Élőszereplős Kis Hableány, éljen!

Most még csak az amerikaiakat sem lehet zaklatni, hiszen egy angol stúdió döntött úgy, hogy feldolgozza az Andersen mesét élő szereplőkkel.

A rendező Joe Wright (Pride & Prejudice, The Soloist) az író pedig Abi Morgan. Reméljük jobban követik majd az eredeti történetet, mint a Disney tette anno.

8 hozzászólás a “Élőszereplős Kis Hableány, éljen!” bejegyzéshez

  1. Nem volt annyira vészes az a mese, én bírtam. A sorozatot szintén. De ez a film egyelőre aggaszt, remélem nem megint egy Hupikék Törpikék-szintű feldolgozást kapunk… (tudom, ne károgjak előre, lehet az még jó is…khm…)

  2. Engem már az felvidított, hogy angolok, és nem amerikaiak dolgoznak majd ezen a filmen. Mindenesetre én kíváncsi lennék rá… És tényleg maradhatnának az eredeti történetnél, igaz, az egy “kicsit” szomorúbb, de Andersen bácsi mégiscsak úgy írta meg. :)

  3. Ha kerítenek hozzá valami jókis csajszit, akkor jó lesz ez, filmben érdekes a hallány sztoria. A Csobbanás c. Debilhannás film is egész nézhető volt. Csak ne ilyen alkonyat szerű geciszagú túl-romantikus förtelem legyen,mert azt előre temetném.

  4. van egy casting tippem – Christina Hendricks – és akkor engem kilóra megvettek ;)

  5. Karen Gillian tökéletes lenne, tutira megnézném.
    Szerintem az angolok nem fogják túl nyálasra venni, lehet ez jó, csak a víz alatti hatást ne rontsák el.

  6. Lehet korra már kicsit idős, de kinézetre még mindig ott van az az Alyssa Milano, akiről a rajzfilmes hablányt rajzolták, megérdemelné most a filmszerepet is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.