15 hozzászólás a “Az új Saw-film kihívja a Final Destinationt” bejegyzéshez

 1. 1ik fos a másik szar:D
  mondjuk tök 8 csak legyenek faszák a filmek, jó kis 3d -s ijesztgetéssel, bár a final 4 a 3d ellenére se szólt nagyot sztem:S

 2. Egyszerű a megoldás:

  Final Saw

  Ezzel végre helyre is állna a világ rendje…

 3. Nem hiszem el saw 3D.Mifele tortenete lesz ennek.Mar reg meghalt saw.Saw gyerkkora vagy mi lesz.Feltamad mint freddy.Masik dolog,kazettas diktafont mar kapni se lehet.

 4. phemme: én sem vagyok annyira oda érte bár ennek nem lesz vége még nagyon nagyon sokáig ha 1általán vége lesz.legalábbis szerintem.a fűrész olyan jó volt pedig nem értem miért kellett eddig erőltetni a final destination meg sosem tetszett.

 5. legyen már vége mind2nek! persze új dolgot nehezebb kitalálni mint a régiről 50 bőrt lehúzni
  marad nekünk a piranháktól való rettegés asszem ;)

 6. Elég furcsa ízlésetek van, hogyha egy kalap alá tudjátok venni ezt a két filmet. Okosodjatok kicsit.

  Először is nem Saw-nak hívják a játék kitalálóját, hanem John Kramer/Jigsaw.

  Másodszor pedig: Egy olyan egyszerű sztorit mint a végső állomás nem lehet folytatni, abba kellett volna hagyni már az első rész után, ami mellesleg tényleg jó volt. A többi rész meg full ugyanaz csak más szereplőkkel meg halállal, de különösebb értelme nincs a filmnek.

  Ezzel ellentétben a Fűrész minden része összefügg és a film egy több szálon és többszörösen összefűződő, bonyolult történetet tár elénk. Mindig van bene csavar és egy percre sem hagyja elkalandozni a nézőt. Minden pillanat izgalmas. Szóval összevetve az egészet szerintem a két film k**vára föld és ég.

 7. Hat a furesznek aztan nagyon odacsap az ativelo “tortenete”.A csavarokrol meg annyit,hogy eleg gynegek,klisesek,kozhelyesek.Mondhati az uj reszek visszagyengitik a regieket neha annyira gaz.

 8. Sawot meguntam 2. rész után, Final destination-t 4. rész után is várom.. jöhet még.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.