Nem Norton lesz Hulk a továbbiakban!

Bár minden jel erre mutatott a múltkori Hulk-film előtt és után, de azért valahol mégiscsak meglepetés (bár pénteken már pletykálták), hogy az Avengersre sem tudták visszaszerezni Edward Nortont. Az Avengers lesz a nagy Marvel hősös buli pár év múlva.

Még le is oltják a sajtóközleményben:

We made the decision to not bring Ed Norton back to portray the title role of Bruce Banner in The Avengers. Our decision is definitely not one based on monetary factors, but instead rooted in the need for an actor who embodies the creativity and collaborative spirit of our other talented cast members.

A lényeg, hogy Norton nem eléggé volt csapatjátékos. Mivel leoltják, így feltételezhető, hogy tényleg nem pénzügyi okból váltak meg tőle.

Úgy néz ki a pár hét múlva megrendezésre kerülő legnagyobb Comic Conon fogják bejelenteni ki érkezik a helyére.

Van egy kép arról, amint Norton épp feldolgozza a hírt.

21 hozzászólás a “Nem Norton lesz Hulk a továbbiakban!” bejegyzéshez

 1. Ergo őt nem tudta dróton rángatni a stúdió, ezért keresnek olyat, aki igen:P

 2. Rebootot a Hulknak… Ed Norton mindig nagy kedvencem volt, de akárki akármit mond rám, szerintem Eric Bana-nak jobban állt BB szerepe, arról nem beszélve, hogy az a változat szerintem jóval jobb volt, mint a “Zöld Erő”. Viszont Eric Bana és Edward Norton is sokkal jobb színészek, hogy a Hulk buliban részt vegyenek. Nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen “tingli tangliban szerepeljenek”. (persze van a a pénz, amiért bárki eladja az anyja tolószékét) Ahogy végig gondolom, messze a Hulk volt mindkettejüknél a leggyengébb eresztés, amit valaha láttam. Hálistennek, ez nem rajtuk úszott el.

 3. “Ergo őt nem tudta dróton rángatni a stúdió, ezért keresnek olyat, aki igen:P”

  egy színésznek nem az a dolga, hogy átírja a forgatókönyvet, hogy zsarolja a készítőket, hogy a saját elképzeléseit vegyék be.

 4. “egy színésznek nem az a dolga, hogy átírja a forgatókönyvet, hogy zsarolja a készítőket, hogy a saját elképzeléseit vegyék be”

  Pontosan, bár ha picit jobb film született volna, akkor még talán könnyebb lett volna elfogadni, hogy ennyire kivette a részét a munkából, de nem.

 5. Eric Bana is Back! :D
  Csak vicc volt…
  Amúgy én nem erőltetném ezt a Hulk dolgot.
  Mindkét film elég gyenge vot.
  Az Avengersben is max csak említés szintjén, de magát Hulk-ot nem tenném bele, nincs benne elég potenciál…
  Bruce Banner-nek meg bárki jó lenne, még egy harmadosztályú, ismeretlen színész is…

 6. Elég a rebbotból Ok? A reboot mondjon le!
  A szentháromság megléte egy jó film záloga: jó forgatókönyv-jó rendező-jó főszereplő választás (pl Batman és Iromman esetében)…. ennyi kell csak.

 7. Pff persze hogy nem vállalja el. Övendzsörz…ennél többre termett, már a mostani Hulk-ban is meglepődtem h elvállalta.

 8. Szerintem is jobb volt az Eric Bana féle hulk, bár attól sem estem hasra, de mégis valahogy kevésbé éreztem “banálisnak”. Edward Norton féle hulk verzió pedig pont miatta lett rosszabb. Legalábbis én többet vártam tőle ha már átvette a stafétabotot. Azt vártam, hogy egy komolyabb és reálisabb hulk lesz kemény zuzásokkal, de tulajdonképpen (többé-kevésbé) újra leforgatták az egyet, majd jól megvágták, és egy súlytalan valami lett belőle.
  Szerintem egy újonccal jobban járnának, és valahogyan végre kéne csinálni egy épkézláb hulkot amivel nem a világot akarnák megmenteni.

 9. Én megszoktam a színészt, ezért szar, hogy msot megy, de ha már igen, akkor az utódja hasonlítson már jobban Banerhez. Legyen vékony, esetlen, szemüveges zseni. Hulk kinézete maradhat olyan amilyen, volt legutóbb, mert az nagyon állat volt! :D

 10. Számomra eleve Hulk nem túlzottan szimpatikus hős. Egy ormótlan melák… nehéz azonosulni a karakterrel :):)

 11. Nagyrakás trágyadomb ez az egész Hulkamania! De ha olyan minőségü CGI-t használnának mint Cameron az Avatarban,akkor csinálhatnának valami jobbat a két előző action game figuránál,mert az olyan szint volt /szhar!/ Egyik sem volt élethű kinézetre. Norton király szinész,de köze nincs a doki karakteréhez kinézetre. Banya jobb volt szerintem is, de szerintem Ben affleck kéne ide.

 12. csak így megtörik majd a sorozatot, amit elkezdtek a kis cameokkal, pedig olyan szépen elkezdték már a nortonos hulkban is kiépíteni az avengerst…nálam ez így most mínusz és nem norton miatt, hanem azért mert belekezdtek már annál a filmnél…akármennyire szar/szuper volt norton bannernek, csak úgy lenne kerek az egész, ha mégis ő szerepelne, vagy ha egyszer sem alakulna emberré és ugyanazt a megjelenést használnák a “szörnynek”, egy újabb hulk reboot katasztrófa lenne, másik színész pedig csak szétszedné amit összeraktak…ezt ugye tudjuk.

 13. Nos Bana jobb Hulk volt, Norton jobb Hulk filmben szerepelt. Elore meg sem akartam nezni a Norton fele Hulk filmet, azt mondtam Norton nem illik a szerephez, tevedtem. Nagyon jol csinalta es jo volt a film. Bana egy nagyon jo Bruce Banner, de hat a film nem lett legjobb. Ha nem lett volna az utolso nagy csata a film jo lett volna. De a vizfeju papuskas harc nem jott be. Szoval en nyitott vagyok, barki is lesz Hulk remelem jol valasztanak de idaig minden mas szerepre jonak tunik a valasztas. Remelem lesz Fekete Ozvegy is a filmben :D (Black Widow)

 14. Attól mert az új Hulk filmben, illetve az Avengers-ben más színész fogja alakítani Bannert, attól még a cameo-kat ugyanúgy bele lehet tenni. Másrészről reboot-ról szó sincs, csak színészcseréről, a félreértések elkerülése végett! :)

 15. Dejó, a T3-ból Megan Foxot most meg a Hulkból E. Nortont. Ez nem az én évem lesz.:D Pedig Nortonos hulk nagyon tetszett nekem.

 16. Az a baj hogy Hulk-ból eddig még mindig csak odáig jutottunk el hogy sugárzás éri, átváltozik, rombol a városban. Pedig ez a hulk történetek igen kis részét teszi ki. Volt ő király is más galaxisban. Igenis van benne potenciál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.