Shyamalannak annyi?

Így reagált a közönség a Devil trailerében arra a részre, amikor feltűnt M. Night neve:

Több moziban is ez volt a reagálás, csak nyilván nem vették fel mindben.

human
írta
2010. 07. 19. 22:29
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Shyamalannak annyi?” bejegyzéshez

 1. nem hát ha nem is, de nagyon műveletlenek az biztos

  attól hogy a léghajlító kicsit alulmúlta a várakozásokat, nem kell teljesen leírni a fickót

  ezeket szerintem nem is látták, akik röhögtek: sixth sense, signs, unbreakable, the village, the happening…..

 2. vagy hát pont ezeket látták:) gondolok itt pölö utóbbi kettőre.. de a reakciót én sem értem, ő még mindig inkább ott van a toppon mint sok tucatrendező.. vagy bay amit transformersnél művel..

 3. bazmeg:) egyetértek az előttem szólókkal, hogy parasztság kicsit, de Shyamalannt most elássák egy időre az tuti. Az említett filmjei tényleg jók..

 4. nem Hát a felsoroltak közül a hatodik érzék adta be rendesen, a többi feledhető, főleg a happening, ami a legutolsó tehát nem csoda hogy nem reménykedünk annyira:) (unbreakable-t nem láttam.)

 5. “ezeket szerintem nem is látták, akik röhögtek: sixth sense, signs, unbreakable, the village, the happening…..”

  Kész szerencse, ha látták volna a Sings, The Village és a The Happening triumvirátust, valószínűleg sírnak, röhögés helyett.

  Egyébként az öreg Shyamalannra tényleg rá jár a rúd. Régen is vitatott rendező volt (hiszen a sixth senge, és az unbreakable még nagyon jó filmek), de most már nem lehet nagyon mit vitatni, és csak azért mert volt Hatodik érzék, meg Sebezhetetlen, nem lehet neki mindent elnézni.

  Mondjuk én azért reménykedem még egy visszatérésben…

 6. Gyökerek akik kiröhögik… . -.-”
  Shyamalan összes filmje jó! <3
  Ez a "Devil" is atom lesz!! Alig várom! _o_

 7. Én nem röhögtem volna, az Airbendert még nem láttam, de ennyi erővel Spielberg nevén is lehet röhögni!

 8. Shyamalan filmjei közül nekem a Hatodik Érzék, a Jelek és a Sebezhetetlen jöttek be nagyon. A Falu-val és a Lány a vízben-nel úgy voltam, hogy elmentek, viszont Az Esemény az már annyira nem jött be. (Az Utolsó Léghajító-t pedig nem láttam még…)

 9. azért mégiscsak letett minimum 2 olyan filmet, amik veszettül jók lettek és feltehetőleg nem tűnnek el. ezt azért durván sok rendező nem mondhatja el. persze most elbaszarintott egy-két filmet, van ilyen. nem hiszem, h annyira kéne temetni.

 10. Talán egy bárdolatlan banda, vagy csak spontán reagáló :)

  Az tény, hogy immár négy nagy film ígéretét követően (az utóbbi 10 év alatt, én a The Village-től számolom a katasztrófafilm-szériáját) szopatja saját közönségét, mélyen alulmúlva korábbi munkái színvonalát, Shyamalan a “mesekirály”.

  A Léghajlító vetítéseit jelenleg az eredeti rajongótábor, a kritikusok és a szimplán odatévedők egyöntetűen fütyülik ki, amerikai szép szokás szerint visszakövetelve a jegyeik árát. Rossz bérmunkát választott, amelyet még annál is rosszabbul rendezett meg, ennek pedig híre megy!

  Ellenben tudom a megoldást, csatlakoznia kellene a Twilight csapathoz, és senkit sem érdekelne a mozi minősége (már azt aki önként beül rá), a nagy indiai misztériumrendező ezzel biztosan újra élvonalba ugrana :)

 11. Sajna lemaradtam.

  Nekem Shyamalantól a Sebezhetetlen és a Hatodik érzék jött csak be.

  A többi filmjénél azt éreztem, hogy van egy jó alapötlet és kezdés, majd nem tud mit kezdeni vele.
  A Lány a vízben volt nálam a mélypont.

 12. Szerintem jó rendező Samalalaym! Mert mindig próbál valami új dologhoz nyúlni, valami meghökkentőt, elgondolkoztatót vászonra vinni. Igaz a csattanók néha nem sikerülnek, de legalább próbálkozik. Nem a sémáknak él mint a legtöbb redező.
  Amúgy nálam Spilberg az etalon ( nem biztos hogy ő a legjobb, de az ő filmjei általában kiegyensúlyozottak, látvány, izgalom történetmesélés mind mind összhangban vannak)
  Ott van Bay ( az ő filmjeit is szeretem) aki olyan mint egy narkós, mindig nagyobb és nagyobb adag kell neki ( látványból, akcióból, általában a fél világot lerombolja)
  Csak néha elfelejti hogy az ember az agyának csak 4 százalékat tudja használni, a kameramozgásait , a hihetetlen akcióit ekkora kapacitással nem lehet feldolgozni néha)
  Lehet fikázni a rendezőket, de nekem csak azok számítanak akiknek van stílusa. Ha Samalalayn filmjére ülök be tudom, hogy mire számíthatok…

 13. Aki a “The happeninget” pozitív példaként említi, az sürgősen nézze meg mégegyszer.

  Fussunk a szél elől! ROFL

  Voltak jó flmjei, de az utóbbiak, inkább arra ösztönöznek, hogy ne nagyon keressem a közelségét. A léghajlítónak azért még adok egy esélyt.

 14. sikishark: ha szerinted jó rendező, akkor nem ártana, ha helyesen tudnád leírni a nevét… Mint pl. ahogy a poszt címében van… Samalalaym :D:D:D:D

 15. *6.érzék spoiler*

  Érdekes (vagy épp papírforma), hogy szinte mindeki a 6. érzéket isteníti mint egyetlen emlékezetes, jó filmjét, holott szerintem az a film az egyetlen csavart leszámítva egy szinvonalas kis horrorfilm, más miatt nem nagyon emlékszem rá. Ellenben a többi filmje mind hordoz valami különlegeset és mindegyik úgy nyul egy adott témához, ahogy eddig más film még nem nagyon. Én imádom a filmjeit.

 16. DecKarD ne bántsd, lehet poénból írta :)

  Másrészről, meg senki se tudja leírni fejből helyesen Samhalaj-Samjahalam-Salajhamsamjam (hagyjuk :) ) nevét.

 17. nálunk ilyen miért nincs? vagy akkor kérdezem úgy, h csak Amerikában vannak ilyen túlkapások? :D

 18. Blokkolták a videót :( Nem mentette le valaki? Minden oldal a youtube-ra linkelt, így sehol sem lehet megnézni :(

  Amúgy Shájmálámáján elég gáz filmeket készített, a Jelek, Falu, Lány a vízben egyszerűen katasztrófálisan gagyik voltak.

 19. Engem mindig aggaszt, amikor egy erdekes temaju elözetes alatt elhangzik a sjlajmamajan neve… A film szinte biztos, hogy nyulik, mint a retesteszta, es lapul, mint nyuszi a füben. Engem az elsö durranasa nagyon erdekelt, de azt is siman kurtabbra vagtam volna. A törhetetlen meg eccerüen idegesitett, a jeleket altalaban nem tartom annyira rossznak, mint fentebb, de ez inkabb a szineszek erdeme. A Falut mar ez sem mentette meg, a lanyommal neztük es bosszankodva nevetgeltünk rajta. Vakon az erdöben… Akkora nev lett – szerinte – hogy mar nem latja jol a sztorikat.
  ..es most itt aggodhatok az Airbeder miatt, mert a fiam megismertette velem az avatar sztorit a teveböl, ami jopofa, es felek mar megint elkefelt valamit a naccsako.

 20. Nálam eddig van sok jó filmje meg egy nagyon rossz. (A Lány a vízben, az tényleg egy szutyok. A Happeninget meg a léghajlítót nem láttam.) Az ötletei többnyire jók sztem, úgyhogy megszavazom a bizalmat.

 21. shyamalan szerintem tarthatna szünetet. az airbinder ahogy olvasgattam angyon rossz lett, az előző filmjei sem voltak túl jók, leszámítva párat. tudna ő jót csinálni csak idő kéne hozzá. pl tarantino a basterdset elég sokáig írta, ahogy nolan is az inceptiont. nem akarom a kettőt egymáshoz hasonlítgatni, de szerintem shyamalan tudna jót alkotni, ha követné ezt a példát.

 22. Hát nem tudom… Szerintem Shayamalan eddig egyetlen igazán jó filmet nem tudott felmutatni. Igen, képes meglepő csavarokat írni, de gyakorlatilag nincs olyan filmje, ami a végét leszámítva ne egy unalmas elnyújtott semmi lenne. De most komolyan se a feszültségkeltéshez nem ért, hisz ebben újat nem hoz, csak a sablonokból dolgozik, se a karakterépítéshez, hisz a fő karakterei pedig a filmek többségében ugyanazok. Életúnt megkeseredett emberek. Klisékből pakolja össze a filmjeit, egyedül a végükön csavar egyet, ami gyakran tényleg meglepőre sikerül, de még így sem éri meg végigunatkozni a finálét megelőző másfél-két órát. Nekem a Falu (vagy a Jelek, amelyik később készült)volt az utolsó film amit bepróbáltam tőle, szerintem több esélyt már nem adok neki. Szóval nem tudom elítélni a fenti videóban (már nem) látható reakciót.

 23. a falu után jött a lejtmenet. Lány a vízben mekkora szar már. Happening nagyon beteg, ezt még nem láttam de megnézem.

  ja nekem a Hatotik érzék all time top 1-es. Szóval sajnálom a pasit ezért nem is bántanám

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.