A Sucker Punch brigádja

Itt volt először szó a filmről. Mostanra már azért többet tudni Zack Snyder következő rendezéséről szerencsére.

Ez az első olyan filmje, ami teljesen saját ötletén alapszik. Nem képregényfeldolgozás, vagy hasonló. Steve Shibuya-val közösen írta. A képen látható lányokról szól, akik egy elmegyógyintézetből fognak megszökni. A pláne, hogy mindezt egy fantáziavilág segítségével, ahol a sárkányok épp olyan gyakoriak, mint a zombik, hogy a steampunk hangulatot ne is említsük.

a Sucker Punch főszereplői

Alice In Wonderland With Machine Guns

17 hozzászólás a “A Sucker Punch brigádja” bejegyzéshez

  1. Jól hangzik, de amilyen cool lehet, annyira el is csúszhat ezen a fantáziavilágon. Én szorítok neki és kíváncsian várom a fejleményeket.

  2. Marrhára bejöná! Ez kell! Végre egy jó ötlet. CSak ezek a sárkányok meg egyéb kretének ne legyenek gumimaci kinézetű animációk,hanem valami minőségi termék legyen.

  3. Ohóhó újabb gyöngyszem van kilátásban.
    Ha hozzá tesszük Zack brutálisan jó képi világát, máris egy nagyon várós filmet kapunk.

  4. Ez a szinopszis (vagy mi fene) jól hangzik. Zack Synder szerintem nem egy zseniális rendező, de remek feldolgozásokat csinált (Dawn of the Dead, 300, Watchmen és az a baglyos se néz ki rossznak, csak engem nem érdekel) ami azért nem gyakori még ebben a remake korszakban sem. Kíváncsian várom.

  5. Hát nekem így elsőre a Mutant Chronicles ugrik be… ami első blikkre nem valami jó ómen. De itt legalább tuti a látvány :P

  6. Snyder? Steampunk? Mikor? Imadom Synder munkait es ez is szuper lesz, foleg, hogy nagy steampunk-os vagyok es mar reg hianyolok egy utos steampunk filmet

  7. +1 hogy kurva jó lesz, Snyder gyerek tud rendezni csak néha elszáll vele a ló (vagy a feladat nagysága) de úgy érzem ez a film most a szokásosnál is jobb lesz. Hajrá!

  8. Ezt mind egy filmben? Nehéz lesz belőni az egyensúlyt, hogy értelme is legyen. De mivel Snyder, valószínűleg jó lesz. Kíváncsian várom a fejleményeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.