Welcome to the Rileys-előzetes

És ha már szóba került a Twilight, akkor onnan iz.. mindegy. A lényeg, hogy Kristen Stewart új filmjének az előzetese nézhető meg gyorsan itt. Nem mellesleg James Gandolfini is feltűnik benne. Nem tűnik rossznak, bár lehet megint láttunk egy egész filmet 2 percben.

Yahoonál HD

2 hozzászólás a “Welcome to the Rileys-előzetes” bejegyzéshez

  1. És tessék, nincs is ennél tisztábban látható bizonyíték Stewart elpazarlásra, mert amikor nem kényszerül katatón fásultságba húzódni olyan jelenetekben vergődve, amelynek kidolgozatlansága csak annak nem szúr szemet, aki már könnyesre rajongta a pilláit az első filmpercekben, Kristen képes természetes, értékelhető szerepformálást nyújtani.

    Az ilyen szerepekben, amikor az emberi megtörtség nem egy póz, mélyen átélhető és mindennapi, misztikus csodavárás vagy túllihegetten kísértő amorózó nélkül. Mennyire elronthat valakit egy rossz skatulya?!

    Ha szerencséje van és ezeknél a független, de valódi értékeit jól kamatoztató szerepeknél tud maradni, kipihenve, hamarosan már egy négy felvonásnyi érdemtelenséget, még akár azt is mondhatjuk majd róla – Igen tud játszani, ki gondolta volna!

    Csak, hogy ne ezen tipródjak, a film csendes, de értékes kis darabnak tűnik. Végre ismét látni a Nagy Gandolfinit, egy kvalitásaihoz mért szerepben és mellette üdvözölhetem a Treme szimpatikus jogvédőjét Melissa Leót.

  2. Basszud de rég láttam az öreg Sopranot bárhol is. Ez a film meg végre jónak tűnik, legalábbis Gandolfini karaktere nagyon bejön. A történet is tetszik. Kristen Stewart pedig továbbra sem lép ki a szerepeiből, de talán egy hajszállal más lesz itt, talán.

    Szimpatikus. Fogom a tollat és felírom. Kösz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.