The Town, üdv

Ben Affleck legújabb rendezése. Legutóbb a Gone Baby Gone-nal bizonyított, most pedig bankrablókról készít filmet. Bár úgy néz ki, most a főszerepet is magára osztotta.

Így ránézésre a Heat alulról karcolása lehetett a cél, legalábbis ez az előzetes olyasmit sugall. Amúgy vigyázzatok vele, mert a film egyik nagyobb fordulatát simán lelövik, pedig ez még csak az első trailer. Vicc.

The Town előzetese

human
írta
2010. 07. 16. 05:53
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “The Town, üdv” bejegyzéshez

  1. Kösz, hogy szóltál a spoilerről, Human, trailereket akkor erről nem nézek. A filmet viszont majd igen – a thrillereket, amikben van nagyobb fordulat meg kell becsülni manapság! :)

  2. nagyon várós..
    sztem az említett fordulat a film egy korábbi szakaszában ki fog derülni, mert csaknem annyira hülyék, hogy ellőjék a végét..

  3. Nagyon faja kis film lesz, a spoilert meg szerintem is már az elején be fogják mutatni, de attól még a meglepetés ugrik. B.A jobban rendez mint szerepet vállal – ó istenem a Gigli például iszonyat volt

  4. Affleck keresi rendezői önmagát, az előző munkájával nem kis meglepetést okozott, valódi drámai hozzáértése van és érzéke a filmtempóhoz. Talán a szemünk előtt van születőben egy új színész-rendezőzseni?

    Legújabb filmjének trailere tényleg olyan, mint egy Mann film bevezetője, annak jelenlegi kézikamerája nélkül, egészen mértéktartó, kellemes várakozást keltve a filmhez.

  5. Annyira bírom amikor magabiztosan nyilatkozol hogy ki mit lő le és hol. Láttad a filmet? Akkor honnan tudod hogy mi a poén benne? Esetleg tipped lehet, de mi van ha ezt a filmben is viszonylag hamar felfedik és esetleg a drámára koncentrálnak, nem a meglepetésre…

  6. bp: remélem én is, hogy hamar felfedik, de gondoltam szólok hátha valaki megakar majd lepődni rajta azért

  7. Én nagyon okos vagyok. Még a felfedés előtt rájöttem az állítólagos “fordulatra”, szóval szerintem ez egyáltalán nem lesz lényegi része a filmnek. De amúgy ígéretes. És engem színészként sem idegesít Ben Affleck (Giglit nem láttam).

  8. Hát ez engem egyáltalán nem érdekel. Pláne így, hogy tényleg lelőtték a poént a trailerben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.