You better check yo self before you wreck yo self

Bár sokan vannak a 3D ellen, viszont a tényleg 3D-be forgatott filmek listája esetleg még nekik is érdekes lesz. Mivel ez a website szépen összeszedte a tervezetten 3D és a konvertált 3D mókákat.

Csak talált forgalmazó Phoenix rapkarrierje, a kamudoku film végül a Mangoliánál köt ki, elvileg szeptemberi bemutatódátumot kapva. A cím pedig? I’m Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix. (Katt a linkre mindenképp, ott van, hogy mi ez pontosan.)

Green Lantern (a Reynoldsos film) CGi kosztümje a jövő heti EW címlapján lesz felfedve. Már nem kell sokat várnunk tehát.

Decemberben Let Me In: Crossroads címmel prequelt kap az amerikai remake. Már van 2 képecske.

Mark Ruffalo-val is tárgyalnak Marvelék, tudjátok, a megüresedett Hulk szerep kapcsán. Haha, remélem valami tök ismeretlen név lesz, mert vicces ez a sok belső forrás.

Ha már pletykák, akkor bizony az MI:4 kapcsán is erősödött az újraírás körüli, hogy Cruise mellé beírjanak valami fiatalabb húzónevet, mivel a Knight & Day nem teljesített a pénztáraknál túl erősen.

2 hozzászólás a “You better check yo self before you wreck yo self” bejegyzéshez

  1. Jackass leforgatják 3d-skamerával, de a Harry Pottert konvertálják. Ki érti ezt?

    Legalább megtudtuk, hogy újabb örök klasszikusok várnak lesben ránk, mint például a yogi bear, jég korszak, tintin… de jó lesz nekünk. Azt hittem a hupikék törpikék után nem lesz több odabs&zós muvi…

  2. Veszek egy lottót! Éppen ma reggel gondolkodtam el azon, amikor a TV-ben láttam egy bejátszást Ruffalo-ról, hogy miért nem keresik meg Bruce Banner szerepére? …szerintem jól járnánk, nekem tetszik, amit csinál a vásznon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.