20 hozzászólás a “Captain America és Thor a Comic Conon hétvégén” bejegyzéshez

 1. Felső tetszetős, de az alső se gáz ám! Tévedtem, jó lesz ez, jó plakátok.

 2. A Thor os képen a bal oldali (Loki)? satyóján atz a két szarvat az egyik ismert játék ismert karakteréről koppintották az is biztos. De még a haja is pontosan ugyanúgy áll. Erre nagyobb összegbe mernék fogadni.
  Aki nem hiszi az guglizzon rá “Illidian Stormrage”-re.
  Kíváncsi leszek erre a filmre.

  Ezt az Amerika Kapitányt meg mindig is nevetségesnek tartottam. A kukatetővel a kezében. Számomra a leggagyibb szuperhős. Nem tudom, hogy filmen ettől mennyire fog eltérni.

 3. csak úgy mellesleg, Loki karaktere sokkal régebbi, mint az általad említett játék!! Már a régi képregényekben is így volt ábrázolva, úgyhogy szerintem őt másolták a játékodhoz!!

 4. Ez teljesen igy van.Loki karaktere sokklata régebben megvan,mint a játék.Amúgy a Thor-os kép nekem tetszik,de nem a disznótoros:D Remélem a film is jó lesz.Amerika Kapitánynak egy darab képregényben sem láttam pisztolyt vagy ilyesmi fegyvert a kezében,pedig elolvastam párat.Neki elég volt a pajzsa:)De hát majd meglátjuk hogy mit tudtak kihozni belőle!Az amerikaiak úgyis “falni” fogják!

 5. Akkor ezt benéztem:) De a koppintás ténye akkor is fennáll. Csak éppen a másik irányban.

 6. Loki kinézetét miért kellett meghagyni így… teljesen nevetséges. De majd meglátjuk hogy fog kinézni filmben.

 7. A Thor-os kép nekem is bejön, Cap Am-mel kapcsolatban még mindig vannak fenntartásaim…

 8. Én mindkét filmet várom, bár a Thoros képek eddig nem igazán mezgyőzőek.

  Az Amerikai Kapitány is érdekel, annak ellenére, hogy az egész képregény propaganda cucc volt a 2. vh idején és a film sem hiszem, hogy nagyobb mélységekbe belemegy, de jó lenne valami Iron Man feat. Piszkos 12 hangulatú mozi.

 9. A Captain Americát Chris Ewans miatt nem tudom várni, sőt…tökre érdektelen, meg hiteltelen az egész. (egy szinész két marvel karaktert játszik, nevetségesen rossz.)Thor viszont meggyőző.

 10. ezek a képek atom darkosak. a filmek meg tök nem ilyenek lesznek. legalábbis az eddig kikerült anyagokon ez látszik.

 11. Az ultimates-ben a Kapitány használt fegyvert! Így sokkal emberközelibbé tették a karaktert, sokkal jobban katonás stb. Nekem tetszenek a képek. Chris E. először nem tetszett hogy ő lesz Kap., de a Losers-ben annyira király a csávó, hogy simán várom. xD

 12. nekem tetszik mindkét poszter, és szerintem külön jó, hogy Loki-t nem ‘modernizálták’. Thor-ról nekem mondjuk hiányzik a sisak…

 13. Istenem attólmég hogy valakit AMerika kapitánynak hívnak mért kell egyből propagandának lenni? Igen a zultimate Cap használ pisztolyt de Bucky-az új Cap-is. És az ultimateben bizony van elég ironia, nem csöppen el a hazafiasságtól.
  Blake: az F4 nem Marvel studios film. Csak azok közt kell kontinuitást keresni amelyeket a Marvel studios csinált ( Incredible Hulk, Iron man). Tehát a filmes Marvel univerzumban nem létezik az F4.

 14. “Istenem attólmég hogy valakit AMerika kapitánynak hívnak mért kell egyből propagandának lenni”

  Anyám.
  Olvasd el mégegyszer a fentebbi modatot és rájössz magdatól.

 15. Loki karaktere tényleg régebbi egészen a germán mitologiáig vezethető vissza. Loki és Thor ugye Odin fiai… Odin pedig egy Déroriáslány és Bur isten gyermeke, a legbölcsebb és leghatalmasabb isten…
  Holvoltak még akkor videójátékok…

  Egyébként mind2 film várós nem is kicsit…

 16. Blake: Mert a Marvel tulajdona a karakter és a filmjogokat adták el a Foxnak. Az Iron man meg a Hulk filmjogai maradtak a MArvelnél azaz a MArvel studiosnál.
  Ulquiorra: mért nem tudod elképzelni, hogy ezt lehet nem propagandaként is találna attólmég, hogy ez a karakter neve? Ettől még persze lehet szar propaganda a film, de a mostani Cap képregényekbe jó pár példa van arra, hogyan lehet jól írni egy ilyen karaktert.

 17. Copkuler 2010. 07. 21. 12:41
  ezek a képek atom darkosak. a filmek meg tök nem ilyenek lesznek. legalábbis az eddig kikerült anyagokon ez látszik

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.