Devil-előzetes

Ez így patthelyzet, hiszen érdekes filmnek tűnik, de csak mert tudom a film egyik fordulatát. Mondjuk a cím is onnan jön, így talán el elhet árulni. Pár ember bennragad egy lifben, aztán nem sokkal később kiderül, hoyg az egyikőjük konkrétan maga az ördög. Nyilván nulla tudással leülni elé durvább lehet.

Az egészet M. Night Shyamalan találta ki, de a rendezést már lepasszolta a Quarantine-t elkövető Dowdle tesóknak. AZ írást pedig Brian Nelson-nak, aki Hard Candy volt például, szóval van remény.

Applenél HD

human
írta
2010. 07. 14. 04:58
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Devil-előzetes” bejegyzéshez

 1. Szeretem az ilyen kevés ember egy elzárt helyen típusú filmeket. Bár a legutóbbi liftes-beszorulós film annyira nem jött be. De ez jól néz ki.

 2. szerintem is a néni az, mert ő alig szólalt meg.
  meg amúgy is volt egy hasonló formátumú ijesztő néni az Inland Empire-ben is.

 3. Milyen egyszerű, mégis hatásos fogás fejjel lefelé mutatni felhőkarcolókat! Amúgy meg érdekes/szomorú, hogy M. Night Shyamalan lassan elérte azt, hogy a neve hallatán a “hú, ez szuper lesz!” helyett az “ajjajj, ebből mi lesz?” jut inkább az emberek eszébe. Mindenesetre az előzetes alapján ígéretes. Csak nehogy az legyen benne, mint a Kockában, ahol egy jó ötleten alapuló klausztrofóbia filmet teljesen tönkretettek a szar színészek.

 4. Csak azt nem értem, ha Shyamalannak ilyen ötletei vannak, miért nem inkább ezeket rendezi a léghajlítók helyett…

 5. Ez érdekesnek látszik, bejönnek az ilyen klausztrofóbiás filmek, kevés szereplővel.

  Bandido: Neked is? Még nem is láttam az előzetest, csak az indításra váró videó képét, de én is rögtön azt mondtam, hogy az öregasszony az! :D

 6. sztem lesz más fordulat is…
  legalábbis remélem az milyen lenne már hogy a címben lelövik a végső poént?

 7. Nyilván lesz benne poén, mégpedig az, hogy melyikük lesz az ördög. Ha jól van megcsinálva az ember tippelni fog mindenkire, aztán a végén úgyis tök más lesz:)
  Szal fog ez még csattani.

 8. egyzserű a csavar a filmben, egyikük sem konkrétan az ördög hanem midnig megszállja valamelyiküket, ezért nem lehet majd kitalálni h valyon ki is az

 9. Nekem nagyon tetszik a sztori, az előzetest sem nézem meg.(a végét csak, h mikor lesz a bemutató:) Kösz human a cikket.

 10. akkor sájemelen a forgatókönyv író, vagy az ő ötletéből írta meg valaki más?

 11. Mit sír mindenki hogy lelövik a poént?
  már hónapokkal ezelőtt lehetett olvasni a filmről és nem hiszem hogy úgy reklámoznák a filmet hogy elsütik a csavart belőle.

 12. Szerintem az öltönyös kreol fickó az.

  Megtartja az utolsónak az ajtót, azt löki a leállásnál h ‘this is not good’ fapofával. ravaszan minden tette lehet az ördögé.^^

  sztem ő lesz az, majd kiderül:D

 13. Egyikük sem az ördög, hanem kiderül, hogy halottak és most vannak a purgatóriumban mert csináltak egy falut, hogy ne kelljen szembe nézniük a modern korral és az egész csak egy kislány fejében játszódik akinek Mel Gibson az apja. Valami ilyesmi lehet a poén.

 14. human: ja bocs, elolvastam, csak nem tettem be a szoftverba :D /markos/

  szerintem meg az lesz benne a csavar, hogy nem lesz benne csavar. úgy mint az utóbbi néhány filmben

 15. amúgy rájöttem, hogy sájemelen nem rendezőként szar, hanem pont az ötletei lettek egyre gázosabbak. mert úgy veszem észre, hogy a rendezési stílusa a hatodik érzék óta az eseményig (léghajtogatót még nem láttam) nem változott. csak hát a történetek szarok. és itt meg pont ezen van a hangsúly. szóval nem jósolok túl sokat neki sajnos.
  pedig szerintem mindenki nevében beszélhetek, hogy nagyon kéne már egy hatodik érzék féle pofaleszakítós sztori.

 16. Azt a kurva de várós. Biztos vagyok benne hogy poénnak szánják, hogy ki az ördög.

 17. Szerintem a lift lesz az ördög. Amúgy meg az ördög ügyvédje óta nem láttam jó vallási témájú, vagy vallási karakterekkel teletűzdelt filmet.

  Kivétel a légió, mert az ódabaffot, tegnap néztem, de elaludtam rajta, aztán amikor felébredtem, akkor kinyomtam, húsz perccel a vége előtt, annyira jó volt. jah, meg a Constantine, mert az kétszer is láttam, mert volt benne sok ki nem használtlehetőség, és a récsől vájsz jó csaj.

 18. Előbb írtam, mint, hogy megnéztem. Így címmel, előzetessel, azért nem tűnik akkora spoilernek.

 19. “egyikőjük konkrétan maga az ördög. Nyilván nulla tudással leülni elé durvább lehet.”
  Ez gyönyörű mondat. :) Human maga az ördög, mert másfél sorral megfosztott mindenkit a “durva” élménytől. :)A világ más sosem lesz olyan mint előtte. De nincs harag. :)

 20. most már tényleg ne tegyetek úgy mintha mindenki elolvasna mindent. Már a pár nappal később kitett poszternél is volt olyan aki akkor hallott először a filmről, róluk szól a nulla tudásos rész.

 21. Ne szívd mellre. Jó mondat volt, vicces szerintem, és különben gondolom itt a többség felfogta hogy egy mozis oldalon ugyis kap történet infot néha aki semmit nem akar tudni az nem jön ide rendszeresen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.