Chris Colombus és Superman?

Bár szerintem csak hírgyártás és jön a napokban a cáfolat, de a mindenamisuperman weboldal olyat írt meg, hogy a WB Chris Colombus-t (Percy jackson, HP 1-2) szeretné a Superman-reboot rendezői székében látni.

A jelek amik arra utalnak, hogy kamu? “Whether Chris Columbus takes up the offer, or even if said offer really exists, will be revealed in time.” Előtte meg azt mondják, hogy a forrásuk szerint ment. Valaki írt egy emailt és az már rögtön belső forrás? Másrészt képtelenségnek hangzik, hogy Nolant azért fogadták fel producernek az új Superman filmnél, hogy utána Colombus-ra jusson a rendezés feladata, aki testvérek között is közepes gyerekfilmeket gyárt.

Szóval ez semmiképp ne terjedjen “úgy hallottam” módon, ami nagyon népszerű köztetek.

human
írta
2010. 07. 09. 04:54
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Chris Colombus és Superman?” bejegyzéshez

  1. Nolan kell Supermannek, ha akarnak még valamit ezzel a szerencsétlenül járt, hányattatott sorsú hőssel…
    CC ment volna inkább Yateshez egy kis hp-ra…

  2. Ne legyen több Szuperman-es film! Nem elég, hogy a karakter még Aragorn-nál is nagyobb, sokjelvényes kiscserkész, de még a mítoszát is már vagy milliószor tönkre vágták az évek során! Nem kell se re-boot, se folytatás, se semmi. Ezt már elbaszták! Wolverinet dettó! Nolan ide vagy oda! Remélem, hogy nem lesz ebből semmi. Hagyják békén mindkettőt!!!

  3. Bob: DE LEGYEN!!!
    Mondjuk ez a C.Columbus féle verzió remélem kamu, de a Nolan félének adnék egy esélyt. És ha Ő sem tud mit kezdeni a témával (amit kétlek, eddig egyetlen filmjében sem csalódtam, meg a szakma sem, tudtommal), akkor jöhet a végérvényes kasza… sajnos.
    De azért Aragorn-t nem kéne szidni. Kissé arcpirító.

  4. Nem szidom, csakhát Ő Mr. Jófiú. Nincsenek rossz tulajdonságai, nem esendő, sosem hibázik… akkorát, stb. Nagybetűs HŐS! Imádom a GYU-t, de ennek ellenére ez egy picit zavar, de valószínűleg azért, mert hülye vagyok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.