33 hozzászólás a “Ez itten Green Lantern jelmeze” bejegyzéshez

 1. Részemről ezt a green lantern pofát elég egy noname valaminek tartom,nem egy világszenzáció, de ez a kép,meg ahogy kinéz szerintem fasza! Igényesen megvan csinálva. Ez fényévekket ver rá a Thor gagyira az előzetes képek alapján. Ráadásul reynolds is egy mindenes szinész, én akármelyik hős karaktereére el tudom képzelni egykét kivétellel.

 2. A Green Lanter pofa eléggé nem noname – bár nem érhet fel mondjuk Batmanhez és Supermanhez, főleg nem a “hírességek” témában.
  A ráphotoshopolt maszk borzasztó, a ruha meg egyelőre… nem tudom. Miért kellett megváltoztatni az eredetit?

 3. Szerintem jó a ruha majd az első trailer után lehet komolyabban elmélkedni róla. Most max a rajongók a vágyaikat probálják a fórumokon kifejezni amiket lehet megkapnak a filmből… lehet hogy nem.

 4. A maszk az tényleg gagyi,de a ruha az tetszik.

  Csak annyit kérdeznék valaki olyantól aki tisztában van Green Lantern “jelenséggel”,h ez a ruha most ilyen felvehető mint volt a pókemberé,és csak jól néz ki,vagy ez valami különleges technológájú/anyagú ruha,ami mondjuk kiindul a gyűrűből és befedi az egész testét (előző példánál maradván mint venom mikor egy cseppből osztódva áll össze egész “öltözékké”)
  Vagy esetleg egy harmadik variáció.

 5. Hát a képregényben a ruha az csak munkaruha, ha felveszi a gyűrűt és elmondja az esküt, onnantól kezdve erre vált át az utcai cucca – viszont ott általában a fekete/fehér/zöld színkombináció dominál, ez a foszforeszkálás csak a teste körüli erőtér/pajzs eredménye.

 6. Hát elsőre nemnagyon tetszik. A maszk főleg. Ezer meg egy féle variációja van a GL uniformisnak, nemértem miért kellett ilyenre, leginkább arra a cuccra emlékeztet amit a Sejt c filmben vettek fel amikor az álomgépbe vagy mibe befeküdtek. ŰSimán lehetett volna viszonylag képregényhű de vásznon is működőt kreálni, de majd meglátjuk a trailerekből inkább.
  Amugy a Gl képregények jobban fogynak msot mint a Supermanek, erről ennyit.
  A ruhát a gyűrű generálja, átalakítja asszem a molekulákat, szal nem ilyen szekrénybeakasztós cucc.

 7. Na ez most rendesen kiverte nálam a biztosítékot. Green Lantern a kedvenc szuperhősöm, tűkön ülve vártam a filmet kb. eddig. Ez a ruha felháborító és felfoghatatlan, hogy miért kellet a képregényes zöld+fekete kosztümöt erre a borzalomra kicserélni.

 8. Még csak köszönő viszonyban sincs az eredetivel, de mégis látni lehet rajta, hogy igenis Ő Thor, és sztem jó is lett a ruhája.
  Ennyi.
  szevasztok.

 9. Bár nem ismerem a képregényt, de most rákerestem és hát tényleg hiányoznak a jelmezről a fekete részek, plusz egy picivel több fehér. Ez így too green.

 10. Én nem vagyok nagy Green Lantern-szakértő, de nekem ez így elsőre tetszik és Ryan Reynolds miatt mindenképpen megnézem, csípem a csávó filmjeit.

 11. Bah…Thor/Zöld Töklámpás mi a szar van ezekkel? De még ha normális jelmezbe lennének…mondjuk a Greennek még úgy ahogy próbáltak hajazni a crysis-szos feelingre hátha bevakítja a népet, de elég vérszegény mind2 :S:S

 12. Ez kacsa. Valójában ez Ben Stiller a készülő Gumimacik című filmben. Hupikék után ezzel büntetnek minket.

 13. Amúgy ha megnézitek kicsiben a képet, úgy olyan mintha a felemelt karja alatti rész telibe fekete lenne. Na úgy sokkal jobban nézne ki.

 14. Szerintem ez marha jól néz ki! Tottál nem ilyenre számítottam, sőt igaziból nem is tudom milyet vártam, de ez abszolút jó. Első nézésre nagyon idegen és földöntúli, de ez a lényege a green lantern-nek… egy idegen erő/energia… tetszik ahogy a feltehetően majd világítva vibráló vonalak az emberi izomzat hogyismondjam… vonalait/rostjait követi (főleg mellnél látszik ez)… Engem ezzel megvettek kilóra :D

 15. bokesz: “Még csak köszönő viszonyban sincs az eredetivel, de mégis látni lehet rajta, hogy igenis Ő Thor” Bazz ezen felröhögtem XD
  Tolli: Nem vagy köszönőviszonyban a filmipar bevételi részével ezek szerint ;)

 16. Nem is tudtam hogy a történetek alapján Deadpool és Green Lanthern ugyanaz a személy:D:D

 17. Szerintem ezt a figurát úgy ahogy van hanyagolni kellett volna. Ezek a zorro-maszkos szuperhősök így 2010-ben kicsit már gyengék. 50-es, 60-as évekbeli képregényekben, meg fekete-fehér filmekben ok, de ez így nem igazán vehető komolyan.

 18. Segítsetek! Nem értem! Minden szuperhősnek van privát személyisége. Itt csak attól függ , hogy kinél van a gyűrű?
  -Alan Scott
  -Hal Jordan
  -Guy Gardner
  -John Stewart
  -Kyle Rayner
  -Jade
  Különben remélem , anno az X-men és Batman tök fekete szerkóján is kiakadtatok :)
  Tényleg! Supermant miért nem öltöztették be talpig feketébe a filmesek? :)

 19. A Green Lantern nem egy privát szuperhős név (kivéve Alan Scott esetében, ő soha nem volt hivatalos tagja Green Lantern Corps-nak), az univerzumban több ezer GL van, akik a különböző szektorokban őrzik a rendet. A legtöbb szektornak két GL-e van, a Föld szektorának (2814) viszont több. Jelenleg a DC univerzumban mind a 6 általad felsorolt karakter jelen van, bár mostanában inkább csak Hal Jordan tartózkodik a Földön, illetve Alan Scott aki a Justice Society of America tagja. A többiek más bolygókon hajtanak végre küldetéseket, Jade pedig nemrég tért vissza a halálból, a Blackest Night nevű esemény végén.

 20. Scorpion82: Zorrohoz hasonlítani GL-t csak a maszk miatt kb olyan mintha Supermant hasonlítanád BAtmanhez. Ég és föld. És mint korábban említettem elég jó eladásokat produkál(nak) a képregény(ek) szóval nem éri meg hanyagolni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.