Lindsay Lohennek jár egy Machete?

Még manapság is rácsodálkozom néha, hogy az ilyen GQ mag hasonló magazinok mi a fenéért készítenek vele még mindig képsorozatokat. Hát a Machete majd megint ad nekik indokot, hiszen szerepel benne, kemény csajt alakít méghozzá, ezt a kezében elhelyezett fegyverekből sejthetjük.

Lindsay Lohan @Machete

human
írta
2010. 07. 20. 00:38
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Lindsay Lohennek jár egy Machete?” bejegyzéshez

  1. Jajj ne,apáca a gyorstüzelővel, Helen Mirren után nem hittem volna hogy tudnak még valami piskótatallérral előrukkolni. Nem-sze-re-tem -ez-TTT! De összességében a machete rendben lesz. Inkább a Michelle Rodriguez a kicsi karjával a nagy stukkeres kép,bár az is tulzás, de az vagány legalább.

  2. Én azért valamennyire sajnálom a csajt, főleg a tekintetben, hogy milyen kezdeti lehetőségeket passzolt el.

    Jelenleg ő a filmszakma Britney-je, persze valószínűleg inkább borotválta volna kopaszra a fejét abszolút önpusztító mélységeiben, mint most a sittre vonulva.

    Lakatolt Lindsay, van kiút?!

    Természetesen, ha mondjuk szimpatizálnék a női egyenjogúsággal számba vehetném, hogy amennyiben férfiként inná szénné magát és ülne sokadszor volán mögé, bulizna és kapná el röptében a legyet is, kevesebb rossz szavunk lenne Mr. Lohenre, akár így leültetve.

    Számos férfikolléga járt már be nagyobb karriervölgyeket, teszem azt Downey alig 10 éve teljesen elveszettnek tűnt. A nagyobb baj, hogy Lindsay-nek nincs múltja sem, valami már felnőttként elismerhető, amelyért mentegethetnénk legalább tehetségként. Pár jobb-rosszabb csajos film, kétséges popszakmai múlt, vagy jelen (?), botrányok sora, és ennyi…

    Ms. Lohan kellemesnek látszó szeplőhalom, kásás, bizsergető hanggal, alacsony termettel is megjegyezni való idomokkal, némi józan értelemmel érthetőbb nyilatkozataiból kiolvasva, amelyet megfeledkezik hétköznapjaiban használni.

    A tehetséges komika túl gyorsan váltott irányokat félkomoly, komoly és leginkább tragikusan rossz szerepek között, elhagyva egy értelmes karrierépítés fokozatait, mindent akart, de képtelen volt megkapaszkodni.

    Bevállalóssága maradt a legőszintébb vonása végül, a “romlott és egyszerre ártatlan” lány (aki nem igazán tudja mit csinál), ugyan ez is csak magamutogatás, mégis lassan hihetőbb, mint bármi más hamissága. A börtön után ezzel az imázzsal kapaszkodhat vissza, remélhetőleg megfontoltabban. Hiszen kollégái szeretete iránta látszólag fennáll, ha a szakma tiszteletét el is vesztette.

    Rodrigeznél az érdemesebb művészek ripacskodnak, ő sem lóg majd ki a sorból. A börtön után a helyében a tévé felé nyitnék, eleinte megfelelő vendégszerepekkel: leginkább a Californicationban ütne egy belépő, Moody új “problémájaként”, de számos más sorozatba belecsempészhetné magát, újraépítve a lehetőségeit.

  3. Most már Lidsay is énekelheti, hogy nem vagyok én apáca…:D

    Én birom a csajt. Bár nem tudom, hogy azt a hatalmas uzit, hogy tarja meg.

    Mindegy a film az film.:D

  4. symor írásában egy őszinte Linsday Lohan rajongót lehet felfedezni.
    Leginkább Robert De Niro ra leszek kíváncsi, hogy mit fog alakítani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.