Faster-előzetes

Na végre! Úgy tűnik The Rock rendes akciófilmben szerepel.

A történetet nem bonyolították túl: Dwayne egy volt sittest alakít, aki elindul megbosszulni a testvére halálát. Ennyi, nem is kell több. Na jó, biztos lesznek még fordulatok, de ilyen egyszerű szálra szépen felfűzhetően.

HD-ban is akad.

human
írta
2010. 07. 20. 00:41
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Faster-előzetes” bejegyzéshez

 1. Na a műanyag cucli után végre valami súlyosabb cucc! Ez ugy ahogy van bejött. Van stílusa,nem lesz egy világszám,de egy kedvemre való tökös akciófilmnek azért kinéz.

 2. Nem is tudom ki mondta itthon, hogy a jó akciófilm történetét 3 szóval lehet összefoglalni: “Megsértik. Bosszút áll.”

 3. jó kis arnie féle kommandó szerű cuccnak tűnik.
  jól állnak a fegyverek a kezében a koszos pelenkák után :)

 4. Régóta várom, és ez a mozgóképanyag nem okoz csalódást. A felállás is tetszik: Dwayne a bosszúálló ex-rab, Thornton a kiégett veterán zsaru, a helyes szöszi pedig a megszállott bérgyilkos :)

 5. na végre! Rock mindig is ehhez értett, ez való neki. Remélem nem szerepel le túlzottan és kap még hasonlókat. Legutóbb talán az Emelt fővelt láttam tőle, az borzalmas volt.

 6. Nekem meg pont az Emelt fővel-ben nyújtott bosszúállós-igazságosztós szerep miatt jön be Rock. Amikor beindul az oszloppal szétverni a kaszinót az nagyon faszán sikerült.

 7. Ja, abban volt az oszlop? :P Az tényleg jól nézett ki, bár a film maga nem volt túl erős. De akkor is: Rock + akció = várós.

 8. Nyami:)
  Amúgy nem értem miért nem ő lett Conan?:D A Skorpiókirályban vagy miben teljesen jól állt neki az Akkád bérgyilkos szerepe:D szerintem megbírkózott volna a Conan-éval is:D

 9. Jónak néz ki. És tényleg úgy tűnik, hogy Rock kezd visszatérni az akció műfajhoz, elvileg az új halálos iramban is benne lesz, valami rendőrt fog alakítani.

 10. Önmagában is jól néz ki, viszont Billy Bob Thornton-nal külön királyság lesz:D

 11. The Rock korunk egyik legtipikusabb – tökösebb “színésze”. Bármelyik pörgősebb moziját újra tudom nézni :)

 12. Jó zene, Rock jó fej, akció jöhet tőle :D
  Talán már a The Expendables 2-ben is benne lesz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.