Az Avatar visszatérése

Amerikában augusztus 27-én kerül újra bemutatásra az Avatar, méghozzá 8 plusz perccel, ezzel is növelve a fantasztikus élményt, amit Pandora világa ad.

Az elején egy olyan Kontrollos-BKV szöveg lesz, csak épp Al Gore fog beszélni. Persze ez utóbbi kamu volt, de az újra mozibakerülés az komoly.

human
írta
2010. 07. 09. 05:00
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Az Avatar visszatérése” bejegyzéshez

 1. biztos hiányzik még pár milka Cameron saját Pandorájához, de legalább megint lesz egy nézhető film a mozikban…

 2. Remélem ide is jön és az olyan köcsögök akik 11-szer látták imax-ben (tudok ilyent) nem vesznek több jegyet és hagyják a többi embernek is, hogy foglaljon. Nekem egyszer sikerült, de szeretném elvinni a szüleimet is, mert ezt látni kell egyszer ezen a vásznon. Na, másodjára már nem sikerült vennem pedig kitapasztaltam, hogy mikor kerül ki minden héten a műsor és ott refresh-eltem (barátnőm meg egy másik gépről, másik városból). Mikor kikerült akkor 15 percre elérhetetlenné vált az oldal… Mire visszajött nem volt jó hely.
  Lehet off és törlés lesz, de ezt le kellett írnom.

 3. 8 perc ide – oda, ez egy szemtelenül középszerű film.
  Csak a technika mentette meg.

 4. hihietetlen,mennyit akarnak még lehúzni az emberekről?a csapból is az avatar folyik,komolyan szerintem ezzel csak gyalázzák azt a szerencsétlen filmet,ezzel a rohadtnagy hype-al,megakartam nézni,demostmár teljesen elvesztette a varázsát a dolog,kösz Cameron

 5. Lenny: nekem se sikerült foglalnom egyszer sem, potyára meg nem mertem utazni, hogy hátha nem vették át… most majd remélem, megnézhetem :D

  viszont utána most már kijön majd normálisan dvd-n/bd-n is, nem úgy, mint az a fapad volt tavasszal, nem is értem, minek vették úgy, mint a cukrot

 6. off: Al Gore, hát ezen most hangosan felnevettem. A medvedisznóember létezik. :D

 7. Tökre örülök, hogy leadják, remélem az a 8 perc lényeges részeket tartalmaz mint SPOILER** Normal nem nagyon tudtuk meg mi történt, miután meghalt az Avatarja, csak azt láttuk, hogy kimegy a szabadba ***SPOILER VÉGE
  -Beyond: Képzelem Cameron mennyire vergődik a padlón és zokog, hogy te azért se mész el, mert a “varázsát” már akkor elvesztette nálad, mikor a kis monitoron 360p-vel megnézted az előzetesét. Nem baj, hagyj is helyet tényleg annak, aki rájött, hogy ezt moziban kell megnézni.Nyugodtan megírhatod, hova képzelted el anno egyébként, hogy ülsz és én szívesen foglalok akkor oda magamnak.

 8. Baromság…a film..rohad gyenge volt…még egy közepesnek is alig-alig…a techinka az valóban szép volt..de nevetségesnek tartom hogy Cameron Bácsi 8 percet rádob..pénz beszél..nade mondjuk jolcsinálja hisz sok marha befog rá ülni…tudod mit Cameron: Gartulálok!Jol ki tudod használni a hülyéket!(taps)

 9. Kíváncsi vagyok, hogy kis hazánkban is újra elkezdik-e majd vetíteni…mert nekem is akadtak a Lennyéhez és Mammutéhoz hasonló problémáim…
  Viszont nagyon gusztustalan, harácsoló húzásnak tartom ezt a plusz 8 perces verziót…akkor rakják bele az összes kivágott jelenetet…jah, csak akkor meg nem veszik meg annyian a DVD-t…Hail, Cameron! Nem csak a rendezéshez ért az öreg, hanem a pénzkereséshez is…
  Adok neki egy tippet: kár volt DVD-ben gondolkodnia, minden évben újra kiadhatta volna az Avatart a moziknak, mindig újabb 8 perccel, így még 7-8 évig simán futtathatta volna…

 10. Úgy meséltek itt, mintha az újrabemutatóval több százmmilliót kersne, pedig szeintem max. 10-20 millió lesz a bevétel, és igazából csak azért csinálják, hogy a rendezői dvd-bd-t reklámozzák.
  Maga Cameron annyira pénzéhes, mint a többi hollywoodi sztár/szakember. Pl. ott vannak Nolanék, ők is azért keményen nyomják az üzletet, ők sem azért csinálják a filmeket, hogy lássák az arcotokon a megjelenő mosolyt.

 11. Alfie:felőlem akárhol és annyiszor nézed meg ahányszor akarod,ha van rá pénzed akkor felőlem nyugodtan dobáld csak befele az avatar malacába,ha te ezek után is magadénak tudsz érezni egy olyan filmet amit minden 2dik ember min 1szer megnézett…

 12. Ernesto-Sorry,de azért Nolan olyan filmeket is csinál,hogy azt nem felejted el soha,ellentétben az cameronnal.Szerintem a titanic +avatar is közepes film.Mielőtt leírná valaki hogy nem láttam ,deigen ,láttam moziban az Avi-t,de pl The wrestler is sokkal jobban tetszett,pedig az nem moziban volt.Azt nem értem,hogy ha van sok olyan ember akinek a látvány nagyon fontos,akkor miért baj az, ha vannak olyanok akiknek abszolút nem lényeg az ilyesmi.Én például megnéztem az avatart és az st-n kívül nekem uncsi volt+ volt egy pár érdekes jelenet,de összeségében jellegtelen volt az egész.
  Ez a 8perc plussz meg,azért nem lotr szint valjuk be..

 13. Ernesto: ne aggódj, fog keresni ezzel is eleget, de nem is ez a baj, hanem a mód, ahogy csinálja. A plusz 8 perc, ami a pofátlanság teteje.

 14. Eléggé nevetséges már megint (mint mindig) ízléseken vitatkozni, meg veszekedni, ez az idegesítő nem az Avatar.
  + nem tökmindegy, hogy 8-15-20 perc plusszal nyomatja, meg pénzéhség vagy akármi végett, mert itt mindenkinek fegyvert nyomnak a fejéhez, hogy meg kell nézni azt a + 8 percet? aki akarja megnézi, többit meg mit érdekli.

 15. Szerintem inkább mínusz 20 perc kellene…a film úgy el van nyújtva,hogy már fáj nézni.De komolyan.Nem csak én dörzsöltem a szememet a moziban,hanem nagyon sok másik néző is.Szerintem túl hosszú,ahhoz képest,hogy mennyire csekély a tartalma.Ez a 8 perc meg tényleg a fanatikusoknak van.

 16. sandor8206:

  Így van nem értem ezt az állandó fikázást aki megnézi megnézi aki nem az nem. Majd az emberek eldöntik mennyire akarják látni újra a filmet egy kis plusszal.

 17. evil9: ezt úgy mondod, mintha én egy rossz szót is mondtam volna a wrestlerre meg az ehhez hasonló kispénzből készült ultrazseniális művészfilmekre.

  A Nolant meg azé említettem meg mert a TDK-ból is csináltak újrabemutatót, de azé senki sem szidta őt.

  Én azt nem értem, hogy miért kell lezsugorizni, meg pénzzabálozni Cameront, amikor más is ugyanúgy pénzhajhász, az is aki művészfilmeket csinál, és hidd el ha nekik is meg volna rá a lehetőségük, akkor ők is méndenféle trükköt kitalálnának azé a plusz dollároké.

  Az a plusz szerintem azé 8 perc, mert ennyit tudnak levágni a végefőcímből, mert már az eredeti film is betöltötte az IMAX szalag kapacítását.

 18. Mocskos szemét nyerőészkedő gané munka Camerontol.Hozzábarmol +8 percet ehhez az amugyis /szerintem nem nagy show/ filmhez, és ujra elkéri a jegy árát, tiszta lehúzás, /én/ tehát felé se finganék még egyszer. CSak az a baj,hogy megin egy csomo ideig fogja foglalni a listát,a termet egy nézhetőbb,és főleg ujabb film helyett. Egye meg a fene!

 19. Az Avatar eddigi 2,9 milliárdos bevételéből Cameron 350 millió dollárt tett zsebre, és ez az eddigi legnagyobb rendezői fizetés/részesedés egy film által.

 20. Na ha nálunk is újravetítik talán végre lesz esélyem megnézni, mert idáig moziban nem sikerült, köszönhetően a elbaxot jegyfoglalási rendszernek… Szerintem nem szabadna hogy a jegyek 100%-át neten meg lehessen venni! Vidéki vagyok, szeretem volna szüleimet befizetni Imaxba, sima moziba se voltak 10 éve, nem hogy 3D, meg imax. De egyszerűen nem tudtam jegyet foglalni mert állandóan csak 1-1 hely volt az első sor két szélén…
  Így csak itthon láttuk 3x fulhd-ba:)

 21. Uhi : de akkor hogy foglalnál jegyet ha még kevesebb jegyet lehetne előre foglalni?

 22. Vigyázz Spoileres tartalom!
  Tényleg látványos azt meg kell hagyni csak azt nem értem mi a fenét esznek rajta az emberek. OK nagyon szép 3D-ben, de a sztorija az olyan gyenge, hogy nem hiszem el. USB-s szörnyek mindenhol, meg csak akkor fogad be a törzs ha beparkolsz a piros ferrarival, de akkor már egyből meg is kapod a legtutibb csajt. A szerelmi szál a pocahontasból lopva meg innen onnan, sorolhatnám még naphosszat. Engem a látványvilágával nem tudott Cameron megvenni, mert harmatgyenge a történet. Mondok egy két címet csak ami most ebben az 5mp -ben az eszembe jutott, a film kapcsán (Battlefield Earth, 13. emelet, Pocahontas..). Szóval a film az élő példa arra, hogy jó marketinggel igenis el lehet adni a dolgokat. Most akkor szeretni kell a filmet, mert mindenkinek tetszik és akkor már nekem is tetszik, meg mekkora film már! Hát nekem nem tetszik, tőlem egy jó 6-ost kapna értékelésnél az tuti. Ez a film olyan promóciós anyagnak való, hogy az IMAX 3D-vel milyen durva effekteket lehet kihozni. Újranézni tuti nem fogom. Lehet kövezni de attól még nem fog tetszeni a film. Ja és igen láttam IMAX-ben, nem a levegőbe dumálok.

 23. Micsoda dráma, miccccsoddda drááááma :)
  Csak arról lehet lehúzni, aki hagyja, tehát nem értem mi a gond. Pl a szomszéd bácsi se az én pénzemből megy el megnézni megint, tehát nem tervezem a “falnak menést” a hírtől. :)

 24. Szerintem az anyázást inkább pl: a dohánygyárosoknak/ szeszfőzdéknek címezzétek! :) Az a pofátlan lehúzás nem ez…

 25. Nekem volt szerencsém IMAX 3D-ben megnézni az Avatart, de a jó adag fejfájáson kívül nem volt sok plusz élményem a 3Dtől, ja persze a botrányosan koszos termet és a lábam alatt ragadó italfoltot leszámítva.

  A film szerintem is középszerű, a 8 perc nélkül is elég hosszú. Konkrétan nem tudott végig lekötni, még maga a látvány sem, pedig az tényleg jó a filmben. De ha újra is nézem, az maximum DVD-n lesz. :)

 26. Nem láttam még a filmet, most remélem sikerül. De egyik barátom aki látta, úgy fogalmazta meg, hogy a történet azért ilyen, hogy azok is megnézzék akik annyira buták, hogy hagyjuk, és igy esetleg elég pénzt hozzon, valami normális történetes, esetleg második részhez, vagy egy teljesen más de ugyanilyen látványvilágú filmhez. És lehet benne valami.

 27. Hát ja, az eddigi 2 és 3/4 óra tényleg nem volt elég…pff
  Ez már tényleg szemtelenség, és az a szomorú, hogy van egy csomó h*lye, aki meg fogja nézni még így is. Még majd decemberbe is bekerül a mozikba megint +10 perccel…apám…
  Meg majd 10 féle dvd meg blu-ray kiadás lesz, plusz 5 féle gyűjtői meg mit tudom én milyen kiadás. Annyira azért nem volt jó ez a film, hogy ekkora felhajtás legyen még mindig… Mielőtt még mondanátok, hogy azért nem értem, mert csak mozis felvételt néztem meg a gépemen, elmondom, hogy nem. Megnéztem moziban. Kínszenvedés volt végigülni, egyedül Sam Worthington menthette, ami menthető volt. Csak a látványra nem lehet építeni… Mert a történet az egy az egyben a Pocahontasé, mint már egyszer azt itt le is írtátok.

 28. :) 11X láttam IMAX-ben, 1x eredeti nyelven, és megint ez lesz, ezt IMAX-ben kell nézni:) Foglalásnak megvan a trükkje, no meg kitartás és konfetti, amúgy meg a fele foglalást a végén már lemonták ott helyszínen, többx estem be 8,9,11 középre is, hogy fél órával odamentem vetítés előtt:)

 29. Újra bemutatják, magyarul 2011-ben újra jelölhetik Oscarra. Cameron nem nyugodott bele, hogy a Bombák földjén lett a legjobb film…. Egyébként eddig sem néztem meg, most sem fogom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.