8 hozzászólás a “HP7 videó, interjúkkal” bejegyzéshez

 1. Érzem hogyjó film lesz viszont már kezdik megint széthype-olni és lelőni minnél több jó részt. Az előző filmnél is annyi sneak peak,trailer volt hogy simán össze lehetett volna vágni a teljes filmet :D Najó nem az egészet….

 2. Érzem, hogy megint pofára fogunk esni, mint a 6-nál…az is így kezdődött.
  Emma Watson egyébként egész csinos…a zene jó itt is…de nekem nevetségesen hat, mikor a Roxfort(?) udvarán áll egymással szemben 50-50 varázsló és lóbálnak jobbra-balra egy botot a kezükben…ugyanez a dombról lefutós jelenetnél is. Valahogy nem így képzeltem el. Olyan, mint egy szimpla kocsmai bunyó, már csak a székek meg a törött üvegek kellenének.

 3. Szerintem is gaz a dombrol futas. Hol vannak [SPOILER??] az oriasok, a manok, az eletre keltett szobrok, az oriaspokok, meg a tobbi teremntmeny?? [SPOILER?? vege]
  Mondjuk lattunk mar ilyet pont a 6-osnal: az elso teaserekben nem volt olyan kidolgozott a latvany (az emlek pl) aztan vegere, mar sokkal jobb lett. De, hogy ennyi mindent meg hozzaadjanak, azt nem hiszem.

 4. sztem pont úgy mint a londoniak többsége. Nekem tetszik, szerintem a finálét nem akarják lelőni a trailerben pont ezért nem is láthatjátok…

 5. hát azért még fél év visszavan és már 2 trailer + 1 firrst look erős kezdés :D

 6. Aruljatok mar el, hogy hogy lehet soilerkedni egy olyan filmnel, amit egy konyv alapjan irnak? :)

  SPOILER: Voldemort meg fog halni!!!

 7. Nekem van egy barátnőm, aki nem olvasta egyik könyvet sem, csak a filmeket nézi, tehát nem is tudja, hogy mi a vége. Szóval, ezért jó a spoiler-ezés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.