Hogy a hét ne Conan nélkül teljen?

Két új kép érkezett a Prince of Persia 2 forg Conan filmből, ezeken is keménykedik, mert hát izé, az lenne a dolga.

Conan ismétcsak, lovagol meg néz

Conan ismétcsak, lovagol meg néz

human
írta
2010. 07. 17. 03:00
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Hogy a hét ne Conan nélkül teljen?” bejegyzéshez

  1. Na egy konkrétabb kép. Hát bár jó alakja van a faszinak, valóban nem egy nagy melák aki erre a szerepre igazán illene. Ez télleg Tarzan basszameg, aki fákon húzódszkodik meg krokodilokat úsz le.

  2. Eddig se nagyon volt részemről várós, de minél többet mutatnak meg belőle annál kevésbé!
    ez a gyerek botrány! egy vicc!

  3. Nem értem miért kell ennyire utálni, ez nem az arnoldféle conan lesz ennek több köze lesz talán a könyvekhez, és eddig jónak tűnik.

  4. Képeket már láttunk, ez sem változtat egyelőre sokat az enyhe negatív előérzetemen, de várom. Egy előzetes jó lenne már abban több mindenre fény derülhetne.

  5. Szerintem se kéne előre leírni. Ez nem a Schwarzi féle Conan remake lesz (ha jól tudom), hanem könyvadaptáció.
    Nem kéne összehasonlítani.

  6. Azért valljuk be, hogy aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy Schwarcinak sem volt sok köze Conanhez. Lehet kicsit furcsa Jason Momoa külseje Conannak, de számomra közelebb áll Conanéhez, mint Schwarcié. A body-builderes alkat nem éppen egy északi babbár képét juttatja az én eszembe.
    És valóban slowclubnak van igaza, mert ez az egyik történet megfilmesítése lesz, nem remake. Én azért kíváncsi vagyok mit lehet kihozni abból a sztoriból, bár én nem azt választottam volna a sok történet közül.
    Ha valakit érdekel, akkor magyarul is lehet olvasni Conan történeteit, mert megjelentek 2 összegyűjtött kötetben.

  7. Tök megfelelő Conannak pedig a régi Svarcis film nagy kedvencem, de nem is akarom hozzá hasonlítani, hanem örülök neki hogy megint lesz egy kardos-fantasy (dark?). Aki meg kicsit is ért testépítéshez, az tudja hogy Momoa gyerek ezzel az izomfelépítéssel gyakorlatilag egy “szörny” 196 cm magasság + ez a izomzat, erre mondják ha melléállsz, hogy jó nagy állat (persze túlózva, hisz nem egy Ralf Müller ha már Conan és magasság, de ő pont a jó példa, hogy a hatalmas karja hogy “elveszett” mert ő is közel 2 méter volt)
    Képek sztem eddig biztatóak, többi szereplőről is jöhetne már, valami teaser. Én azt mondom lehetett volna rosszabb casting is, főleg hogy kiket emlegettek, megnéztem egy-kettőt Momoa legjobb, ő legalább nem annyira szépfiús.

  8. Na mi van, felébredtek a marketingesek ? Az alsó képen már némi koncepció is felfedezhető, és végre nem csak Tarzan grimaszolásait nézhetjük…

  9. Teljesen jó a főszereplő! Ha valaki olvasott Conan képregényeket, azonnal fel is fedezi a hasonlóságot.

  10. Nono, azért nem egy “szörny” (inkább valóban egy kardozós Tarzan, még ha 196cm magas is. Ralf Möller-nek ( így “ö-vel” a helyes) pedig picit sem vesztek el a hatalmas karjai a sorozatban, na de ő meg valóban tényleg gáz Conan volt az izomzata ellenére is, mint maga a filmsorozat is egy “f.stenger”. De mostmár aztán tényleg hagyni kéne Momoa fikázását. A fizikuma olyan-amilyen, de azért látszik, hogy keményen dolgozott az ügyön, fényévekkel jobb, mint az a “High School Musical-es” izomzat, amit human először belinkelt. Én a magam részéről ezentúl csak szurkolok a filmnek, mert nagyon szeretem Robert E. Howard történeteit és remélem, méltó lesz hozzá a kész munka.

  11. Én nem bánom hogy ő kapta a szerepet még akkor sem ha én is a body builder testalkatu conan párti vagyok elsősorban boris vallejo képeinek hatására. Örüljünk hogy nem Guy R. rendezi mert akkor Conan-t Jude Law jatszaná és legjobb esetben is kard helyett kun-fu-zna.

  12. RomZol, Ralf karja elvesztését arra értettem, hogy talán 57-58 karja volt, ami HATALMAS de a közel 2 m magasság miatt mégsem tűnt akkora bazinagynak, hanem csak olyan “átlagos” bodybuilder karnak.

  13. Sandor8206, azt azért tudni kell, hogy Ralf a Conan sorozat forgatásakor már csak árnyéka volt önmagának, rengeteget fogyott a versenysúlyából addigra, és még így is qva nagy volt. De azért csak nézd meg egy “fénykori” képét. Igazából azonban nem is ez a lényeg, hanem hogy az új Conan végül egy szórakoztató kalandfilm legyen.

  14. Nos, mint oltári nagy Conan fanatikus, azt kell mondjam, hogy az atlantiszos kiscsákó nem ide, nem erre a szerepre való.

    Sokan a swarci filmek és a képregények hatására izomkolosszust várnak, ami részben részemről is fennáll, de valamilyen szinten én egy olyan Conant várnék, aki:
    nem állat magas, hanem egy normál magasságú egyén, mocskosul kötött az izomzata, szinte páncélként feszül rajta és egyben van az egész csákó.
    Conan egy harcos barbár volt. nem tarzan, nem atléta, nem body builder, haenem egy mindent túlélő harci gépezet. Egy óramű gondosságával elkészített, felépített test, ami nem adoniszi szépségű, hanem a nyers brutalitást, az ütőerőt, mellette pedig a gyorsaságot és a fürgeséget ötvöző élő szövet kell hogy legyen.
    Ha testet kellene adni Conan-nak, akkor a Rocky sorozatból a Stallone izomzatát adnám hozzá, abból is azt, amelyikben a ruszkival pofozkodott.
    No, az a test tökre ideális a szerepre, Momoát nem kellett volna ide berakni, semmi Conan-os nincs benne. Nem néztem a sorozatot, nem ismerem a csákót, de a képre ha ránézek, akkor azt kell mondjam, hogy induláskor bukta a részemről. Egy Riddick mentalitású karakterarc kellett volna ide. Egy mickey rourke (kezdeti idők). Vagy esetleg a barbár fivérekből az egyik. még az is jobban lenne konenes, mint ez a srác.

    No, majd meglátjuk a későbbi képekről, egyenlőre még nem írom le teljesen a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.