17 hozzászólás a “Na a poszterről tuti nem derül ki melyikük az ördög” bejegyzéshez

 1. :D
  M. Shamamamlammam azóta van ekkora gödörben, amióta a Lány a vízben c. művében magára osztotta a “messiás” szerepét, aki majd megváltoztatja a történelem menetét az írásával.
  Valami tényleg megváltozott avval a filmmel.
  Még egy-két látványos bukás, és irány bollywood. Azért ha én marketinges lennék, nem raknám már olyan plakátra a nevét, amihez csak brainstorming szintjén van köze (a script supervisorok sem kapnak soha írói kreditet, pedig…).

 2. Shamamamlammamtól most eltekintve: nekem tetszik ez a plakát. Van egy hangulata…

 3. nekem nem tetszik ez a plakát,sztem ha olyan plakátot akarnak ami ilyen minimál akkor annak legalább egy nagyon jó vizuális ötletre kell épülnie…de ez itt sztem nem sikerült.ettől még a film lehet jó de engem shyamalan már elijeszt inkább mint vonz

 4. ebbe kellett volna egy elmosódott zuhanó lift, elmosódott kábelekkel, amiknek a vége megformál vmiféle ördögi alakot :D
  Azt nem vágom, miért paráznak sokan Shyamalantól (én se vagyok kibékülve vele) de csak az ötlet az övé, finoman fogalmazva semmi köze a filmhez. Nekem pl ez a plakát keltette fel az érdeklődésem, mert a traileres bejegyzést vhogy átsiklottam..

 5. blady: Miért paráznak? Mert az utóbbi pár alkotása óta már félelmet kelt, ha egy filmhez köze van… :S

 6. ezen kívül én nem tudok olyan filmről, amit ő talált ki, de se a forgatókönyvhöz, se a rendezéshez nincs köze. Mea culpa..szal részemről ez nem indok :D

 7. Nekem tetszik ez a plakát.
  Sokkal jobb mint némelyik gagyi plakát amit mostanában láthattunk a “nagy filmek plakátjaként”

  Egy biztos a nyomdászok örülni fognak neki:-]

 8. Aha, tehát a rendező nevét akinek tényleg köze van a filmhez alulról kell kibogarászni, míg shyaizének, akit már tényleg közfélelem övez, őt legfölül kell írni nagy betűkkel… egy minimál plakáton.. Bravo!

 9. South park az,bizony ám. Imaginationland-os tripla rész.

  A poszter nagyon jó,jók az ilyen óvatos,éppenhogycsak mutat valamit poszterek.

  Az utolsó léghajlító meg szerintem nem pont a rendező miatt lett bukás, egyszerűen ez a történet nem vonzott szinte senkit.
  Ha Shyamalan megint saját ötletből csinálna egy ízig vérig thrillert, amiben nem a szél elől rohangásznak, akkor nem lesz baj. A Hatodik érzék, Sebezhetetlen,Jelek,Falu nagy kedvenc. Még ilyeneket, vagy a Sebezhetetlent nagyon okosan folytatni!!

 10. A plakát nagyon jó! Megnézve az előzetest, igazi csemege lesz…..reméljük.
  Amúgy engem “Shy”-bácsi neve még mindig képernyő/vászon elé tud ültetni. Még úgy is, hogy 1-2 filmje 1szer-nézősre sikeredett. Nem csodálkozom, hogy a plakáton virít.

 11. Leopold_Stotch: “egyszerűen ez a történet nem vonzott szinte senkit.” Akkor ezt gondold át mégegyszer, vagy egyszerűen szemezz ki akár csak egy Léghajlító kritikát!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.