The Debt-előzetes

Tegnap még csak 1 kép volt, de mára itt az előzetes is. Gonosz nácival, fiatal ügynökökkel, thriller hangulattal, Solaris zenével. Jöhet.

HD verzió

human
írta
2010. 07. 21. 05:04
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “The Debt-előzetes” bejegyzéshez

  1. Worthington, mint szerepet játszó színész és nem, mint plakátról lemászott körvonal, vagy 3D-be foglalt kéklény, meglátjuk…

    A film nem kasszára hajt egyértelműen, de hogy a díjszezon sem fogja kényeztetni az is látszik rajta, ennyiből, természetesen még meglephet bárkit.

    München és Eichmann történeti egyveleg, utóbbit talán Duvall alakította a legmesteribben (The Man Who Captured Eichmann), most némileg akciósítják ugyanazt a sztorit és remélem a melodrámát mértékkel tudják adagolni majd mellé!

  2. A nácizmus mindig hálás és örökké téma marad, meglátjuk mi lesz belőle, eddig bizony tetszik – kiváltképp az idősíkok váltása és az, hogy a második világháborúból végre nem a jelenbe ugrunk.

  3. A szadista doktor véletlenül nem ugyanaz a színész, aki megalkotja az emberi százlábút (hogy a szolgája legyen – csak az a kérdés, hogy miben szolgálja egy 3 emberből álló ass-to-mouth lény)?

  4. már megint láttuk az egész filmet a trailerben… mi ez az új trend hogy minden előzetes több mint két perc, már a filmben meg sem tudnak lepni…nagyon szar..

  5. és Marton Csokas! A feliratozásból kimaradt, pedig Tom Wilkinson mellett ő miatta is várós. Meg persze a Barkas miatt :)

  6. Engem egyvalami kapásból zavar, de nagyon. Méghozzá az, hogy a múltban játszódó fiatal karaktereket alakító színészeket miért nem lehetett hozzáöregíteni a jelenben játszódó jelenetekhez? Láttunk már ilyet (rengetegszer) és gondolom nem egy nagy kunszt, még csak számítógépes effekt sem kell hozzá. Sőt, Csokas és Wilkinson között mindössze 18 év(!!!) különbség van, a másik esetben 23 év, ami szintén nem egy nagy különbség, a női szereplőknél már jelentősebb, de az sem lett volna megoldhatatlan. Most vagy a castinges nem állt a helyzet magaslatán, vagy a rendező akarta így, vagy nem találtak jó sminkest (bár a az öregeket megtestesítő színészek béréből simán a legprofibbat is leszerződtethették volna gondolom), én nem tudom, de ez így egy nagy katyvasz, főleg hogy majd előre megjósolhatóan lesznek a “magyarázó” jelenetek, amit már láthattunk itt a trailerben is, hogy mutatják a fiatalt aztán egyből az öreget, hogy mindenki tudja, hogy ki-kicsoda.
    Ez nálam egyből hatalmasat ront a film értékén, hacsak nem lesz benne valami csavar, ami miatt van ez, de nem hiszem, hogy erről lenne szó. Biztos nem.
    Nem értem…

  7. most ez kitalált v valós történet a moszad dicsőítéséről?
    igazi siker Mengele elkapása lett volna, de elbénázták, aki ugye tengerben pancsikolva kapott szélütést vhol a brazil partoknál 1979-ben (hát ebből ugye nem lehet moszad sikersztorit csinálni)
    aztán ott van Eichman elfogása, akit úgy kellett kicsempészniük Argentínából ’60-ban (na ez már érdekesebb lett volna, igaz abbna az akcióban nők nem vettek részt, legalábbis argentinokhoz nem küldtek csajt ahogy én tom, bár a filmekben lehetett volna ezt hamisítani)
    1972-ben aztán a moszad nagyot hibázott a Fekete Szeptember kapcsán, az olimpián, de erről már készült film, ha jól tudom, ráadásul ennek kapcsán Lillehammerben ártatlan embert is likvidáltak (újabb fekete pont)
    ennyi balsiker után nagyon kell a fényezés ennek a kétes értékű titkosszolgálatnak, aki gond nélkül intéz el túszokat és ártatlan személyeket, de az igazi bűnösöknek a legtöbb esetben nem tud a nyomára bukkanni
    inkább a GPU-ról néztem volna filmet,az vhogy érdekesebb lenne, mint a balfasz ügynökök öndicsőítése (ráadásul nem ilyen balfékekről szólt a becstelen brigantik?)

  8. Cooper
    Több húzónév:)

    amúgy várós a film, worthingtont érdekes lesz kicsit játszani látni:)

  9. Nekem az összes Yahoos video megakad 5+10mp után és nem megy tovább. Ha beletekerek akkor meg a legelejéről kezdi :S
    Másnak nins ezzel problémája?
    Nem lehetne másik helyről is likelni videót?
    Köszi

  10. hulla: nem giazán, mert a yahooról tuti nem törlik míg máshonnan lehet hogy igen. Ez a hviatalos forrás, de ha ilyenkor rákeresel a film nevére youtubeon és szűkíted this week-re a keresést akkor tuti megnézheted. Vagy yahoon a legkisebb HD videót (ott a link), mert az más lejátszóval megy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.