Minden mi szem szájnak ingere

Bazisok jóság van, meg pár kevésbé finom, de mindegy, el kell fogadni azt is.

Kezdjük egy jobb hírrel: a Batman 3-nál az a terv, hogy a nagyját IMAX kamerával forgatják, meglátjuk mennyire jön össze. Mi ittkon khm okokból nem élvezhettük a Dark Knight nagyfelbontású jeleneteit, de biztosan brutál ütősek lehettek. Persze sokminden függ majd a forgatókönyvtől, hiszen ezek nehezebben mozgatható cuccok, nem össze-vissza kapkodós jelenetekhez valók.

Belső források erősítik azt a hírt, hogy a Hangover folytatása Thailandon Thaiföldön fog majd játszódni.

Elkezdték írni a Xerxes forgatókönyvét, ami a 300 testvérfilmje lesz. Az artemisiumi csata lesz a központban, ez pont azon a 3 napon játszódott amikor a Spártaik a pokolba tartottak kajálni.

A Dredd bíróról legutóbb azt hallhattuk, hogy ki fogja rendezni. Most felreppent a pletyka, hogy Karl Urban venné át Slytól a Törvénytevőt (bazz, jól emlékszem a fegyver nevére?).

The Strange Case of Hyde címmel még egy Jackyll és Hyde feldolgozás fog készülni. Ez most képregényen alapszik, és jobban az akcióra megy majd.

17 hozzászólás a “Minden mi szem szájnak ingere” bejegyzéshez

  1. Nem egészen értem hogy egy Hangover szerű filmet hogy lehet folytatni?
    Talán másik szereplőkkel?

  2. A Xerxes képregényt (mert elvileg az lesz előbb), már javában rajzolja Frank Miller. Nem linkelek, de akit érdekel, a Dark Horse Comics oldaláról már rendelhető egy limitált szériás nyomat, rajta a címszereplővel.

  3. “Nem egészen értem hogy egy Hangover szerű filmet hogy lehet folytatni?
    Talán másik szereplőkkel?”

    épp hogy ugyanazokkal a szereplőkkel. fogod a fő karaktereket és írsz köréjük még egy történetet. nem kell, hogy másnaposak legyenek, nem az a fontos, hanem a karakterek.

  4. “Kezdjük egy jobb hírrel: a Batman 3-nál az a terv, hogy a nagyját IMAX kamerával forgatják,”

    jó lenne végre egy igazi imax mozifilmet látni, bár nem véletlen, hogy nem készülnek. de legalább nolan pár jelenetet forgatott a dark knighthoz, azóta viszont semmi, csak a sima filmeket nyomják be imaxbe olykor. húúú-.

  5. winnie,

    Hát ja, szerintem amúgy nem is Nolan lesz az aki először megcsinálja, inkább Bayre tippelnék, neki jobban fekszik a sokvágásos tempó.

  6. Hangover Thaiföldön? Nagyon nagyon nagyon sok potenciál van benne poén ügyileg. Tuti bejátszák a 100% ig nőnek kinéző férfi ázsia ribi poént. Nagyon nagyon várós lesz a film az tuti. Csak rángassák össze az eredeti gárdát.

  7. Szerintem meg nem biztos még, hogy az egész B3-mat Imax-ban forgatják, mert sok helyen hallottam, hogy Nolan nem igazán szeretné az egész filmet így felvenni. Ráadásul a TDK extráiban is mondta, hogy bár nagy élmény volt ilyen kamerákkal dolgozni, sokkal nehezebb volt, és nem forgatna vele egy teljes filmet. Meglátjuk, mit hoz a jövő…

  8. Ha jól emlékszem a TDK extrákban azt is mondják, hogy sikerült összetörni az imax kamerát xD

  9. anthony711: ha jól látom nem írtam, hogy az egész filmet abban veszik fel, csak igyekeznek majd esetleg :)

    de amúgy felbontást lehet már kisebb kamerákkal is, a RED tett róla, szóval lassan jöhet majd IMAX nagyságú film, pl a Social Network olyan lesz

  10. Külföldön láttam Imax ban a Dark Knightot, és az a pár jelenet bizony baromi ütős volt. Szerintem jobb a 3D-nél.

  11. én azt szeretném ha fullra kis kézi digitális kamerával vennék fel, hogy még realisztikusabb betmen legyen :-P amúgy nekem tökmindegy, hogy IMAXnemIMAX csak jó legyen

  12. sandor: remélem csak poén az első mondat:)

    Hangovertől erősen félek,h elbaszarintják, sztem annak pont nem kéne folytatás, mert így majd erőltetetté válik esetleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.