. Tök mindegy mennyire volt reális vagy sem.

  (amúgy a szerephez fogynia! kellett az öregnek, hogy kicsit mozgékonyabb legyen)

 23. vargatom

  Tökéletesen egyetértek! A színészi képességeikről lehetne vitatkozni, de Arnold a felpumpált izmaival, idióta beszólásaival, és a borzalmas osztrák akcentusával is egy igazi régimódi mozi-ikon volt, Momoa meg ha beledöglik se lesz az .

 24. Rájöttem mi a bajom. Arni a Conan előtt már volt valaki, ez a srác meg a Conan után se lesz senki. És ez illúzióromboló, már előre.

 25. Izomtömegről és mozgékonyságról: komoly küzdősport szakérők véleménye szerint kb. 130kg az a testsúly (természetesen viszonylag alacsony tetstzsír %-kal), amit funkcionálisan még közel tökéletesen lehet uralni (a küzdősportok tekintetében). Tehát a 105-110kg-os testtömeg még bőven ideálisnak mondható egy harcos számára, de semmiképpen sem sok. Egyébként Momoa szerintem is gyík Conannak (plusz vargatom-mal egyetértek karizma ügyben), de mostmár hagyjuk ezt a meddő vitát és várjuk meg a filmet. Nagggyon kíváncsi vagyok, mit tudnak kihozni belőle.

 26. Momoával nem az alkata a probléma.

  Látta valaki játszani az Atlantiszban? Igen? Na az hazudik, mert olyan nem fordult elő :)
  Tudott nézni bamba mosollyal és mérgesen; nem túlzok.

 27. Milyen Atlantisban játszott ez a Maoam? Csak nem a Stargate Atlantisban? Azért kérdem mert azt a sorit nem néztem… :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.