Pletykagyár: Riddler!

Sajnos meg kell említeni, akármennyire pletyka is. Egy Wb-n belüli forrás szerint már van iránymutatás a Batman 3 castinghoz, aholis Riddler szerepel.

Mellette pedig érdeklődő jelöltként Joseph Gordon-Levitt. Egyik sem biztos, de akár jó is lehetne ez a felállás akkor. Sokan alapból Riddlert tippelnék a 3. rész főbb gonoszának, vajon Nolan is ezen az úton halad?

human
írta
2010. 07. 21. 17:26
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Pletykagyár: Riddler!” bejegyzéshez

 1. Joshep inkább átvehetné a Joker karakterét. Azon kevés színész közé tartozik, aki szerintem képes lenne pótolni Ledgert a szerepben.

 2. Hát eléggé bánnám ha Riddler lenne, akárki játszaná is, legyen már valaki új. És JGL én is inkább Jokerként tudnám elképzelni Ledger helyett.

 3. Eddy21-el egyetértek, de szerintem az emléke miatt nem fogják.

  Mivel most Batman megint törvényen kívüli, adja magát, hogy az legyen a villain, aki imádja a talányokat és azt tartja a legnagyobbnak, hogy kicsoda is lehet batman… :)

 4. én is azt akartam írni amit eddy21… ő rendelkezik olyan kvalitásokkal h majdnem, ha nem ugyanolyan jól el tudná játszani jokert mint heath ledger, mondjuk a 4. részben… jó lenne…:)

 5. A JC ötlet ugyebár adott, amióta pletykálják Riddlert a B3-ba. Mit gondoltok? Jó lenne ha a Maszk spinoff gonosz alakítás után újabb esélyt kapna?

 6. Sajna (elvileg) nemfog visszatérni Joker,Nolan ezt nyilatkozta,amugy riddleren kívül én nemtudom kilehetne még villain aki legalább ien ismert,szimbolikus,killer crock is kaphatna szerepet,de lehet az alvilági maffiózok vonalat követik és akk fekete maszk meg satöbbi

 7. human: az biztos h a 3. reszben, amit nolan rendez abban nem lesz. de a további részekben /mert lesznek, tuti, ha nem 2-3, akkor 10-20 ev mulva/ bármikor benne lehet, ugyanugy barki lehet a rendezo is.

  JGL-t mondjuk en is el tudtam volna kepzelni a TDK-ban jokerkent, de ugye ledger nyugozott le minket. kben meg nem izgat ki lesz a fogonosz, csak neznem mar….:D

 8. neeee vegye már át a joker szerepét senki gyerekek, az szerintem nagyon gáz lenne… hagyjuk őt, nyugodjék békében!
  tőlem jöhet a riddler, meg G-L csak jööööjööönmááárr!!!

 9. speedle: nyilván sok év múlva lesz joker újra, de most NEM, így a batman 3 pletykáknál le kéne pattanni már róla mert egyre fárasztóbb.

 10. speedle: Nolan csak 3 filmet rendez, ha pedig 10-20 év múlva lesz is Joker, annak már köze nem lesz ehhez a sorozathoz :D

 11. nem gyengén morbid húzás lenne Lewitt-tet behozni(bármilyen szerepben) a Ledger-rel történtek tudatában, mert nem lehet elsiklani afölött, hogy olyanok, mint két tojás kb… rosszul is elsülhetne ez a dolog szvsz.
  Riddler-nek örülnék, mint klasszikus, szerintem simán jöhet, az se lenne baj, ha nem lenne más főgonosz, és jobban kiemelnék őt. jó ezeken pletykálni..

 12. ha viszont egy trilógia lezárására készülnek, Riddler kevés lesz oda..(sry a dupláért)

 13. A riddler nem lenne rossz minor villainnek mint anno a Beginsben Scarecrow. Főgonosznak én Black Mask-ot tudnám elképzelni az eddigi 2 film hangulata alapján na meg ugye őt még nem láttuk a vásznon eddig!

 14. Le a kalappal Nolan előtt, ha ezt behúzza! :D
  Asszem, hogy akor megnyaljuk mind a 10 ujjunkat a film után…
  Amúgy meg mivel 3. és egyben befejező rész én vmi olyan lezárásra számítok, hogy batman ad 1. meghal, és kiderül a személyazonossága, ad 2. nemhal meg, de kiderül a személyazonossága, ad 3. visszavonul és senkisem tudja meg soha, hogy valójában ki is volt Batman.
  Személy szerint az utóbbinak örülnék a legjobban, mert akkor (álom, édes álom) pár év múlva elő lehetne venni a The Dark Knight Returns képregényt, egy öregebb színésszel.
  Már írtam egy korábbi cikkben, hogy én MIchael Keaton-t eltudnám képzelni a TDK-R filmben…
  De Riddlerre és a 3. részre visszatérve:
  Jöjjön, csak hamár Kétarcot Nolan ilyen rútul elvette tőlünk :D

 15. Hát, Nolan azt nyilatkozta, hogy a trilógia nem véletlen. Egy kerek lezárást akar, nem pedig ilyen képregényes továbbgondolóst, és hogy a harmadik rész mindent megmagyaráz. Szóval, valaki olyan kéne, aki talán ha véletlenül is, de hátulról szinte mozgatta a szálakat, és valamilyen szinten mindeddig jelen volt. Black Mask lehetne ilyen. Riddler is egy elég jó ötlet. Gyilkos Krokkal szerintem az a baj, hogy a bőr genetikai mutációja, az egy dolog, az is hogy ettől pikkelyszerű a bőre, vagy hogy cirkuszban hordták és mutogatták ettől idegbeteg lett, még ha a fogait is lecsiszoltatta…Attól még nem fog krokivá válni, és mivel Nolan szerintem a harmadik filmnél is maradna a reálisabb vonalon, ezért ő kicsit kiesik. Viszont például egy Hush, vagy egy Dr. Hugo Strange. Strange az különösen jó lenne, főleg így, hogy üldözik batmant meg minden, dee kéne mellé egy társ villain, egyedül nem vinné el a filmet. A lényeg, hogy ikonikus gonosz legyen. Az első film a félelemről, a második a szabályokról, a harmadik miről szólna? Ide jó lenne mondjuk Prometheus. Vagy aki még jól csinálná, az Jervis Tetch (Mad Hatter), dee a megerőszakolós, elmebeteg, pedofil verzió.

 16. Én Hush mellett tenném le a voksomat. Őt nagyon szívesen látnám a 3. Nolan-féle Batman filmben. Rébusz nekem túlontúl evidens választásnak tűnik, remélem, Nolan-nek is, és ebből adódóan nem veszi bele a filmbe. Ellenben Hush nagyon jól megformálható és reális karakter lenne mondjuk egy Black Mask-kel kiegészülve.

 17. Örülnék Joseph Gordon-Lewittnek, szerintem nagyon jó színész és egyébként is szeretem…

 18. amúgy meg ha kerek trilógiát akar Nolan, akkor nem lepődnék meg Lew Moxon feltünésén sem, persze + egy “rendes” ellenféllel kiegészülve.

 19. Hushra szerintem esély sincs túl friss karakter közel sem olyan neves + az eredet története is túl kötött lenne egy Nolan filmhez.Én is Hugo Strangre tippelek.

 20. És mit szóltok egy Bane+Riddlerhez? Bane elég jól beválna, főleg, hogy képregényben már bizonyított, és nem is túl un realisztikus. Személy szerint, én szívesen látnám Clayface-t is, de az ugyebár túl…

 21. Nos en a legjobban Hush-t tudnam elkepzelni, nagy psziho sztorit kitudnanak hozni. A masodik meg a hasbeszelo tag, akinek van a Scarface babaja (sohasem neveztem meg az angol nevet, annyira furcsa). Mindketto illene az elmlut ket film hangulatahoz.
  Clayface picit nem filmre illo, tul Sci-Fi lenne, s Bane-t meg akkor fogadnam el ha kepregenyesen van csinalva nagyon, es nem csak az eszetlen HULK fele Bane lenne a B&R-bol (ki sem irom a cimet akkora szegyen az a film).

  Riddler-el meg az a bajom ami Bane-el, az amit Schumacher csinalt Riddlerel az egy rossz vicc volt, Riddler ennel sokkal inteligensebb … de Joseph Gordon-Levitt kezeben lehet jo karaktert ki lehetne hozni belole. A lenyeg az, hogy varom az uj filmet … nagyon

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.