Thor családja

Fater és tesó, vagy mi. A tesó tuti. Itt a második hivatalos promókép a jövőre érkező Thor-hoz. Az elsőn csak a főszereplő volt. Amúgy elég vicces, vagyis inkább azt mondom, hogy így ránézésre amolyan komolyan vehetetlen.

Nem mellesleg már biztos, hogy 3D lesz, konvertált. Katt a képre.

Thor a családdal lóg

Balról jobbra: Chris Hemsworth (Thor), Anthony Hopkins (Odin), Tom Hiddleston (Loki).

human
írta
2010. 07. 15. 05:53
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Thor családja” bejegyzéshez

  1. “Elég vicces”? Engem konkrétan elkapott a röhögés. A Flash Gordon minden bénasága jutott eszembe XD

  2. Még nem tudni hogy a grafikusok mit tesznek hozzá. Bár inkább a sztoriról tudnánk valamit.

  3. Na neee Anthony Hopkins ebben a maskarában meg a csillogó szaluncukor papír a szemén…

  4. én csak azt nem értem, mi szüksége az öregnek arra, hogy pl. Hannibal Lecter után ilyen maskarás viccszerepet vállaljon.

  5. Lokiról hol marad a szarvas sapi? Így olyan, mintha csak a köpenyük színéről lehetne őket megkülönböztetni. Thor vörös, Odin barna, Loki zöld… elég gagyi. :(

  6. Az nem jutott senkinek eszébe, hogy ez csak a stúdió balfaszsága hogy ilyen képet adtak ki?

    Erre még jön a CGI.
    Kurvaélet.

    Szóval nem kellene itt vérthányva hüledezni, hogy milyen ratyin néznek ki-tényleg ratyin néznek ki egyébként- mert úgysem ezt kapod a filmen.

    Egyébként Hopkinsnak hülyén és idiótán áll a hosszú haj.

    Viszont kiskoromtól fogva bírom a Thor-Loki-Odin történeteket, mítoszt és a viking kúltúrát, isteneket + képregényfilm tehát kurvavárós:)

  7. Nekem tetszik… olyan, mintha a katymári búcsúban vették volna a jelmezeket.

    Gyerekkoromban nekem is volt hasonló, talán kicsit jobb is volt a maskarám.

  8. Nortoning: Szerintem nem vették hanem lőtték a céllövöldében. Odin jelmeze 3 pálcás volt:D

    Venefius: Nem tudom, de szerintem ezeket a jelmezeket komolyan gondolták erre még ugyan milyen CGI-t tennének?
    Max az épületre amiben vannak mert az nagyon kopár csak egy beton bunker.

  9. Hallott már valaki a Digitális színezésről? A 300-ban is műanyagból voltak a pajzsok, aztán digitálisan sötétítettek és metálosítottak rajtuk. Az így készült videókban is tökéletesen látszik a differencia!

  10. Jó lesz ez. Miért, ti milyen ruhában látnátok szívesen őket? Jobb lenne pár piros kék harisnya egy-egy S-el a közepén???:D Srácok ez egy képregényfilm és ők meg nem emberek.:)

    Ez a kép baromi jó, én innentől várom a mozit. hAJRÁ!!!

  11. Függetlenül attól hogy a jelmezek nem véglegesek, jön még CGI stb. stb. ez a kép nevetséges, főleg Hopkins mint Odin néz ki szörnyen. A képregényt nem ismerem, de nálam Odin akkor is: egy görnyedt hátú, vénséges vén öregember sötét háttér előtt, hollóval a vállán, gagyi szemellenző nélkül. Közelebb állna a viking mitológiához mint ez a csilivili sz*r. Egy trailert még megvárok, de nem hiszem hogy ez nekem nézős lesz.

  12. Malachi
    AH is színész. Fizuból él, mint “mindenki”. Na meg öregkorára jót tesz neki unalom ellen az ilyen “maskarás viccszerep” :)

  13. yippikaya: Odinnak mindig is volt szemellenzője mivel az egyik szemét odaadta bölcsességért cserébe. Másrészt ez nem mitológiai, hanem képregényfilm.
    A jelmezek ezen a képen nekem se tetszenek, amugy, meglátjuk effektekkel mi lesz. Loki fura még, kicsit szépfiús ( bár nem so klátszik ezen a képen azért ). A képregényekben minden panelen süt róla, hogy egy mindenhájjal megkent aljas szarkeverő.

  14. Kezd élni bennem a gyanú, hogy Branagh mester mely film stíluskoncepcióját kívánja megismételni modern formában.

    A Flash Gordont, még 1980-ból.

    http://www.imdb.com/title/tt0080745/

    Mielőtt viszont abszolút elítélnénk, gondoljuk át. Lesz itt egy stilizált jelmezparádé, a nevetségesen művi külcsín viszont bármilyen szövegkönyvi, cselekménybeli zseni megvalósulását nem zárja ki.

    Emlékszik itt valaki, ha esetleg látta Hopkins egy Shakespeare-drámájára, a Titusra ’99-ből Jessica Lang-el. Nevetségesen eltúlzott, mégis gyönyörű és borzalmasan brutális remekmű az az adaptáció.

    http://www.imdb.com/title/tt0120866/

    Ezzel arra utalok nézzen ki bárhogy most, a történések a lényeg. Bízom Branagh mesterben, ért ő cselekményhez, “legrosszabb” filmjeiben, nehéz feldolgozásaiban is felismerni ezt az erényt.

  15. Mikor csinálják a jelmezeket, szokott lenni egy komoly, részletes, amit a promoképekhez is szoktak használni, meg egy ami hordható, nem nehéz, és amit CGI-vel kiegészítenek az utómunkák során. Mint az Iron Man filmnél, aminél 2 fő páncél volt, a valóban fémlemezből készült, meg a műanyag. Nos, itt nagyon úgy tűnik hogy spóroltak a jelmezeken, és egy műanyagot használtak végig. Még ezeknél a promofotózásoknál is. Gagyi.

  16. 2010 nagy kepregenyfilmjei kozul (Captain America, X-Men, Green lantern es ez) ennek van a legnagyobb eselye arra, hogy nagyszeru legyen. Hogy mier? 2 szo: Kenneth Branagh.

  17. Kicsit olyan film+ szkifi műsorsávban megszokott jelmeznek tűnnek, mint régen a Power rangers:D

  18. DCIJB:pontosan Mr. Sekszpír neve teszi számomra kétségessé a filmet.hozzátenném:ne legyen igazam!mert azért kiváncsi lennék,és elégedett egy meggyőző Thor-filmmel

  19. ami meg a páncélokat illeti,nyílván a szűrőzések,világítás,és egyéb technikai trükkök majd más épet adnak,és nem lesznek ennyire műanyagok.ámbátor ezt a képet feleslegesnek tartom ebben a formában

  20. Ennyi alapján én még nem kezdenék el hörögve fikázni.
    Sosem írok le egy filmet egy előzetes, pláne egy stúdió által közzétett promókép alapján.
    Ahogy már sokan mondták: jön erre még a CGI. És Kenneth Branagh.

  21. Persze most szidják hogy milyen gagyi, műanyag, kijön az első trailer, akkor meg majd húúú de várós, meg király…
    nevetséges. Jó a kép.

  22. hát erősen csökkent a várós faktor, mert ez tényleg gagyi. jó ha jön rá még faszom tudja milyen CGI akkor lehet, hogy okés lesz, de ez így necces:P finoman szólva.

    a szaloncukorpapíron nagyon röhögtem:D

  23. Fel CGI-zhetik hogy egy kicsit jobban reflektáljon,de akkor is szar az egész konstrukció,ebben a ganeee ban csak a szinészek tünnek megnyerőnek ezidáig. Ott a baj szerintem hogy néhány comic megfilmesítésnél túlságosan ragaszkodni akarnak egy irkafirkán / rajzfilmen jól kinéző imázshoz,ami egy az egyben lekoppintva élőszereplősre igencsak bazári majmoknak tünik. Erre jó példa az X-men, szerencsére ott sem a sárga-kék cirmos megjelenítését vették át Wolverine-nek,hanem a látványban korrektebb x- uniformot. Ha ez sem lenne ennyire tarkabarka, akkor jobb lenne. A nagy kalapácsról ugyis fel lehet ismerni. Szerintem a régi Loui Ferrignos Hilk filmben, bár avas már mint a szar,de Thor ezerszer hihetőbben nézett ki öltözetét tekintve.

  24. Szaloncukor papír duma vág nagyon! :)) Tényleg olyan. Nem győzőm röhögni Hopkinst.

  25. Hát nem tudom, kinek milyen előzménye van Odin apusékkal kapcsolatban, de nálam a vikingek:

    1. Nagydarabok
    2. Színizom pacákok
    3. Szőrösek csapzottak
    4. nem mosolyognak, max vicsorognak
    5. Normális göncük van, nem ilyen gagyesznek látszó valami.
    6. harcoktól megviselt arcvonásaik vannak, nem pedig frissen borotvált old spice-ozott tinipofi.

    Hiányolom a szárnyas sisakot, a farkasbundát és a többi viking kiegészítőt.
    AH nem egy főisten alkat, csak egy rozzant öregember. Ha Odin apánk odaállna valaki elé, és csúnyán ránézne,hát az bizony mai napig össze… magát. és ráadásul még a farkasokról sem tudunk semmit. Valaki említette a hollót, bizony azt én is hiányolom.
    Tudom több tévhit is van Odinról, hogy hogyan is nézhet ki, nálam viszont nem egy olyan öregember kép van a tudatban, akire ha ráfújok, akkor hanyatt borul, hanem ha rámnéz, akkor még a vér is meghűl az ereimben.
    Ha hasonlatot akarnék adni, hogy milyennek köllene lennie, akkor Conan kétszer.

    Thor szánalmas, rá nem is vesztegetek szót, egyszerűen süllyesztőbe vele, semmi kisugárzása, a kinézet pedig, áhh hagyjuk…
    Egyedül Loki érdekes a képen, belőle ki tudok nézni valami “Lokisat”.
    De azért hozzáteszem, hogy azért ő sem gizda figura.
    A Valhallába nem a gizda csávók kerülnek be, hanem olyan arcok, akik több száz csatát megvívtak, hőstetteket hajtottak végre, e.t.c. Ezeket pedig 20-as karral nem lehet megcsinálni.

    Ez a kép lerombolta minden illúziómat, hogy a Thor-os filmből lehet még valami. Nincs ütőerő, nincs kraft a karakterekben, nincs semmi olyan, amiért Viking a Viking, ráadásul még isten is.

    Harcosok, legendák, istenek ők, nem pedig paprikajancsik.

    Sajna innentől részemről egyenlőre nem más, mint disznóThor-os. Egy nagy vicc.
    Brannagh mester ide vagy oda…

  26. Szerintem igenis zsirály lesz a film. Egy igazi isten tuti van benne Sir Anthony személyében…

    Amúgy a mitológia szerint Odin papa is elég nagy bajkeverő ám, Loki éppen csak, hogy túltesz rajta.

  27. Úgy van!!! Egy suta fotó láttán írjunk le egy egész filmet!!! Nem lehetne majd akkor fikázni, amikor már láttuk a teljes filmet?
    Amikor bemutatták Amerikában a mozikban 1976-ban a Star Wars előzetesét, tök sokan kfütyülték (!!!), és a filmes magazinok többsége előre lehúzta. Na, hát nem annyira lett igazuk. És ez most nem hasonlítgatás volt, csak kérem, várjunk már a teljes filmig!!! És akkor lehet hogy én is beállok a köpködők sorába, ha megérdemli…

  28. hát nem nagyon tudok mit mondani a páncélokról mert alig látni sztem, de nem tűnik gagyibbnak mint RDJ felöltözve az első vasember 2 fotókon, dizájn már más kérdés.
    Film még mindig várós, casting jó, rendező jó, már csak egy remek script kell, sajna az a legfontosabb, ha az s*ar bas*hatjuk (Vasman 2 pl.)

  29. with: két különböző dologról bezsélsz. Az egyik a viking harcos amit mindenki úgy képzel el ahogy te a másik pedig a viking isten. Az isten nem harcolt száz csatát, hogy bekerüljön a valhallába hanem, mivel van egy isten faterja, oda született. És mivel egy istenről beszélünk, nem a fizikai kinézet határozza meg az erőt.
    Az meg egyszerüen nevetséges, hogy Hopkinst fikázzátok, hogy nem félelmetes. Ki tudja milyen jelenet ez? Ha épp valami tök jó dolog történik velük akkoris vicsorognia kell farkasbundával a nyakában csapzottan? Nem Steven Segal ez, hogy mindenre ugyanazt az arckifejezést használja!

  30. A képen három kibaszott isten van, szerintem a fényes csilivili páncél a minimum, amit viselniük kell. Mondjuk aza szemkötő tényleg gáz.

  31. “Mikor csinálják a jelmezeket, szokott lenni egy komoly, részletes, amit a promoképekhez is szoktak használni, meg egy ami hordható, nem nehéz, és amit CGI-vel kiegészítenek az utómunkák során. Mint az Iron Man filmnél, aminél 2 fő páncél volt, a valóban fémlemezből készült, meg a műanyag.”

    Bocs, de összevissza beszélsz…

    Az Iron Mannél összesen egyféle páncél volt, ezeket olyan festékkel fújják le, amilyennel akarják (a corvette sportkocsik karosszériája is műanyag, sok másik autó szénszálas műanyag, mégis mind metálfényezést kap a végén), így lett fémes hatású. Korlátozottan lehetett mozogni benne, viszont volt egy a kaszkadőrnek is.

    A fő gond meg az volt, hogy Downey nincs 180 magas, és ha kap egy bazi nagy sisakot is, akkor sose lesz belőle hősies testalkatú Iron Man.
    Ezért amikor érdemes volt, akkor kompletten kiradírozták a képből a feje kivételével, és teljesen CG-re cserélték a testét. Erre nem volt olcsóbb alternatíva, keveset is használták.

    Utólag a fényeléssel lehet igazgatni dolgokat majd, ez tény. De szarból nem lehet várat építeni, ezek a jelmezek rettentesek a designtól a kivitelezésig…

  32. vargatom: de még ha igaza is lenne, akkor ehhez a hivatalos promóképhez miért nem a fasza promóképest használták?

  33. A CG csak a megjelenés előtti utolsó pár hónapban szokta elnyerni a végső formáját, de hát itt azért tényleg nem egy akkora melóról lenne szó, mint mondjuk Davy Jones…

  34. vargatom: habár ez itt off, de az Iron Man film forgatásakor sokszor hibrid felvételeket csináltak, felsőrész páncél, alsórész CGI, vagy teljes páncél de a mozgás CGI, stb, tehát 100% hogy nem csak 1 páncél volt. Főleg ha mint mondtad, még a kaszkadőrnek is volt. Downey magasságát a promo képeken könnyen kompenzálták, mozgásban pedig segít a CGI, vagy a jó beállítás. És az is biztos hogy az IM promoképeken faszán nézett ki a páncél. Itt meg gagyin néz ki, pedig itt nincsenek apró szervomotorok, meg mozgó alkatrészek. Bőrből meg fémből összedobhatták volna, hogy faszán nézzen ki. De ez gagyi tajvani fröccsöntött műanyag. Nembaj, én még reménykedek hogy a film jó lesz. :)
    Bár ha ott is ilyen lesz Thor pörölye, akkor elsírom magam.

  35. Figy, én 10 éve CGI-ből élek, sztem ne kezdjünk itt vitát erről, vannak erre szakmai fórumok ha érdekel. Kizártnak tartom hogy CG-re cserélnék vagy komolyan feljavítanák, főleg ha sokat szerepel a ruha; de ettől függetlenül az egész design tök gagyi már kiindulásnak is, semmi se segíthet már rajta…

  36. Lehet a Beowulf 3D-s animacioja teszi velem, de ször Hopkinsböl mar erösen elegem van. Kannibal pszihokent, zsenialisnak abrazolt gyilkoskent – minek agyalni, mikor egy huszasert barkit barhol, ebben a naccerü tarsadalomban, (ejjen a szabaccsag) – lettem torkig vele. Es talan lakajkent jött be a legjobban, anno, ahogy igy felremlik elöttem a Napok romjai-ban…

    De ki alakithatna Thort? Kit is raknek a helyere?
    Hmm… a naci nyomozot a Basztarcbol. Szerintem jobban erdekelne, hogy ö mit tud kihozni egy ilyen zartra gyurt karakteböl, amilyenek ezek a kepregenyhösök. Persze, hogy annak kell lenniük, különben akik olvassak, nem is ertenek mi a rak van mar megint a föcsakoval…

    Tuggya valaki, mitöl ved egy istent a mellvert? Jo, persze, miert nem olvastam el a kepregenyet…

  37. nekem olyan, mintha a World of Warcraftból léptek volna elő. Tud valaki valamilyen linket a képregény eredeti képi világával kapcsolatban?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.